Dodaj do ulubionych

Kryptoreklama w MjM!!!!!!!

10.04.07, 20:37
Obserwuj wątek
    • nikka00 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 20:39
      Od kiedy to w publicznej tivi stosuje się product placement???? W MjM właśnie
      zobaczyłam ewidentną kłującą w oczy brakiem subtelności reklamę Lucas Banku!!!
      Tekst pana z banku wręcz żywcem wzięty z reklamy tegoż w tivi!! Od kiedy to
      jest ok?? Za pieniądze z abonamentu???
      • henryczek-czewa Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 20:43
        e tam, w tvp to żadna nowość. Pamiętam jak kiedys doktor Foremniak w NDiNZ wjeżdżała znaczkiem firmowym fiata stilo w obiektyw oraz jak rysiek i Grażynka pakowali zakupy do auta po na parkingu doskonale widocznej biedronki
        • nikka00 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 20:54
          no może i tak ale takiej nachalnej reklamy jeszcze w publicznej nie widziałam.
          Bohaterka wchodzi do banku, po oczach uderza wielki napis z nazwą banku, a
          pracownik banku zasuwa tekstem jawnie przeklejonym z reklamy!! No już naprawdę
          wszelka tolerancja w takiej sytuacji znika!!!
          • mlekodwuprocentowe Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 21:03
            ale przeciez to nie pierwszy raz.
            marta tez zareklamowala bank kilkadziesiat odcinkow temu. konkretnie bank z
            zubrem w logo.
            • nikka00 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 21:07
              No tak, i wychodzi nieoglądanie seriali, przynajmniej nieregularne
              oglądanie :)) Okazuje się, że się na darmo zbulwersowałam :))
          • beatad19 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 21:44
            Jaka kryptoreklama?
            Trzeba bylo oglądac do końca, także napisy.
            Jak wól bylo napisane, że sponsorem odcinka jest Lukas Bank
            • Gość: fiubździu Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:33
              a co powiecie na nachalną reklamę PROVIDENTA w First Love??? To jest dopiero
              przegięcie na całej linii
              • minstrelboy Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 11.04.07, 11:54
                I tak jest najlepsze, jak Lucki non stop szukają okazji by nakarmić Brudera
                Pedigree!
                • pluskotka Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 11.04.07, 17:56
                  To teraz jasne, że Renia bez problemu spłaci kredyt i nie będą jej robili
                  żadnych trudnośći. A co do reklam w Mjm, to chyba reklamowali jeszcze Nescafe i
                  Sagę, mam rację, czy to inny serial ?
          • the_dzidka Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 12.04.07, 22:27
            > no może i tak ale takiej nachalnej reklamy jeszcze w publicznej nie
            widziałam.
            > Bohaterka wchodzi do banku, po oczach uderza wielki napis z nazwą banku, a
            > pracownik banku zasuwa tekstem jawnie przeklejonym z reklamy!! No już
            naprawdę
            > wszelka tolerancja w takiej sytuacji znika!!!

Co się tak wykrzyknikujesz? Od wczoraj publiczną oglądasz? A co to było, jak
            wyszło na jaw, co się wyprawia w Biedronce, a kilka dni później w Klanie
            Grażynka obwieściła "Dzieci,jedziemy do Biedronki!!", po czym cała rodzina
            pojawiła się przed hiperkiem, na tle owadziego napisu i z owadzimi reklamówkami
            w rękach?
            • nikka00 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 12.04.07, 23:53
              Nie nie od dziś oglądam publiczną, ale musze powiedzieć że pomimo wielu
              wykroczeń w kwestii kryptoreklamy aż tak ewidentnego i nachalnego promowania
              prywatnej marki jeszcze nie widziałam. Mogę się nie "wykrzyknikować" lecz
              trudno mi w inny sposób okazać emocje w necie.
      • iberia.pl Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 11.04.07, 20:30
        ostatnio byla wzmianka w Rzeczpospolitej na zielonych stronach, ze bedzie
        wlasnie product placement w MjM: Lucas banku wiec nie panikuj.
        • Gość: fiubździu Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! IP: *.2-0.pl 11.04.07, 21:44
          nie Lucas Banku a Lucek Banku hahahaah
    • kanna Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 12.04.07, 13:24
      W Lesnej Górze lekarz (!) Mionika karmiła córeczkę ciasteczkami dla niemowlaków
      (bo nie chciała pomidorka) - dokładnie widac które.
      Ile było nutelli, to nie zlicże, Fiat Stilo też...

pozd. Ania
      • Gość: kemot97 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! IP: *.mynow.co.uk 13.04.07, 00:44
        Martusia juz dawno zachwycala sie oferta kredytu mieszkaniowego Pekao i czesto
        go odwiedzala. A Tereska kiedys robila kawusie Nescafe dla siebie i Santa
        Maryjii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka