nikka00 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 20:39 Od kiedy to w publicznej tivi stosuje się product placement???? W MjM właśnie zobaczyłam ewidentną kłującą w oczy brakiem subtelności reklamę Lucas Banku!!! Tekst pana z banku wręcz żywcem wzięty z reklamy tegoż w tivi!! Od kiedy to jest ok?? Za pieniądze z abonamentu??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 20:43 e tam, w tvp to żadna nowość. Pamiętam jak kiedys doktor Foremniak w NDiNZ wjeżdżała znaczkiem firmowym fiata stilo w obiektyw oraz jak rysiek i Grażynka pakowali zakupy do auta po na parkingu doskonale widocznej biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 20:54 no może i tak ale takiej nachalnej reklamy jeszcze w publicznej nie widziałam. Bohaterka wchodzi do banku, po oczach uderza wielki napis z nazwą banku, a pracownik banku zasuwa tekstem jawnie przeklejonym z reklamy!! No już naprawdę wszelka tolerancja w takiej sytuacji znika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 21:03 ale przeciez to nie pierwszy raz. marta tez zareklamowala bank kilkadziesiat odcinkow temu. konkretnie bank z zubrem w logo. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 21:07 No tak, i wychodzi nieoglądanie seriali, przynajmniej nieregularne oglądanie :)) Okazuje się, że się na darmo zbulwersowałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 10.04.07, 21:44 Jaka kryptoreklama? Trzeba bylo oglądac do końca, także napisy. Jak wól bylo napisane, że sponsorem odcinka jest Lukas Bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiubździu Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:33 a co powiecie na nachalną reklamę PROVIDENTA w First Love??? To jest dopiero przegięcie na całej linii Odpowiedz Link Zgłoś
minstrelboy Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 11.04.07, 11:54 I tak jest najlepsze, jak Lucki non stop szukają okazji by nakarmić Brudera Pedigree! Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 11.04.07, 17:56 To teraz jasne, że Renia bez problemu spłaci kredyt i nie będą jej robili żadnych trudnośći. A co do reklam w Mjm, to chyba reklamowali jeszcze Nescafe i Sagę, mam rację, czy to inny serial ? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 12.04.07, 22:27 > no może i tak ale takiej nachalnej reklamy jeszcze w publicznej nie widziałam. > Bohaterka wchodzi do banku, po oczach uderza wielki napis z nazwą banku, a > pracownik banku zasuwa tekstem jawnie przeklejonym z reklamy!! No już naprawdę > wszelka tolerancja w takiej sytuacji znika!!! Co się tak wykrzyknikujesz? Od wczoraj publiczną oglądasz? A co to było, jak wyszło na jaw, co się wyprawia w Biedronce, a kilka dni później w Klanie Grażynka obwieściła "Dzieci,jedziemy do Biedronki!!", po czym cała rodzina pojawiła się przed hiperkiem, na tle owadziego napisu i z owadzimi reklamówkami w rękach? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 12.04.07, 23:53 Nie nie od dziś oglądam publiczną, ale musze powiedzieć że pomimo wielu wykroczeń w kwestii kryptoreklamy aż tak ewidentnego i nachalnego promowania prywatnej marki jeszcze nie widziałam. Mogę się nie "wykrzyknikować" lecz trudno mi w inny sposób okazać emocje w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 11.04.07, 20:30 ostatnio byla wzmianka w Rzeczpospolitej na zielonych stronach, ze bedzie wlasnie product placement w MjM: Lucas banku wiec nie panikuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiubździu Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! IP: *.2-0.pl 11.04.07, 21:44 nie Lucas Banku a Lucek Banku hahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! 12.04.07, 13:24 W Lesnej Górze lekarz (!) Mionika karmiła córeczkę ciasteczkami dla niemowlaków (bo nie chciała pomidorka) - dokładnie widac które. Ile było nutelli, to nie zlicże, Fiat Stilo też... pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Kryptoreklama w MjM!!!!!!! IP: *.mynow.co.uk 13.04.07, 00:44 Martusia juz dawno zachwycala sie oferta kredytu mieszkaniowego Pekao i czesto go odwiedzala. A Tereska kiedys robila kawusie Nescafe dla siebie i Santa Maryjii Odpowiedz Link Zgłoś