hobbitfrodo 10.04.07, 19:50 ale się uśmiałam, zobaczcie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=60511254&a=60511254 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmegesz Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:04 głupota ludzka nie ma granic! Najbardziej mnie rozbawił tekst o dwóch braciach: Prison i Break hahaha, pobrechtałam się setnie! Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:14 "ja wolę prisona, bo jego brat break ma wysuniętą szczękę!" co k****????????????????????????????????????????????????????????????? Ej no to chyba ktoś sobie jaja robi (Prison Break to imię i nazwisko tego z tatuażami czy jego brata? Bo już się pogubiłam) bo nie uwierze, że człowiek mający przecietne 90iq .... albo zostawie to bez komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:15 i taka wioskę robic memu miastu !!!!!!!!! Ja Wam obiecuję, że znajdę tą osobe jak Doma kocham i naprawde dostanie się jej za to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:19 Przecież od razu widać, że to jakaś marna prowokacja :D Ludziom, którzy wymyślają takie bzdury nie warto poświęcać nawet minuty :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 20:57 ja tam nie wiem czy to prowokacja,ale pośmiałam się (: nie ma jak poprawić sobie humor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 21:08 Od razu widać, że ktoś trolluje ale posmiać się można <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 23:15 Gugi, a widziałaś krasnala za kratkami?? Bidak, ale mam nadzieję, że nie zrobi nam prison break;) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 10.04.07, 23:35 no właśnie zawsze mam problemy z tymi krasnalami by je wypatrzeć, ale już pomysł mam, że z kumpelą w wakacje odnajdujemy wszystkie i cykamy im zdjęcia tak o ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: taki wątek był na forum Wrocław 11.04.07, 09:50 ja widzialam, w starym więzieniu :) pewnie już obmyśla plan :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: taki wątek był na forum Wrocław 11.04.07, 10:04 To prowo - to samo było na onecie na forum 'seriale' Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: taki wątek był na forum Wrocław 11.04.07, 10:58 Tak szczerze mowiac, to tez wole Prizona. Brejk mi jakos nie podchodzi :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 11.04.07, 11:13 > Tak szczerze mowiac, to tez wole Prizona. Brejk mi jakos nie podchodzi :-))))) > hahaha lol rotfl buhahahhahahahahahahaha no to Bonnie nawet sobie nie wyobrazasz jak mnie tym rozśmieszyłaś :D:D hahahhaha lol lol lol Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 gugi :-) 11.04.07, 13:04 No ciesze sie niepomiernie, ze moglam wywolac usmiech na czyjejs buzi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 13:15 aż się tu zastanawiam czy na opis gg nie walnąć Twej wypowiedzi bo mnie rozwaliła od środka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 11.04.07, 13:21 W pierwszym momecncie jak przeczytałam ten wątek to było mi wstyd za moje miasto :). Na szczęście okazało się że to jednynie podpucha...uff.. Gugu miło że też jesteś w Wrocławia. Dobrze wiedzieć że gdzieś w tym tłumie jest chociaż jedna osoba która wielbi "Prizona" :D Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 11.04.07, 13:23 jeku...gugi :( przepraszam. spowodowane jest to pośpiechem, ponieważ szef czai mi się bezczelnie za plecami i nie pozwala spokojnie na forum siedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 13:32 hehe spoko już tyle razy przekręcano moją wspaniałą ksywke :P śmieszy mnie to ;] a no właśnie, moze codziennie mijamy się na rynku, albo siedzimy w klubie obok siebie, albo stoimy w kolejce za chlebem :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: gugi :-) 11.04.07, 13:39 Heej!! Ja też jestem z Wrocka!! Będę was wypatrywać w tłumie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia80 Re: gugi :-) 11.04.07, 13:42 ja też jestem z Wroc... nawet sie nie spodziewałam, że takich wesolych mamy obywateli ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 14:07 WROCLAW GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jesteśmy fajni powinniśmy wyszyć sobie naszywki i przypiąć do kurtek żeby w razie czego pozdrowić się :DD Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 11.04.07, 14:25 Naszywki niegłupi pomysł :) Może się kiedyś razem spotkamy wszyscy? Dobrze byłoby porpzamaiać z kimś o fascynacji PB, porozkoszować się szczegółami odcinków bez obawy że druga osoba nie puka się w czoło :) P.S. Ja codziennie jestem na Rynku :) Nawet teraz tyle że zamknięta w czterech ścianach paskudnej pracy :P Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 14:47 no prosze ja nigdy nie wychodze z rynku :PPPP no chyba że babcie odwiedzam albo jade na juwenalia na stadion bo akurat mieszkam w rynku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia80 Re: gugi :-) 11.04.07, 15:01 ja 5 miesiecy temu opuścilam Rynek na rzecz Kościuszki - niedaleko... a naszywki - super pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 15:20 hehe kurcze mozemy zrobić próbe, przez tydzień nosić na torebce albo przy swetrze czy kurtce, na kawalku materiału widoczną nicią wyszyć Prison break i zobaczymy czy się spotkamy na ryneczku lub w okolicach ;]]] no chyba, że będziecie się wstydzić mieć taką naszywe :PP ja co prawda mam wszystkie kurtki, torebki i buty w naszywkach ale jestem w stanie zdjąc kilka na jakiś czas i zrobić miejsce na ukochanego prisona :>> Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 11.04.07, 15:21 A z drugiej strony naszywki banał. Wytatuujmy sobie ciało na wzór naszego idola prizona :). Od pasa w górę :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 11.04.07, 15:31 i nago przejdziemy się po ryneczku żebyśmy były widoczne :)) ja wlaśnie wychodze teaz na rynek a potem do dzieciaków idę przez Świdnicką, moze sie zobaczymy ;] to do potem <papapa> jak zwykle musze sie rozpisać na rzeczy, które mało kogo by interesowały, ale taka już jestem, że buzia mi się nie zamyka, palce tez nie przestawają pisać ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 11.04.07, 15:38 Ojj znam to :) Załóżmy wątek dla siebie który będzie tylko nas interesował :). To zdradzę gdzie pracuje, zerknij w moją stronę jak będziesz kiedyś przechodziła. Ukrywam sie na placu Solnym. Siedzę sobie w Gazetce ;) A po pracy na Kotlarską do studia tatuażu. Może do lata zdążę się ozdobić i będę mogła nago biegać koło pręgieża :D ha ha Pozdrawiam prizonowych wrocławiaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia80 Re: gugi :-) 11.04.07, 16:13 hmm, ja jeszcze godzine siedze w pracy a potem pomykam w stronę Rynku... dzis naszywki nie mam żadnej... ale jak znajde jakaś "ładną" to na pewno przyczepie!! że tez wcześniej o tym nie pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: gugi :-) 11.04.07, 19:08 ja też z wrocławia,jak widac rządzimy :D jestem jak najbardziej za spotkaniem, chociaż wolę już chyba tatuaż ;) jeden już mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: gugi :-) 11.04.07, 21:59 możemy w weekend, jeśli jesteście, wybrać się na kawkę lub na piwko wieczorowa porą :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: gugi :-) 11.04.07, 22:14 Ja jestem też codziennie w okolicach Rynku, a konkretnie w Ossolineum albo na Szajnochy, to moje drugie domy:/ do końca maja wszelkie kawki i piwka mi odpadają:( Ledwo co czas znajduję na PB i Wenta:( Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 09:33 Ja jestem jak najbardziej za jakimś spotkaniem :) Może być weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 09:59 JA TEZ :DDDDDDDDDDD znaczy na pewno u mnie będzie problem z dogodaniaem się co do dnia i godziny, no ale te spotkanie potraktuję jako priorytet ;-))) a chętnie jakąś kawkę wypiję z prisonfanatykami :>> Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 10:03 Mniam, pyszna kawusia na rynku i możliwość poznania osób z którymi rozmawiam na codzień i czytam ich wypowiedzi :) Dla mnie bomba! Mam gdzieś pracę licencjacką, ja chce kawy z wami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 10:19 na rynku pełno knajpek jest, teraz tylko ustalić trza kiedy i o której. Kiedy Wam pasuje ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 10:24 w tygodniu zawsze ok. 16.30 (wykuczam poniedziałek). Ten weekend cały wolny, przyszły niestety zajęty (zjazd w szkole). Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 10:30 ja w ten weekend mam zjazd, następny wolny, ale teraz w sobote kończe o 16:30 w niedziele mam do 19 niestety :(( jeśli chodzi o spotkanie w tygodniu, to srode mam do wieczora zajętą, co drugi poniedziałek równiez, mam teraz praktyki ale jadę tam na jakieś 2, 3 godziny więc tak od 18:00 jestem wolna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: gugi :-) 12.04.07, 12:45 no to może w sobotę po Twoich zajęciach?? niedaleko art hotelu jest taka kawiarnia arztat?? no albo mozemy wylądować w coffee planet tam robią dobre koktajle ;) w tygodniu pasuje mi poniedzialek i środa (chyba że akurat zapisze sie na jakies szkolenia,chociaz zwykle chodze na nie rano),wtorki dopiero wieczorem ok 21 i czwartki ok 20:30,piątekobojetnie która godzina dnia i nocy :) soboty i niedziele free nastepnyzjazd dopiero w maju!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 13:05 no ja widze, że jakoś dam radę się dopasować do hobbitfrodo (miałam ogromne problemy z przeczytaniem twego nicka ;/// ) a reszta co się deklarowała na spotkanie to jak ;>>>>> lusia, namni i inni ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 14:45 Sobota mi pasuje :) Może być coś około 16.00-17.00 na rynku. Tylko prosiłabym o spotkanie na rynku i ewentualne późniejsze przetransportowanie sie razem w inne miejsce :) A ponieważ ja jedynie pracuję w Rynku a mieszkam troszkę dalej (okolice Reala, starego Geanta) wiec musze zaplanowac wycieczke wczesniej :) I nie zdaze sie wystuowac do soboty :D jak sie poznamy, gdzie sie umowimy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 15:02 no ja w tą sobote mogę być na Rynku punkt 17:00 a potem wybierzemy demokratycznie gdzie iść :PP a mozemy na czole napisać sobie PB :DDD na pewno się rozpoznamy Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:08 chyba sie nie odwaze napisac sobie PB na czole :) Ok 17.00, Rynek, Fredro moze? Mniej zabiegany niż pręgież ;) Moze kazsy z nas bedzie trzymal plytke z nagranym jakis odcinkiem PB w łapce :) Tak się poznamy :) No to jesteśmy we dwie :) Mam nadzieje ze ktos sie jeszcze dołączy :) Spełniają się nasze plany o ogólnopolskim spotkaniu, tylko na razie zacisniamy zwiazki w miastach :P Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:10 hobbitfrodo (dobrze napisalam?)jeśli sie dobrze domyslam z nicku to bedziemy mogly sobie jeszcze porozmawiac o Władcy Pierścieni, ktorego też kiedyś była i jestem fanką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 15:10 hehhehe super, wlaśnie mam nadzieje, że ktoś jeszcze dołączy, a spoko z płytką wezmę kurde wszystkie całe 2 sezony + płytka z Wentem + płytka z Domem + zdjęcia wszystkie i dodatkowe filmiki związane z prisonem EKSTRA :DDDDD Fredro też jest okej ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:15 No to super :) To ja będę na pewno :) Na płytkę mam nagrane tylko 4 odcinki więc je zabiorę ze sobą. Resztę mam na dysku a komputera nie bedę ze soba targać :P. A żeby było mnie łatwiej poznac to jestem brunetką, będe miec jasną kurtkę i czarną torebkę :) to moge na dzien dzisiejszy potwierdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 15:23 Ja tez uwielbiam władcę :D:D jakieś 8 razy oglądałam wszystkie części :PP a ja będę w glanach czarnych z bordowymi sznurówkami to powinno wystarczyć :)) ale będę miec zieloną kurtkę z kapturkiem i dzinsy i torebkę czarną z białymi nadrukami.... włosy hmm jeszcze nie wiem jak ułożę ale jestem blondynką włosy do ramion :)) Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:29 Ja w mojej fascynacji nawet uczyłam się jezyka elfów :D. Do dziś pamietam parę zdań z filmu w sindarinie. A ile masz lat? ja 22 :) kto jeszcze z nami idzie? i ciekawe co na to ojciec zalozyciel, bylby dumny ze spotkania...? Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 15:51 aleska, lusia, hobbitfrodo, co z wami :) ??? podajcie swoje rysopisy plytke w lapke i do zobaczenia w sobote :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: gugi :-) 12.04.07, 17:25 no będę będę ... czyli 17 pod fredrą?? namni nie martw się, bo ja mieszkam koło mostu warszawskiego :D co do mojego nicka to Wam opowiem jak się spotkamy, lat mam 24, ryspopis hmm no normalna dziewczyna jestem ,niewysoka, trochę okrągła, włos do ramion falowane :) mam całą drugą serię na kompie to coś tam nagram :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: gugi :-) 12.04.07, 18:44 hobbitfrodo napisała: hobbitfrodo napisała: > nio trudno... :( > a reszta?? TY MAŁY KUDŁATY HOBBICIE!!!;) Myślisz że tak łatwo się mnie pozbędziesz??!! Naślę na ciebie mojego T-baga i on już zrobo porządki w twoim Shire!!:P W sobotę NAPRAWDĘ nie mogę <beczy>, ale macie moje błogosławieństwo na początek bujnej znajomości, oby rozkwitała i zaowocowała przyszłymi spotkaniami, na których i ja się zjawię:) Łaa, fanki PB i LotR, a mnie tam nie będzie!!!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 16:10 no to zapraszmy na Rynek w sobote na 17 koło Fredry :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: gugi :-) 12.04.07, 16:20 :((( nieee Załóż szalik i przyjdz. Chociaż na chwilkę. POgadamy przy kawce, bedzie milo i fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: gugi :-) 12.04.07, 18:45 narazie zdycham z goraczka, nawet do pracy nie poszlam-a to niespotykane;) jesli nie dam rady to napiszcie jak bylo:) i pozdrowcie wszystkich ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia80 Re: gugi :-) 12.04.07, 20:30 dziś mnie praca pochłonęła całkowicie - do tego stopnia, że nie wiedziałam, że coś się tu kroi... jezeli chodzi o sb to będzie cięzko - bo raczej większość weekendu spędzę z przyjaciółmi w imparcie na okoliczność portu wrocław (taka impreza literacka)- już dawno obiecałam... mam nadzieje na jednym spotkaniu grupy PB Wrocław się nie skończy i że mimo wszystko będziemy miały okazję się poznać osobiście ;-) Aga - szybkiego powrotu do zdrowia!! pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 20:33 Nie no jasne !!!!!! trzeba bedzie się wspierać w tej długiej przerwie zresztą zawsze coś komuś wypadnie więc bedziemy się wymieniac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: gugi :-) 12.04.07, 20:51 awesome!!! see you on saturday girls :D Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: gugi :-) 12.04.07, 22:57 A można liczyć na choćby tycią relację ze spotkania??? Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: gugi :-) 12.04.07, 23:05 A jasne !!!!!!!!!!! jak tylko wrócę zdam relacje co, kto, z kim, kiedy, dlaczego, po co i wszystkie najświeższe ploteczki :DD Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: taki wątek był na forum Wrocław 12.04.07, 23:00 A swoją drogą, ten troll od prowokacji to niezłą wam przysługę wyświadczył. POmyślcie, że dzięki niemu/niej się spotkacie:D Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: taki wątek był na forum Wrocław 12.04.07, 23:06 hhehehehehe racja :)) moze tez jest z Wrocka to go zaprosimy :D Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: taki wątek był na forum Wrocław 13.04.07, 08:47 Po powrocie ze spotkania założymy osobny wątek na forum WROCŁAW i będziemy komentować spotkanie :) Może inne miasta poszłyby za naszym przykładem i też zorganizowały jakieś spotkania? I sobie tak pomarzę że kiedyś spotkalibysmy się wspólnie gdzieś w Polsce :) Do zobaczenia w sobotę. Każda z nas podała swój rysopis i na pewno siebie poznamy :) Jest nas już trójka, b. fajnie. Ustalmy że czekamy na spóźnialskich studenckie 15 minut, na wszelki wypadek :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: taki wątek był na forum Wrocław 13.04.07, 17:52 Oczywiście relacja też musi być na naszym forum a nie tylko na wrocławskim :D. Odpowiedz Link Zgłoś