Dodaj do ulubionych

Tonight,Go ,Flight

04.06.07, 15:54
To już dzisiaj- trzeba się skupić i przygotować zeszycik i długopiosik w celu
zrobienia notatek -toż to aż 3 odcinki... a pamięć ulotna... W każdym bądź
razie proponuje komentarze an block do ostanich 3 ocinków serii w tym
poście....
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Tonight,Go ,Flight 05.06.07, 00:05
      To było piękne :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. A byłoby jeszcze piękniejsze, jakby
      reklam nie było :].
      • magda.evie.zoe Re: Tonight,Go ,Flight 05.06.07, 00:11
        i konkursu :-/

ale było pięknie, to fakt!
        • aniuta75 Re: Tonight,Go ,Flight 05.06.07, 00:22
          Konkurs był przesadzony na maxa.
          Ale nic to - dwie paczki słonecznika pochłonęłam, nawet nie wiem kiedy hihihihihi.
      • luczijka Re: Tonight,Go ,Flight 05.06.07, 00:50
        aniuta75 napisała:

> To było piękne :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. A byłoby jeszcze piękniejsze, jakby
        > reklam nie było :].

Oj taaaaaaaaaaaaaak, masz 100 % racji <hihihi>. A najpiękniejsza była ostatnia
        scena jak biegli w stronę lasu, a policja krzyczała przez megafony: "poddajcie
        się, jesteście całkowicie otoczeni" :DDD Zawsze mam ciary jak oglądam tą scenę
        <hehehe>.
        • moonflower2 Re: Tonight,Go ,Flight 05.06.07, 06:53

> aniuta75 napisała:
          >
          > > To było piękne :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. A byłoby jeszcze piękniejsze, ja
          > kby
          > > reklam nie było :].
          aniuta jak zwykle trafiasz w "prisinowskie" sedno ale co tam reklamy...
          Interesuje mnie ogłądalność PB w takiej formule-mam nadzieje, że była wysoka!!!-
          przede wszystkim dlatego, że to zapewne skłoniłoby Polsat do powtórzenia
          eksperymentu przy emisji 2 serii. Mam nadzieje, że fani nie nawalili...
          PS Ja znów z tą Sarcią...(to jakaś forma uzależnienia-nomen omen) Widok Sarci
          po przedwakowaniu był okropny... Dobrze, że wiedziałem, że Sarcia przeżyje...
          • milka323 Re: Tonight,Go ,Flight 05.06.07, 17:45
            ale sie działo ;D. takie zakonczenia dotad fundowal Lost a teraz tez Prison ;D.
            Tak sie wczułam że, gdy Linc stal na tym murze, mialam wrazenie jakbym to ja
            tam stala i balam sie zeby nie spasc <lol>. A na scenie Abruzzi obcina reke
            Teosiowi zamarłam. To bylo straszne no ale niestety miał Teos za swoje.
            btw. czyzby Sierotka miala wyjsc najlepiej na calej ucieczce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka