Dodaj do ulubionych

Sarah w 3 sezonie

29.07.07, 05:58
Jak wszyscy wiemy - Sarah Wayne Callies bedzie nieobecna w poczatkowych
odcinkach 3 sezonu, ze wzgledu na ciaze. Dlatego tez zaczely pojawiac sie
plotki, ze jej bohaterka moze zostac usmiercona. Na szczescie jeden z
producentow "Prison Break" - Nick Santora - stanowczo zaprzeczyl tym
doniesieniom: "Obecnie trwa casting. Wylonimy z niego podobnie wygladajaca
aktorke, która tylko przejsciowo wcieli sie w postac Sary i pojawi sie w
trzecim odcinku nowego sezonu. Bedzie miala czesciowo zaslonieta twarz a
kamera nie bedzie skierowana bezposrednio na nia.. tak aby zakamuflowac fakt,
ze nie jest to prawdziwa Sara. Sarah Wayne Callies nie opuszcza show i wraca
na plan zdjeciowy od czwartego odcinka. Pomimo, ze poczatkowo nie bedzie
pracowala razem z nami, juz wczesniej przygotowalismy odpowiedni material z
nagranym glosem aktorki, po to by producenci oraz rezyser mogli przedstawic
odpowiednia glebie i barwe jej glosu... Ostatecznie mamy nadzieje, ze
widzowie nie zauwaza tej róznicy".
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Sarah w 3 sezonie 29.07.07, 10:53
      Widzowie jak już wiedzą to na bank zauważą <lol>.
      • moonflower2 Re: Sarah w 3 sezonie 29.07.07, 20:06
        Niektórzy nawet twierdzą,iż to ze względu na Sarah przesunięto termin emisji PB
        bo to da jej możliwość powrotu na plan zdjęciowy już od 4 odinka 3 serii... Nie
        muszę dodawać, że jestem wniebowzięty.... choć z drugiej strony umysły
        reżyserów PB chodzą krętymi drogami.... A ja nadal czekam bed scenes z
        udziałem hm wiadomo... o kogo chodzi..
        • marissa_22 Re: Sarah w 3 sezonie 29.07.07, 20:31
          w sumie wg mnie nie takie najgorsze rozwiazanie
          zobaczymy jak sobie z tym poradza :D
          • mmorawski Re: Sarah w 3 sezonie 29.07.07, 20:51
            Tworcy PB maja juz przeciez wprawe z takimi eksperymentami po poprzednim
            sezonie. Podobne akcje przeciez mialy miejsce z Patricia Wettig w 2 sezonie. :)

Super, ze Sarci nie bedzie tylko w 3 odcinkach. Mialem obawy, ze jej
            nieobecnosc sie przeciagnie o wiele bardziej.

P.S. Podpisuje sie obiema rekami pod postulatem o sceny lozkowe. :PP
            • hobbitfrodo Re: Sarah w 3 sezonie 29.07.07, 22:02
              ha ciekawe jkak to zeobia... nie moge sie doczekac ...
              • sil.wen Re: Sarah w 3 sezonie 29.07.07, 22:47
                A co się stało z Patricią w drugim sezonie?
                Te sceny łóżkowe to nie wiem... Jakoś mi nie pasują klimatem do Scofielda. Takie
                właśnie niedopowiedziane są adekwatne moim zdaniem do tego, co się z nim dzieje
                i do tego, co się dzieje w jego głowie. Za to Linc zdecydowanie powinien mieć tu
                pełne pole do popisu.
                • luczijka Re: Sarah w 3 sezonie 30.07.07, 01:21
                  sil.wen napisała:

> A co się stało z Patricią w drugim sezonie?

Nie mogła występować w PB, bo grała w innym serialu - Brothers & Sisters.
                  Dlatego wprowadzono postać Kima, który miał być łącznikiem między panią
                  prezydent a Kellermanem. Zaś Patricia użyczyła tylko głosu w paru odcinkach, a w
                  jednym wystąpiła osobiście.
                • szmegesz Re: Sarah w 3 sezonie 30.07.07, 10:13
                  Zgadzam się z sil.wen, że łopatologiczne sceny miłosne między S a M nie pasują
                  do magii między nimi i niech tak zostanie, ale Linc: tak
                  • moonflower2 Re: Sarah w 3 sezonie 30.07.07, 11:21
                    szmegesz napisała:

> Zgadzam się z sil.wen, że łopatologiczne sceny miłosne między S a M nie
                    pasują
                    > do magii między nimi i niech tak zostanie, ale Linc: tak

Magia magią ale napięcie seksualne między Sarcia a Mik'em (szkoda, że nie w
                    rzeczywistości- a może jednak?-wishfull thinking..hi hi) narastało z odcinka na
                    odcinek i a w 16 odcinku reżyserzy dawali nam oko. że gdyby nie Link to ho
                    ho...
                    Tak ta para zasługuje(takie jest moje zdanie) na sceny miłosne dorównujące np.
                    tym z 9 i pół tygodnia... I tutaj rodzi się pytanie czy w scenach tych grali by
                    oryginalni aktorzy czy ich zastępcy... hi hi to w kontekscie castingu na
                    zastępczynie SWC i podejrzeniach (co niektórych) dotyczących orientacji
                    Wenta..
            • luczijka Re: Sarah w 3 sezonie 30.07.07, 01:23
              mmorawski napisał:
              > P.S. Podpisuje sie obiema rekami pod postulatem o sceny lozkowe. :PP

Znowu się zaczyna <lol> ;D

> Podobne akcje przeciez mialy miejsce z Patricia Wettig w 2 sezonie. :)

I Maricruz, tylko w mniejszym stopniu :D
    • luczijka Re: Sarah w 3 sezonie 30.07.07, 01:14
      Niezły pomysł, tylko ciekawe jak go zrealizują w praktyce??? ;D
      • sil.wen No jeśli tak... 30.07.07, 09:21
        Jeśli problemy z Patricią W. zaowocowały wprowadzeniem Kellermana, to tylko to
        wyszło nam wszystkim na dobre. Miejmy nadzieję, że kłopoty z Sarą przyniosą
        równie interesujące efekty;)
        • mmorawski Re: No jeśli tak... 31.07.07, 02:55
          sil.wen napisała:

> Jeśli problemy z Patricią W. zaowocowały wprowadzeniem Kellermana, to tylko to
          > wyszło nam wszystkim na dobre. Miejmy nadzieję, że kłopoty z Sarą przyniosą
          > równie interesujące efekty;)

Chyba Kima, a nie Kellermana. ;)
          • moonflower2 Re: Ach ta Sarcia... 02.08.07, 13:21
            Jak sugerują niektórzy (czyt. Buddy TV a także Tv Squad) Sara może stać się
            zarzewiem konfliktu między braćmi... bo (wyobraźcie sobie.. hi hi) organizująć
            wraz z Linc'em ucieczkę MS z więzienia zbliży się do tego pierwszego (czyli to
            linca)(romans?)(jeżeli dobrze zrozumiałem intencje autorów tekstu). Sugeruje
            się Będzie zatem w kłopotliwej sytuacji kochając Mika będzie czuć coraz większą
            sympatię(namiętność?) do starszego z braci a to doprowadzi do "małego"
            konfliktu między Scofildem i Linciem. Co więcej sugeruje się, że w związku z
            tym Linc wcześniej czy później zejdzie ze sceny PB(czytaj stanie sie kolejna
            ofiarą)
            Więcej na ten temat:
            www.prisonbreakmanhunt.com/news/367/

• luczijka Re: Ach ta Sarcia... 02.08.07, 13:31
              moonflower2 napisał:

> Jak sugerują niektórzy (czyt. Buddy TV a także Tv Squad) Sara może stać się
              > zarzewiem konfliktu między braćmi... bo (wyobraźcie sobie.. hi hi) organizująć
              >
              > wraz z Linc'em ucieczkę MS z więzienia zbliży się do tego pierwszego (czyli to
              > linca)(romans?)(jeżeli dobrze zrozumiałem intencje autorów tekstu). Sugeruje
              > się Będzie zatem w kłopotliwej sytuacji kochając Mika będzie czuć coraz większą
              >
              > sympatię(namiętność?) do starszego z braci a to doprowadzi do "małego"
              > konfliktu między Scofildem i Linciem. Co więcej sugeruje się, że w związku z
              > tym Linc wcześniej czy później zejdzie ze sceny PB(czytaj stanie sie kolejna
              > ofiarą)

Normalnie brzmi to jak kolejny odcinek "Mody na sukces" <lol>. A tak na serio,
              to mam nadzieję, że to tylko ploty, bo nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w PB :D
              • moonflower2 Re: Ach ta Sarcia... 02.08.07, 13:42
                Ja też mam nadzieje, że to tylko ploty bo prawdę powiedziawszy nie wyobrażam
                sobie nomen omen "LiSa"-(skojarzenia z nazwą pewnej efemerycznej partii z
                Polski nie uprawnione..hi hi). Ale Sarcia może mieć chwile słabości... Oj...
                • luczijka Re: Ach ta Sarcia... 02.08.07, 15:19
                  moonflower2 napisał:
                  > Ale Sarcia może mieć chwile słabości... Oj...

E tam nie wierzę w to :D Przecież jakoś nigdy dotąd nie przejawiała
                  zainteresowania Linckiem :P :D
                  • sil.wen Re: Ach ta Sarcia... 02.08.07, 23:11
                    No w sumie to dość logiczne. Akcja przesunęła się na południe, dlaczego więc
                    wątki nie miałyby być charakterystyczne dla latynoskich telenowel? A może po
                    prostu producenci chcą zaoszczędzić? Wiadomo, że Lincowi trzeba jakąś kobietę
                    znaleźć, aż się o to prosi. Więc zamiast płacić komuś nowemu, wymyślili sobie
                    takie coś. A że to będzie prawdziwa katastrofa, to już trudno....
                    • lenkaaa Re: Ach ta Sarcia... 03.08.07, 00:01
                      a ja myślałam że cos zaiskrzy między Linc'iem a tą kobietą, która obiecała
                      zaopiekować się LJ'em, ale ona jakoś zniknęła z horyzontu... ( sorry ale nie
                      mam pamięci do imion w serialach)
                      • mmorawski Re: Ach ta Sarcia... 03.08.07, 04:40
                        omg, jesli to nie jest jakas wyssana z palca plota, to ja wysiadam. :] Z takim
                        storylinem wroze 3-mu sezonowi rychla smierc. :]
                        • sil.wen Re: Ach ta Sarcia... 03.08.07, 20:26
                          A ta kobieta od LJ'a to ich przypadkiem nie wystawiła? Z tym Cooperem Greenem,
                          czy jak mu tam? Jakoś tego akurat za dobrze nie pamiętam, ale ktoś ich wtedy
                          musiał wystawić, bo jakby inaczej ten telefon został od razu przekierowany do
                          fałszywego? Chyba, że jej telefon był na podsłuchu, ale chyba jej głównym
                          zadaniem było zadekowanie się z LJ'em tak, żeby ich nie można było wyśledzić. No
                          nie wiem, może ktoś tu lepiej to pamięta? Bo z nią to faktycznie byłoby Lincowi
                          fajnie, mogliby sobie przywalić od czasu do czasu...;))
                          • sucielo Re: Ach ta Sarcia... 22.08.07, 09:53
                            Nieee, Sara musi być z Michaelem! :]
                            A szczerze mówiąc zawsze myslałam, że Veronica będzie z
                            Lincolnem... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka