Dodaj do ulubionych

taki wątek był na forum Wrocław

10.04.07, 19:50

ale się uśmiałam, zobaczcie
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=60511254&a=60511254
Obserwuj wątek
    • szmegesz Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:04
      głupota ludzka nie ma granic! Najbardziej mnie rozbawił tekst o dwóch braciach:
      Prison i Break hahaha, pobrechtałam się setnie!
    • gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:14
      "ja wolę prisona, bo jego brat break ma wysuniętą szczękę!"
      co k****?????????????????????????????????????????????????????????????
      Ej no to chyba ktoś sobie jaja robi (Prison Break to imię i nazwisko tego z
      tatuażami czy jego brata? Bo już się pogubiłam) bo nie uwierze, że człowiek
      mający przecietne 90iq .... albo zostawie to bez komentarza....
      • gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:15
        i taka wioskę robic memu miastu !!!!!!!!! Ja Wam obiecuję, że znajdę tą osobe
        jak Doma kocham i naprawde dostanie się jej za to wszystko
        • luczijka Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:19
          Przecież od razu widać, że to jakaś marna prowokacja :D Ludziom, którzy
          wymyślają takie bzdury nie warto poświęcać nawet minuty :DDD
          • hobbitfrodo Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:57

ja tam nie wiem czy to prowokacja,ale pośmiałam się (: nie ma jak poprawić sobie
            humor ;)
            • aniuta75 Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 21:08
              Od razu widać, że ktoś trolluje ale posmiać się można <lol>.
        • aleska Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 23:15
          Gugi, a widziałaś krasnala za kratkami?? Bidak, ale mam nadzieję, że nie zrobi
          nam prison break;)
          • gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 23:35
            no właśnie zawsze mam problemy z tymi krasnalami by je wypatrzeć, ale już pomysł
            mam, że z kumpelą w wakacje odnajdujemy wszystkie i cykamy im zdjęcia tak o ;]]]
          • hobbitfrodo Re: taki wątek był na forum Wrocław 11.04.07, 09:50
            ja widzialam, w starym więzieniu :) pewnie już obmyśla plan :D
    • aga1972 Re: taki wątek był na forum Wrocław 11.04.07, 10:04
      To prowo - to samo było na onecie na forum 'seriale'
      • bonnie75 Re: taki wątek był na forum Wrocław 11.04.07, 10:58
        Tak szczerze mowiac, to tez wole Prizona. Brejk mi jakos nie podchodzi :-)))))
        • gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 11.04.07, 11:13
          > Tak szczerze mowiac, to tez wole Prizona. Brejk mi jakos nie podchodzi :-)))))
          >

hahaha lol rotfl buhahahhahahahahahahaha
          no to Bonnie nawet sobie nie wyobrazasz jak mnie tym rozśmieszyłaś :D:D
          hahahhaha lol lol lol
          • bonnie75 gugi :-) 11.04.07, 13:04
            No ciesze sie niepomiernie, ze moglam wywolac usmiech na czyjejs buzi :-))))
            • gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 13:15
              aż się tu zastanawiam czy na opis gg nie walnąć Twej wypowiedzi bo mnie
              rozwaliła od środka :)))
              • namni Re: gugi :-) 11.04.07, 13:21
                W pierwszym momecncie jak przeczytałam ten wątek to było mi wstyd za moje
                miasto :). Na szczęście okazało się że to jednynie podpucha...uff..

Gugu miło że też jesteś w Wrocławia. Dobrze wiedzieć że gdzieś w tym tłumie
                jest chociaż jedna osoba która wielbi "Prizona" :D
                • namni Re: gugi :-) 11.04.07, 13:23
                  jeku...gugi :( przepraszam. spowodowane jest to pośpiechem, ponieważ szef czai
                  mi się bezczelnie za plecami i nie pozwala spokojnie na forum siedzieć ;)
                  • gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 13:32
                    hehe spoko już tyle razy przekręcano moją wspaniałą ksywke :P śmieszy mnie to ;]
                    a no właśnie, moze codziennie mijamy się na rynku, albo siedzimy w klubie obok
                    siebie, albo stoimy w kolejce za chlebem :P:P
                • aleska Re: gugi :-) 11.04.07, 13:39
                  Heej!! Ja też jestem z Wrocka!! Będę was wypatrywać w tłumie;)
                  • lusia80 Re: gugi :-) 11.04.07, 13:42
                    ja też jestem z Wroc... nawet sie nie spodziewałam, że takich wesolych mamy
                    obywateli ;-)
                    pozdrawiam
                    • gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 14:07
                      WROCLAW GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      ale jesteśmy fajni powinniśmy wyszyć sobie naszywki i przypiąć do kurtek żeby w
                      razie czego pozdrowić się :DD
                      • namni Re: gugi :-) 11.04.07, 14:25
                        Naszywki niegłupi pomysł :)
                        Może się kiedyś razem spotkamy wszyscy? Dobrze byłoby porpzamaiać z kimś o
                        fascynacji PB, porozkoszować się szczegółami odcinków bez obawy że druga osoba
                        nie puka się w czoło :)

P.S. Ja codziennie jestem na Rynku :) Nawet teraz tyle że zamknięta w czterech
                        ścianach paskudnej pracy :P
                        • gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 14:47
                          no prosze ja nigdy nie wychodze z rynku :PPPP
                          no chyba że babcie odwiedzam albo jade na juwenalia na stadion bo akurat
                          mieszkam w rynku :))
                          • lusia80 Re: gugi :-) 11.04.07, 15:01
                            ja 5 miesiecy temu opuścilam Rynek na rzecz Kościuszki - niedaleko...
                            a naszywki - super pomysł!
                            • gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 15:20
                              hehe kurcze mozemy zrobić próbe, przez tydzień nosić na torebce albo przy
                              swetrze czy kurtce, na kawalku materiału widoczną nicią wyszyć Prison break i
                              zobaczymy czy się spotkamy na ryneczku lub w okolicach ;]]] no chyba, że
                              będziecie się wstydzić mieć taką naszywe :PP ja co prawda mam wszystkie kurtki,
                              torebki i buty w naszywkach ale jestem w stanie zdjąc kilka na jakiś czas i
                              zrobić miejsce na ukochanego prisona :>>
                            • namni Re: gugi :-) 11.04.07, 15:21
                              A z drugiej strony naszywki banał. Wytatuujmy sobie ciało na wzór naszego idola
                              prizona :). Od pasa w górę :)
                              • gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 15:31
                                i nago przejdziemy się po ryneczku żebyśmy były widoczne :))
                                ja wlaśnie wychodze teaz na rynek a potem do dzieciaków idę przez Świdnicką,
                                moze sie zobaczymy ;] to do potem <papapa>

jak zwykle musze sie rozpisać na rzeczy, które mało kogo by interesowały, ale
                                taka już jestem, że buzia mi się nie zamyka, palce tez nie przestawają pisać ;p;p
                                • namni Re: gugi :-) 11.04.07, 15:38
                                  Ojj znam to :) Załóżmy wątek dla siebie który będzie tylko nas interesował :).
                                  To zdradzę gdzie pracuje, zerknij w moją stronę jak będziesz kiedyś
                                  przechodziła. Ukrywam sie na placu Solnym. Siedzę sobie w Gazetce ;)

A po pracy na Kotlarską do studia tatuażu. Może do lata zdążę się ozdobić i
                                  będę mogła nago biegać koło pręgieża :D ha ha

Pozdrawiam prizonowych wrocławiaków :)
                                  • lusia80 Re: gugi :-) 11.04.07, 16:13
                                    hmm, ja jeszcze godzine siedze w pracy a potem pomykam w stronę Rynku... dzis
                                    naszywki nie mam żadnej... ale jak znajde jakaś "ładną" to na pewno przyczepie!!
                                    że tez wcześniej o tym nie pomyślałam
                                    • hobbitfrodo Re: gugi :-) 11.04.07, 19:08
                                      ja też z wrocławia,jak widac rządzimy :D jestem jak najbardziej za spotkaniem,
                                      chociaż wolę już chyba tatuaż ;) jeden już mam :)
                                      • gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 19:19
                                        jaki i gdzie :PPPP
                                        • hobbitfrodo Re: gugi :-) 11.04.07, 21:59
                                          możemy w weekend, jeśli jesteście, wybrać się na kawkę lub na piwko wieczorowa
                                          porą :)
                                          • aleska Re: gugi :-) 11.04.07, 22:14
                                            Ja jestem też codziennie w okolicach Rynku, a konkretnie w Ossolineum albo na
                                            Szajnochy, to moje drugie domy:/ do końca maja wszelkie kawki i piwka mi
                                            odpadają:( Ledwo co czas znajduję na PB i Wenta:(
                                            • hobbitfrodo Re: gugi :-) 12.04.07, 08:07
                                              nio trudno... :(
                                              a reszta??
                                              • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 09:33
                                                Ja jestem jak najbardziej za jakimś spotkaniem :)
                                                Może być weekend :)
                                                • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 09:59
                                                  JA TEZ :DDDDDDDDDDD znaczy na pewno u mnie będzie problem z dogodaniaem się co
                                                  do dnia i godziny, no ale te spotkanie potraktuję jako priorytet ;-)))
                                                  a chętnie jakąś kawkę wypiję z prisonfanatykami :>>
                                                  • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 10:03
                                                    Mniam, pyszna kawusia na rynku i możliwość poznania osób z którymi rozmawiam na
                                                    codzień i czytam ich wypowiedzi :) Dla mnie bomba!
                                                    Mam gdzieś pracę licencjacką, ja chce kawy z wami!!!!
                                                  • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 10:19
                                                    na rynku pełno knajpek jest, teraz tylko ustalić trza kiedy i o której.
                                                    Kiedy Wam pasuje ????????????
                                                  • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 10:24
                                                    w tygodniu zawsze ok. 16.30 (wykuczam poniedziałek). Ten weekend cały wolny,
                                                    przyszły niestety zajęty (zjazd w szkole).
                                                  • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 10:30
                                                    ja w ten weekend mam zjazd, następny wolny, ale teraz w sobote kończe o 16:30 w
                                                    niedziele mam do 19 niestety :((
                                                    jeśli chodzi o spotkanie w tygodniu, to srode mam do wieczora zajętą, co drugi
                                                    poniedziałek równiez, mam teraz praktyki ale jadę tam na jakieś 2, 3 godziny
                                                    więc tak od 18:00 jestem wolna ;]
                                                  • hobbitfrodo Re: gugi :-) 12.04.07, 12:45

no to może w sobotę po Twoich zajęciach?? niedaleko art hotelu jest taka
                                                    kawiarnia arztat?? no albo mozemy wylądować w coffee planet tam robią dobre
                                                    koktajle ;)

w tygodniu pasuje mi poniedzialek i środa (chyba że akurat zapisze sie na jakies
                                                    szkolenia,chociaz zwykle chodze na nie rano),wtorki dopiero wieczorem ok 21 i
                                                    czwartki ok 20:30,piątekobojetnie która godzina dnia i nocy :) soboty i
                                                    niedziele free nastepnyzjazd dopiero w maju!! :D
                                                  • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 13:05
                                                    no ja widze, że jakoś dam radę się dopasować do hobbitfrodo (miałam ogromne
                                                    problemy z przeczytaniem twego nicka ;/// ) a reszta co się deklarowała na
                                                    spotkanie to jak ;>>>>> lusia, namni i inni ??????
                                                  • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 14:45
                                                    Sobota mi pasuje :) Może być coś około 16.00-17.00 na rynku. Tylko prosiłabym o
                                                    spotkanie na rynku i ewentualne późniejsze przetransportowanie sie razem w inne
                                                    miejsce :)
                                                    A ponieważ ja jedynie pracuję w Rynku a mieszkam troszkę dalej (okolice Reala,
                                                    starego Geanta) wiec musze zaplanowac wycieczke wczesniej :)
                                                    I nie zdaze sie wystuowac do soboty :D jak sie poznamy, gdzie sie umowimy ???
                                                  • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 15:02
                                                    no ja w tą sobote mogę być na Rynku punkt 17:00 a potem wybierzemy
                                                    demokratycznie gdzie iść :PP
                                                    a mozemy na czole napisać sobie PB :DDD na pewno się rozpoznamy
                                                  • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:08
                                                    chyba sie nie odwaze napisac sobie PB na czole :)
                                                    Ok 17.00, Rynek, Fredro moze? Mniej zabiegany niż pręgież ;)
                                                    Moze kazsy z nas bedzie trzymal plytke z nagranym jakis odcinkiem PB w
                                                    łapce :) Tak się poznamy :)
                                                    No to jesteśmy we dwie :) Mam nadzieje ze ktos sie jeszcze dołączy :)
                                                    Spełniają się nasze plany o ogólnopolskim spotkaniu, tylko na razie zacisniamy
                                                    zwiazki w miastach :P
                                                  • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:10
                                                    hobbitfrodo (dobrze napisalam?)jeśli sie dobrze domyslam z nicku to bedziemy
                                                    mogly sobie jeszcze porozmawiac o Władcy Pierścieni, ktorego też kiedyś była i
                                                    jestem fanką :)))
                                                  • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 15:10
                                                    hehhehe super, wlaśnie mam nadzieje, że ktoś jeszcze dołączy, a spoko z płytką
                                                    wezmę kurde wszystkie całe 2 sezony + płytka z Wentem + płytka z Domem + zdjęcia
                                                    wszystkie i dodatkowe filmiki związane z prisonem EKSTRA :DDDDD
                                                    Fredro też jest okej ;]]
                                                  • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:15
                                                    No to super :) To ja będę na pewno :) Na płytkę mam nagrane tylko 4 odcinki
                                                    więc je zabiorę ze sobą. Resztę mam na dysku a komputera nie bedę ze soba
                                                    targać :P.
                                                    A żeby było mnie łatwiej poznac to jestem brunetką, będe miec jasną kurtkę i
                                                    czarną torebkę :) to moge na dzien dzisiejszy potwierdzić :)
                                                  • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 15:23
                                                    Ja tez uwielbiam władcę :D:D jakieś 8 razy oglądałam wszystkie części :PP
                                                    a ja będę w glanach czarnych z bordowymi sznurówkami to powinno wystarczyć :))
                                                    ale będę miec zieloną kurtkę z kapturkiem i dzinsy i torebkę czarną z białymi
                                                    nadrukami.... włosy hmm jeszcze nie wiem jak ułożę ale jestem blondynką włosy do
                                                    ramion :))
                                                  • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:29
                                                    Ja w mojej fascynacji nawet uczyłam się jezyka elfów :D. Do dziś pamietam parę
                                                    zdań z filmu w sindarinie.
                                                    A ile masz lat? ja 22 :)
                                                    kto jeszcze z nami idzie? i ciekawe co na to ojciec zalozyciel, bylby dumny ze
                                                    spotkania...?
                                                  • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 15:50
                                                    ja mam 23 ;]
                                                  • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:51
                                                    aleska, lusia, hobbitfrodo, co z wami :) ??? podajcie swoje rysopisy plytke w
                                                    lapke i do zobaczenia w sobote :)))))
                                                  • hobbitfrodo Re: gugi :-) 12.04.07, 17:25
                                                    no będę będę ... czyli 17 pod fredrą?? namni nie martw się, bo ja mieszkam koło
                                                    mostu warszawskiego :D
                                                    co do mojego nicka to Wam opowiem jak się spotkamy, lat mam 24, ryspopis hmm no
                                                    normalna dziewczyna jestem ,niewysoka, trochę okrągła, włos do ramion falowane
                                                    :) mam całą drugą serię na kompie to coś tam nagram :)
                                              • aleska Re: gugi :-) 12.04.07, 18:44
                                                hobbitfrodo napisała:
                                                hobbitfrodo napisała:
                                                > nio trudno... :(
                                                > a reszta??

TY MAŁY KUDŁATY HOBBICIE!!!;) Myślisz że tak łatwo się mnie pozbędziesz??!!
                                                Naślę na ciebie mojego T-baga i on już zrobo porządki w twoim Shire!!:P
                                                W sobotę NAPRAWDĘ nie mogę <beczy>, ale macie moje błogosławieństwo na początek
                                                bujnej znajomości, oby rozkwitała i zaowocowała przyszłymi spotkaniami, na
                                                których i ja się zjawię:)
                                                Łaa, fanki PB i LotR, a mnie tam nie będzie!!!:(((((
                      • aga1972 Re: gugi :-) 12.04.07, 15:59
                        Ja tez jestem z WROCŁAWIA :)))))))))))))
                        • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 16:10
                          no to zapraszmy na Rynek w sobote na 17 koło Fredry :DDDDDDDD
                          • aga1972 Re: gugi :-) 12.04.07, 16:15
                            chcialabym ale angina mnie zmogla:(
                            • namni Re: gugi :-) 12.04.07, 16:20
                              :((( nieee
                              Załóż szalik i przyjdz. Chociaż na chwilkę. POgadamy przy kawce, bedzie milo i
                              fajnie :)
                              • aga1972 Re: gugi :-) 12.04.07, 18:45
                                narazie zdycham z goraczka, nawet do pracy nie poszlam-a to niespotykane;)
                                jesli nie dam rady to napiszcie jak bylo:) i pozdrowcie wszystkich ode mnie:)
                                • lusia80 Re: gugi :-) 12.04.07, 20:30
                                  dziś mnie praca pochłonęła całkowicie - do tego stopnia, że nie wiedziałam, że
                                  coś się tu kroi...
                                  jezeli chodzi o sb to będzie cięzko - bo raczej większość weekendu spędzę z
                                  przyjaciółmi w imparcie na okoliczność portu wrocław (taka impreza literacka)-
                                  już dawno obiecałam... mam nadzieje na jednym spotkaniu grupy PB Wrocław się
                                  nie skończy i że mimo wszystko będziemy miały okazję się poznać osobiście ;-)
                                  Aga - szybkiego powrotu do zdrowia!!
                                  pozdraiwam
                                  • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 20:33
                                    Nie no jasne !!!!!! trzeba bedzie się wspierać w tej długiej przerwie zresztą
                                    zawsze coś komuś wypadnie więc bedziemy się wymieniac ;]
                                    • hobbitfrodo Re: gugi :-) 12.04.07, 20:51
                                      awesome!!! see you on saturday girls :D
                                    • aleska Re: gugi :-) 12.04.07, 22:57
                                      A można liczyć na choćby tycią relację ze spotkania???
                                      • gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 23:05
                                        A jasne !!!!!!!!!!!
                                        jak tylko wrócę zdam relacje co, kto, z kim, kiedy, dlaczego, po co i wszystkie
                                        najświeższe ploteczki :DD
    • aleska Re: taki wątek był na forum Wrocław 12.04.07, 23:00
      A swoją drogą, ten troll od prowokacji to niezłą wam przysługę wyświadczył.
      POmyślcie, że dzięki niemu/niej się spotkacie:D
      • gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 12.04.07, 23:06
        hhehehehehe racja :)) moze tez jest z Wrocka to go zaprosimy :D
        • namni Re: taki wątek był na forum Wrocław 13.04.07, 08:47
          Po powrocie ze spotkania założymy osobny wątek na forum WROCŁAW i będziemy
          komentować spotkanie :)
          Może inne miasta poszłyby za naszym przykładem i też zorganizowały jakieś
          spotkania? I sobie tak pomarzę że kiedyś spotkalibysmy się wspólnie gdzieś w
          Polsce :)
          Do zobaczenia w sobotę. Każda z nas podała swój rysopis i na pewno siebie
          poznamy :) Jest nas już trójka, b. fajnie. Ustalmy że czekamy na spóźnialskich
          studenckie 15 minut, na wszelki wypadek :P
          • aniuta75 Re: taki wątek był na forum Wrocław 13.04.07, 17:52
            Oczywiście relacja też musi być na naszym forum a nie tylko na wrocławskim :D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka