xanaka 27.04.07, 12:14 www.dailymotion.com/video/x1tfdc_lost-trailer-3x19 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Sneak peek 1 27.04.07, 15:15 Napisy pl www.youtube.com/watch?v=qhLYGxtgeI8 Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Promo 2 30.04.07, 09:21 www.youtube.com/watch?v=kxltcRNnGEA Desmond: Jeśli zadbamy o jej bezpieczeństwo dzięki niej możemy wydostać się z tej wyspy. Charlie: Musimy powiedzieć Jackowi. Jack: Dlaczego nikt mi o tym nie powiedział? Kate: Ponieważ Ci nie ufają. Juliet: Powinniśmy jej powiedzieć. Jack: Jeszcze nie. Sawyer: Co ty tu, do cholery, robisz? Locke: Szukam ciebie. Sawyer: Nikogo nie będę zabijał. Locke: Uwierz mi, gdy usłyszysz co on Ci do powiedzenia, zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Promo 2 30.04.07, 15:12 Najbardziej intrygująca jest rozmowa Jacka z Juliet, ciekawe czego dotyczy. Ostatnio zastanawiałam się jakim sposobem Juliet udało się zaciągnąć Kate tak daleko od wioski innych, jest taka silna, czy ktoś jej pomagał. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Promo 2 30.04.07, 18:31 I może oni to tak specjalnie sprowokowali żeby przespała się z Sawyerem i żeby była kolejna ciąża do badań. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Promo 2 30.04.07, 19:31 Mam nadzieję, że Kate nie jest w ciąży, choć muszę przyznać, że to prawdopodobne. :] Ale rozmowa Jacka i Juliet na pewno dotyczy czegoś innego, bo Juliet nawet jeszcze nie pobrała próbki od Kate. Myślę, że Jack i Juliet mają jakiś wspólny plan skierowany przeciwko Benowi. Pytanie tylko jak w to wszystko wpisuje się współdziałanie Juliet z Benem... Mam nadzieję, że pani dr nie działa na dwa fronty, bo to by oznaczało, że raczej nie zagrzeje długo miejsca w serialu, a 4 sezon bez Elizabeth Mitchell straciłby w moich oczach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Promo 2 30.04.07, 20:00 mmorawski napisał: Myślę, że Jack i Juliet mają jakiś wspólny > plan skierowany przeciwko Benowi. Pytanie tylko jak w to wszystko wpisuje się > współdziałanie Juliet z Benem... Jak niedawno pisałam, że być może Jack i Juliet wspólnie knują przeciwko Benowi, to nikt mnie nie poparł <buuuuuuuuu> ;D A teraz widzę, że moja teoria może się sprawdzić, co by było o tyle dziwne, że w ogóle nie jestem ekspertem od Lost <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
sarniak Re: Promo 2 30.04.07, 23:03 Mnie sie wydaje ze Juliet wspolpracuje z Benem (albo udaje) zeby opuscic wyspe. Primo - nie wierze ze nie ma jak sie z wyspy wydostac po wybuchu lodzi. Drugie primo - Juliet zrobi wszystko aby wyjechac wlaczajac zrobienie Jacka, Bena i kazdego innego na szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Sneak peek 2 02.05.07, 11:30 www.dailymotion.com/search/lost/video/x1vegm_lost Odpowiedz Link Zgłoś