Dodaj do ulubionych

1x12 Odd Man Out

08.04.07, 19:57
chyba wszyscy zapomnieli ale to juz dzis ;DD.
Obserwuj wątek
    • milka323 Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 20:57
      uuu, ostatnie minuty wymiataja. ;DD.
      • aniuta75 Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 21:08
        Było suuuper :D.
        • mmorawski Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 21:13
          Darwin dzisiaj pięknie z kogoś wylazł. :> :P Hehe, sorki nie mogłem sobie
          odmówić tej złośliwości. ;))

Zgadzam się z Karolinką - ostatnie minuty są najlepsze, bo ogólnie jest to
          jeden ze słabszych odcinków w 1 sezonie.
          • milka323 Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 21:34
            jaki darwin?o co chodzi? :PP.
          • rapsodiagitana Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 21:55
            Ej no! Akurat tutaj Linc postąpił super - poświęcił się dla brata. Co miał
            zrobić? Plus dla niego. Wiedział w co się pakuje, wiedział, że może pogrążyć
            Michaela i jego plan. Wybrał, jak wybrał. Brawo.

Odcinek uwielbiam ze względu na Michaela w wodzie. Co prawda to zupełnie
            nieprawdopodobne, że właził do tej wody w bokserkach - był sam, chyba logiczniej
            by było wleźć do wody nago i sobie ciuchów nie moczyć. No i dlaczego jak z niej
            wylazł, to miał te bokserki prawie suche? Powinny mu się seksownie do ciała lepić :D

Jak oglądałam pierwszy raz, to mnie jeszcze rozwaliło starcie Abruzziego z
            T-Bagiem. Tzn. nie reakcja Teddy'ego, ale głupota Abruzziego i jej skutki...

Lubię ten odcinek. No!
            • milka323 Re: 1x12 Odd Man Out 08.04.07, 22:10
              akcja teos-abruzzi byla niezla.
              a juz chyba załapałam o co chodzi z Darwinem <lol>.
              • gugi14 Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 15:22
                milka masz przerąbane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                dobrze wiesz, że pewne słowo jest już zakazane na forumie !!!!!!!!!!!!!!!
                Lepiej uciekaj daleko do Kanady, albo wyspy Dziewicze, choc i tam Cię
                znajde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • luczijka LOL 11.04.07, 15:29

• milka323 Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 18:08
                  gugi14 napisała:

> milka masz przerąbane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  > dobrze wiesz, że pewne słowo jest już zakazane na forumie !!!!!!!!!!!!!!!
                  > Lepiej uciekaj daleko do Kanady, albo wyspy Dziewicze, choc i tam Cię
                  > znajde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  o matko. gugi. przepraszam za to czego nie zrobilam <lol>. bo ja tak srednio w
                  temacie jestem. ;DDD.
            • magda.evie.zoe Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 17:17
              rapsodiagitana napisała:

> Odcinek uwielbiam ze względu na Michaela w wodzie. Co prawda to zupełnie
              > nieprawdopodobne, że właził do tej wody w bokserkach - był sam, chyba
              logicznie
              > j
              > by było wleźć do wody nago i sobie ciuchów nie moczyć. No i dlaczego jak z
              niej
              > wylazł, to miał te bokserki prawie suche? Powinny mu się seksownie do ciała
              lepić :D

o matko, wyobraziłam sobie tę scenę - i zeszłam na zawał serca! mam chyba
              nadaktywną wyobraźnię, czy to można leczyć??
              • rapsodiagitana Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 18:36
                > o matko, wyobraziłam sobie tę scenę - i zeszłam na zawał serca! mam chyba
                > nadaktywną wyobraźnię, czy to można leczyć??

