milka323 08.04.07, 19:57 chyba wszyscy zapomnieli ale to juz dzis ;DD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka323 Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 20:57 uuu, ostatnie minuty wymiataja. ;DD. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 21:13 Darwin dzisiaj pięknie z kogoś wylazł. :> :P Hehe, sorki nie mogłem sobie odmówić tej złośliwości. ;)) Zgadzam się z Karolinką - ostatnie minuty są najlepsze, bo ogólnie jest to jeden ze słabszych odcinków w 1 sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 21:55 Ej no! Akurat tutaj Linc postąpił super - poświęcił się dla brata. Co miał zrobić? Plus dla niego. Wiedział w co się pakuje, wiedział, że może pogrążyć Michaela i jego plan. Wybrał, jak wybrał. Brawo. Odcinek uwielbiam ze względu na Michaela w wodzie. Co prawda to zupełnie nieprawdopodobne, że właził do tej wody w bokserkach - był sam, chyba logiczniej by było wleźć do wody nago i sobie ciuchów nie moczyć. No i dlaczego jak z niej wylazł, to miał te bokserki prawie suche? Powinny mu się seksownie do ciała lepić :D Jak oglądałam pierwszy raz, to mnie jeszcze rozwaliło starcie Abruzziego z T-Bagiem. Tzn. nie reakcja Teddy'ego, ale głupota Abruzziego i jej skutki... Lubię ten odcinek. No! Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 22:10 akcja teos-abruzzi byla niezla. a juz chyba załapałam o co chodzi z Darwinem <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 15:22 milka masz przerąbane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze wiesz, że pewne słowo jest już zakazane na forumie !!!!!!!!!!!!!!! Lepiej uciekaj daleko do Kanady, albo wyspy Dziewicze, choc i tam Cię znajde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 18:08 gugi14 napisała: > milka masz przerąbane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > dobrze wiesz, że pewne słowo jest już zakazane na forumie !!!!!!!!!!!!!!! > Lepiej uciekaj daleko do Kanady, albo wyspy Dziewicze, choc i tam Cię > znajde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o matko. gugi. przepraszam za to czego nie zrobilam <lol>. bo ja tak srednio w temacie jestem. ;DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 17:17 rapsodiagitana napisała: > Odcinek uwielbiam ze względu na Michaela w wodzie. Co prawda to zupełnie > nieprawdopodobne, że właził do tej wody w bokserkach - był sam, chyba logicznie > j > by było wleźć do wody nago i sobie ciuchów nie moczyć. No i dlaczego jak z niej > wylazł, to miał te bokserki prawie suche? Powinny mu się seksownie do ciała lepić :D o matko, wyobraziłam sobie tę scenę - i zeszłam na zawał serca! mam chyba nadaktywną wyobraźnię, czy to można leczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 18:36 > o matko, wyobraziłam sobie tę scenę - i zeszłam na zawał serca! mam chyba > nadaktywną wyobraźnię, czy to można leczyć?? Można, ale nie warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 15:08 Bardzo lubię ten odcinek, szczególnie ze względu na porachunki Abruzziego z T-bagiem :DDD Tu po raz pierwszy można zobaczyć Teosia jako człowieka, który ma jakieś uczucia. Chodzi mi o scenę, w której Teddy dowiaduje się, że jego kuzyn i jego mały synek zginęli :((( Poza tym lubię też motyw nawrócenia Abruzziego :D No i w końcu akcja z nalewaniem wody (mmmmmmmmmmmm Michael w bokserkach :D). Jedynym mankamentem odcinka jest mała ilość scen Mike-Sarcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_1988 Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 18:38 > Bardzo lubię ten odcinek, szczególnie ze względu na porachunki Abruzziego z > T-bagiem :DDD Tu po raz pierwszy można zobaczyć Teosia jako człowieka, który ma > jakieś uczucia. Chodzi mi o scenę, w której Teddy dowiaduje się, że jego kuzyn > i > jego mały synek zginęli :((( Ale trudno do końca powiedzieć czy bardziej przejmuje się ich śmiercią czy utratą swojego "ubezpieczenia":) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 19:03 o nie, dla mnie to było jasne, że płacze za rodziną! Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 19:21 Oj, nie wiem!Dla mnie jedynie do dzieci p.Hollander i jej samej miał jakieś naturalne uczucia,chociaż też chyba nie do końca( był taki moment,że spoglądał na dzieci okiem uśpionego pedofila). Odpowiedz Link Zgłoś
bartekp9 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 16:37 A co to jest za czarna postać która się pojawia obok zaworu jak go Scofield odkręca w kanale? Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 16:52 Specjalnie oglądnęłam sobie tą scenę i żadna postaćsiętam nie pojawia :). Może ktoś Ci się odbił w ekranie <lol>. Ale przyznam, że ciarki mi przeszły hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekp9 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:24 Tak właśnie podejrzewałem że mogę mieć wybujałą wyobraźnię albo jakąś "dziwną" wersję. Tą drugą możliwość najpierw sprawdziłem w necie i nic nie znalazłem. W każdym razie rzecz się dzieje na niby normalnej wersji polsatowskiej. Oto postać z "mojej" wersji: www.wrzuta.pl/obraz/pzezVsoI4c/bscap0001 Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:34 Hmmm szczerze powiedziawszy to ja tam nic nie widzę oprócz pokrętła od zaworu i cudnych rączek Wenta/Michaela :). Odpowiedz Link Zgłoś
bartekp9 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:46 Dobra to porównaj z klatką zrobioną kilka sekund wcześniej i powiedz czy nie ma różnicy... www.wrzuta.pl/obraz/zg6KhiGjfH/bscap0008 Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:51 Luknę na to jeszcze wieczorem, bo teraz jak jest jasno to nic nie widzę. I pewnie nic nie zobaczę :). Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:53 bartekp9 napisał: > Tak właśnie podejrzewałem że mogę mieć wybujałą wyobraźnię albo jakąś "dziwną" > wersję. Tą drugą możliwość najpierw sprawdziłem w necie i nic nie znalazłem. W > każdym razie rzecz się dzieje na niby normalnej wersji polsatowskiej. > > Oto postać z "mojej" wersji: > www.wrzuta.pl/obraz/pzezVsoI4c/bscap0001 To mi wygląda jak oczy kota świecące w ciemnościach <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekp9 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 18:08 No już wiem skąd to oko - to są dziurki od sznurowadeł w bucie Scofielda :) Musiałem to znacznie rozjaśnić aby rozszyfrować... ale w wersji przyciemnionej wygląda ewidentnie jak oko jakiejś czarnej postaci... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 :DDD 25.04.07, 18:10 No i sprawa się wyjaśniła. A ja już zaczęłam myśleć, że już w pierwszym sezonie towarzyszą Majkelowi jakieś ufoki lub inne stwoty hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś