maniek018 10.08.07, 01:04 pl.youtube.com/watch?v=dwbKlbwMCx4 słyszeliście jak oceniacie bo dla mnie super nuta ale tylko wersja angielska niemiecka to lipa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Hymn Prison Break 10.08.07, 10:02 Nie wiem, nie słyszałam niemieckiej, możesz wrzucić jakiś link? Ale mogę sobie wyobrazić, że jest żałosna, niemiecki w takich rytmach, brrrr.... Ta angielska wersja jest OK, tak myślę, ale jakoś do mnie nie trafia specjalnie. Może to słowa mnie trochę irytują, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Hymn Prison Break 10.08.07, 11:47 A dla mnie hymnem PB jest muzyka z czołówki filmu, czyli Ferry Corsten& Ramin Djawadi Prison Break Theme: pl.youtube.com/watch?v=Q6tck58ILII Odpowiedz Link Zgłoś
maniek018 Re: Hymn Prison Break 10.08.07, 13:16 pl.youtube.com/watch?v=CUnoXPnnlaU to jest niemiecka wersja Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Hymn Prison Break 10.08.07, 14:10 maniek018 napisał: > pl.youtube.com/watch?v=CUnoXPnnlaU > to jest niemiecka wersja O nie, nie, nie! Co za koszmar! Bruder, ich bin da... Grrr, Linc by uciekł gdzie pieprz rośnie jakby mu Mike tak zasunął... Niemcy powinni doprawdyż płacić za szkody wyrządzane filmom. Richtung Freiheit, ktoś by pomyślał, brrrrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Hymn Prison Break 10.08.07, 13:56 mendosita napisała: > A dla mnie hymnem PB jest muzyka z czołówki filmu, czyli Ferry > Corsten& Ramin Djawadi Prison Break Theme: > > pl.youtube.com/watch?v=Q6tck58ILII Zgadzam się całkowicie, to jest poza wszelką konkurencją. Wystarczy parę tonów, a czujesz, że żyjesz! :)))) Nigdy przenigdy nie przewijam czołówki, mogę ją oglądać (i słuchać) w nieskończoność (a to duży sukces, bo przy innych serialach nudzi mi się maksymalnie po pięciu odcinkach!) Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Hymn Prison Break 10.08.07, 18:02 O tak, ja tez lubie jej sluchac, wlasnie ogladam dodatki i przyspiesza mi krew w zylach ;)). A niemiecka wersje hymnu zaraz zobacze... Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Hymn Prison Break 11.08.07, 00:36 Świetny jest ten kawałek, bardzo mi się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Hymn Prison Break 11.08.07, 00:39 Właśnie posłuchałam wersji niemieckiej, której wcześniej nie znałam - nie jest tak źle! Ot, taki typowy niemiecki popik, nic szczególnego, nic zapadającego w pamięć... ale też nic, co powoduje odruchy wymiotne od samego słuchania ;) Jednak Kaye Styles bez dwóch zdań lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Hymn Prison Break 11.08.07, 10:05 pare dni temu widzialam teledysk na vivie i nie zdazylam zobaczyc kto to wykonuje ;] nie jest zla ta piosenka ale chyba ie za bardzo do klimatu prison pasuje, zbyt lagodna ;] Odpowiedz Link Zgłoś