Można, ale nie warto ;)
    • luczijka Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 15:08
      Bardzo lubię ten odcinek, szczególnie ze względu na porachunki Abruzziego z
      T-bagiem :DDD Tu po raz pierwszy można zobaczyć Teosia jako człowieka, który ma
      jakieś uczucia. Chodzi mi o scenę, w której Teddy dowiaduje się, że jego kuzyn i
      jego mały synek zginęli :((( Poza tym lubię też motyw nawrócenia Abruzziego :D
      No i w końcu akcja z nalewaniem wody (mmmmmmmmmmmm Michael w bokserkach :D).
      Jedynym mankamentem odcinka jest mała ilość scen Mike-Sarcia :D
      • dorota_1988 Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 18:38
        > Bardzo lubię ten odcinek, szczególnie ze względu na porachunki Abruzziego z
        > T-bagiem :DDD Tu po raz pierwszy można zobaczyć Teosia jako człowieka, który ma
        > jakieś uczucia. Chodzi mi o scenę, w której Teddy dowiaduje się, że jego kuzyn
        > i
        > jego mały synek zginęli :(((

Ale trudno do końca powiedzieć czy bardziej przejmuje się ich śmiercią czy utratą swojego "ubezpieczenia":)
        • magda.evie.zoe Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 19:03
          o nie, dla mnie to było jasne, że płacze za rodziną!
          • szmegesz Re: 1x12 Odd Man Out 11.04.07, 19:21
            Oj, nie wiem!Dla mnie jedynie do dzieci p.Hollander i jej samej miał jakieś
            naturalne uczucia,chociaż też chyba nie do końca( był taki moment,że spoglądał
            na dzieci okiem uśpionego pedofila).
    • bartekp9 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 16:37
      A co to jest za czarna postać która się pojawia obok zaworu jak go Scofield odkręca w kanale?
      • aniuta75 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 16:52
        Specjalnie oglądnęłam sobie tą scenę i żadna postaćsiętam nie pojawia :). Może
        ktoś Ci się odbił w ekranie <lol>. Ale przyznam, że ciarki mi przeszły hihihi.
        • bartekp9 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:24
          Tak właśnie podejrzewałem że mogę mieć wybujałą wyobraźnię albo jakąś "dziwną"
          wersję. Tą drugą możliwość najpierw sprawdziłem w necie i nic nie znalazłem. W
          każdym razie rzecz się dzieje na niby normalnej wersji polsatowskiej.

Oto postać z "mojej" wersji:
          www.wrzuta.pl/obraz/pzezVsoI4c/bscap0001
          • aniuta75 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:34
            Hmmm szczerze powiedziawszy to ja tam nic nie widzę oprócz pokrętła od zaworu i
            cudnych rączek Wenta/Michaela :).
            • bartekp9 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:46
              Dobra to porównaj z klatką zrobioną kilka sekund wcześniej i powiedz czy nie ma
              różnicy...

www.wrzuta.pl/obraz/zg6KhiGjfH/bscap0008
              • aniuta75 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:51
                Luknę na to jeszcze wieczorem, bo teraz jak jest jasno to nic nie widzę. I
                pewnie nic nie zobaczę :).
          • luczijka Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 17:53
            bartekp9 napisał:

> Tak właśnie podejrzewałem że mogę mieć wybujałą wyobraźnię albo jakąś "dziwną"
            > wersję. Tą drugą możliwość najpierw sprawdziłem w necie i nic nie znalazłem. W
            > każdym razie rzecz się dzieje na niby normalnej wersji polsatowskiej.
            >
            > Oto postać z "mojej" wersji:
            > www.wrzuta.pl/obraz/pzezVsoI4c/bscap0001

To mi wygląda jak oczy kota świecące w ciemnościach <lol>.
      • bartekp9 Re: 1x12 Odd Man Out 25.04.07, 18:08
        No już wiem skąd to oko - to są dziurki od sznurowadeł w bucie Scofielda :)
        Musiałem to znacznie rozjaśnić aby rozszyfrować... ale w wersji przyciemnionej
        wygląda ewidentnie jak oko jakiejś czarnej postaci...
        • aniuta75 :DDD 25.04.07, 18:10
          No i sprawa się wyjaśniła. A ja już zaczęłam myśleć, że już w pierwszym sezonie
          towarzyszą Majkelowi jakieś ufoki lub inne stwoty hihihi.
          • luczijka <LOL> 25.04.07, 18:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka