Dodaj do ulubionych

wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:20
Jezu jakie to głupie stworzenie, z koszem piknikowym zima do Ala Capone
maszerowała.A ten pisk, nienawidze Cie , nie daruje? A co Eliotowi Nesowi zrobi?
Soli do herbaty sypnie?A zaczes jaki dzielny?Nie wierzy!!!!!!I dobrze w dupe
powinien dostac tak zeby głupot nie prezentował?Pierdoły i tyle !ACHA !I cóś
zamotanego na podgardlu Martunia miała? Malinki zakrywała ? czy zmarchy?a co
to to było ?, jakis łach skołtuniony?
Obserwuj wątek
    • kangurro Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota 04.04.07, 00:40
      Reginko, weź neospasmine, bo ci żyłka pęknie.
      • asiak44 Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota 04.04.07, 09:22
        Reginko masz rację, i postać serialowa i aktorka, która ją gra, jest nie do
        oglądania. Powinni juz zakończyć ten wątek. Możeo dwiedzi swojego ukochanego w
        więzieniu, a on ją tam udusi?
    • reginnka Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota 04.04.07, 12:42

> Jezu jakie to głupie stworzenie, z koszem piknikowym zima do Ala Capone
      > maszerowała.A ten pisk, nienawidze Cie , nie daruje? A co Eliotowi Nesowi zrobi
      > ?
      > Soli do herbaty sypnie?A zaczes jaki dzielny?Nie wierzy!!!!!!I dobrze w dupe
      > powinien dostac tak zeby głupot nie prezentował?Pierdoły i tyle !ACHA !I cóś
      > zamotanego na podgardlu Martunia miała? Malinki zakrywała ? czy zmarchy?a co
      > to to było ?, jakis łach skołtuniony?
      tak czytam i czytam i już myślałam ze to ja napisałam w jakimś szale ale nie
      mam dostepu do neostrady , :))
      • Gość: mjmoza Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:25
        Głupawa Marzenka jest w MjM niezbędna do tzw. "popchnięcia akcji". Kubuś teraz,
        po jej wszystkich kretyńskich wybrykach przejrzy wreszcie na oczy. Zrozumie, że
        to zła kobieta była i zła miłość. Jak juz do tego odkrywczego wniosku dojdzie to
        z Afganistanu zjedzie Madzia. No i wielka nowa love będzie.
        • kropisia Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota 04.04.07, 20:29
          Marzenko, zgin, przepadnij! Nie mecz juz widzow. Please!
    • Gość: Zizi Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:38
      Mnie natomiast wnerwia Hania. W ostatnim odcinku miała tak zbolałą minę jakby
      właśnie ją biegunka dopadła i to wieczne przełykanie przez nią gluta wrrr. I ta
      adoptowana córka zaczesów wielka jak krowa, a ciągle lata z tym małym i się
      bawi. Będzie miała 18 lat i będzie klocki z Luckiem układała?
      Martunia z tym zdechłym kotem na szyi wyglądała kiepawo, ale zastanowiło mnie
      jak córka seniorów Mostowiaków mogła pozwolić, żeby Henio (w końcu szwagier)
      siedział bidulek w zimę na ławeczce pod blokiem i wymraża nery. Tak się
      dziewczyna wzruszyła, że musiała sobie zaraz coś na patelni ukręcić.
      • klusekleniwy Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota 05.04.07, 01:38
        Gość portalu: Zizi napisał(a):

> Mnie natomiast wnerwia Hania. W ostatnim odcinku miała tak zbolałą minę jakby
        > właśnie ją biegunka dopadła i to wieczne przełykanie przez nią gluta wrrr. I ta
        >
        > adoptowana córka zaczesów wielka jak krowa, a ciągle lata z tym małym i się
        > bawi. Będzie miała 18 lat i będzie klocki z Luckiem układała?
        > Martunia z tym zdechłym kotem na szyi wyglądała kiepawo, ale zastanowiło mnie
        > jak córka seniorów Mostowiaków mogła pozwolić, żeby Henio (w końcu szwagier)
        > siedział bidulek w zimę na ławeczce pod blokiem i wymraża nery. Tak się
        > dziewczyna wzruszyła, że musiała sobie zaraz coś na patelni ukręcić.

Zizi, respect!!!!
    • Gość: F16 Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:56
      tak, tak, tak! wykopac Marzenke, wyslac do Krakowa i niech juz nigdy nie wraca.
      Zakonczyc wacik z Marzenka, pliiiiisss
      • eyka Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota 05.04.07, 10:24
        Marzenka jest the best ..ha,ha, szla z koszykiem piknikowym do ukochanego,
        wynoszac przy okazji wiekszosc owocow z domu. A przeciez chodzi do niego
        codziennie, Slawus ledwo zywy a taki apetycik ma...
        • Gość: kret do scenarzystek IP: *.chello.pl 05.04.07, 15:05
          Marzenka z tym koszem wygladala niczym Bree z GnW :) ale rzeczywiscie jest wyjatkowo dretwa. Jej
          serialowy braciszek moglby zostac, ale ona niech zginie przepadnie sila nieczysta. Mam nadzieje ze
          mucha wroci na krotko. Ma na podoredziu dwie miny (niczym Joanna Brodzik) ialebo sie przymila albo
          krzyczy. to denerwujace. A jest tyle fajnych aktorek mlodych, ktore sa i atrakcyjne wizualnie (i nie
          machaja jak Mucha, dziwnie powiekszonymi cycami), i zdolne. Drogie scenarzystki, jesli to RZECZYWISCIE
          czytacie, wezcie pod uwage vox populi:)
          I prosze, mniej drewnianych dialogow. Przeciez uchdzicie za inteligentne osoby. Czy w zyciu
          rozmawiacietak jak bohterwie M jak milosc?
          • Gość: jowita771 Re: do scenarzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:25
            a ja lubię Muchę, mogłaby już wrócić.
            • emeelka Re: do scenarzystek 05.04.07, 23:20
              Jeszcze trzeba sprzątnoć mroczków i cichopek i byłoby serial dałoby sie oglądać.
              Mroczki może do irlandii a cichopek razem z nimi........?
              • Gość: 123 Re: do scenarzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:51
                chocholy z pucio-pucio moga zostac, od biedy

ale na wszystkich swietych, Marzenka niech idzie do wiezienia na dozywocie za
                skladanie falszywych zeznan

a swoja droga, Grazyna moglaby cos jeszcze pomacic w Grabinie, ciekawiej by
                bylo ;)
                • Gość: basiaz serialu Re: do scenarzystek IP: *.core.lanet.net.pl 13.04.07, 13:17
                  to wybielanie czarnych charakterów staje sie nudne i to chyba powoduje że poziom
                  ciągle się zniża ..
    • Gość: Piotr Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:17
      No to ja się dołączę. Zabrać z ekranu tą zmanierowaną pannę z dziwną dykcją
      przesadną. Zabrać ten koszmar.
      Przeżyję Cichopka i Mroczki, z trudem, ale przeżyję.
      Ale tej Marzenki nie zniosę.
      Rezygnuję z MjM na jakiś czas. Do skończenia wątku tej panny. Wrrrr...
      • Gość: kuzio Re: wykopac makowa panienke Mj Makowa głupota IP: *.sysnet.pl 15.04.07, 12:14
        watek marzenki jest najgorszym sposrod wszystkich jakie do tej pory byly w
        serialu. moze to kwestia tej okropnej aktorki? mnie niesamowicie wkurza jej
        dykcja i glos. koszmar. rzeczywiscie mroczki i cichopel czy nawet krzyczaca
        mucha to maly pikus przy tej wnerwiajacej pannie. az odechciewa sie ogladac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka