Dodaj do ulubionych

Addison- poratuj!

24.10.07, 17:01
Zawsze moglam na Ciebie liczyc, wiec po raz kolejny prosz- w wolnej chwoli
stresc prosze wczorajszych Chirurgow.
Obserwuj wątek
    • addison Re: Addison- poratuj! 24.10.07, 17:24
      Jakoś nie widzę zainteresowania serialem, to i nie streszczam :D A tak w ogóle
      to 4 sezon wymiata :D
      Ale wracając do tematu. Wczoraj był odcinek 3x05 - Oh, the guilt. No i tak...
      Burk wrócił do szpitala, operował nawet, Cristina musiała za niego dokończyć
      operację, ale nikt się nie połapał, że z Burke'iem coś nie tak. W poprzednim
      odcinku Mark poszedł z callie do pokoju, jak łatwo sie domyślić, wykorzystał
      okazję :D tekst Callie do Marka, że był seksowaniejszy, jak nic nie mówił, był
      zabójczy :D Była konferencja, poświącona przede wszystkim sprawie smierci
      Denny'ego Duquette'a. Jakiś człowiek, lekarz stwierdził wszem i wobec, że
      przecież wiadomo, że to jakiś stażysta odciął kabel. Potem jakoś za Bailey łaził
      i coś tam jej mówił, że hormony nią rządzą i stażyści jej nie słuchają, jakiś
      taki raczej bezczelny typek. Izzie nadal nie zrealizowała czeku. Derek z Addison
      wreszcie sfinalizowali rozwód. derek chciał tylko przyczepe i ziemię w Seattle,
      resztę dał Addison. Potem sie dowiedział, od Addison właśnie, że ona nie tylko
      miała romans z Markiem, ale żyli sobie razem przez 2 miesiące, od momentu kiedy
      on wyjechał. To stwierdził, że już jej nie chce widzieć. Meredith(niestety nie
      był naćpana, a szkoda :D) dowiedziała się od Addison, że już po rozwodzie :D
      Zajmowały sie przypadkiem exmałżonków, którzy utknęli w czasie seksu :D Sytuacja
      z córką wspomnianej pary była zabójcza :D
      Córka: Did she say piercing!?
      Meredith: Daughter...
      Addison: Perfect.:D
      Potem... Meredith, powiedziała Derekowi, że rozstała się z Finnem a ten dureń
      nic. No ale chyba można mu wybaczyć, bo to było zaraz po tym, jak sie dowiedział
      o Addison i Marku :D No i na koniec... Addison z Markiem sobie pociesznie w
      łóżku spoczywają i:
      Mark: Przynajmniej już nie musisz się czuć winna.
      Addison: Zamknij się :D
      Hehe :D Mark zdecydowanie seksowniejszy jest, jak sie nie odzywa :D No i to
      mniej więcej tyle było :D
      Pozdrawiam :D
      • galaxian1 Re: Addison- poratuj! 25.10.07, 11:22
        Bo na tym forum kroluje zainteresowanie serialami produkcji PL.

A co powiesz o Private Practice po tych kilku odcinkach?
        Podoba sie, czy nie... plusy i minusy ?
        • addison Re: Addison- poratuj! 25.10.07, 14:02
          No PP... no kurde nie wiem :D Oglądam przede wszystkim dla Addison :D Ale to już
          nie jest ta sama osoba... Jakaś taka niezdecydowana jest, nie wie co
          powiedzieć... No gdzie w GA Addison nie wiedziałabym co powiedzieć!? Seriously!?
          Ale i tak daje temu serialowi szanse i oglądam regularnie :D dziesiejszy odcinek
          też już w większości widziałam(nie cały niestety, bo cholera ćwiczenia na 11.40
          miałam!) No i tak po 5 odcinkach... Violet iCooper wymiatają :d Zwłaszcza Cooper
          i jego internetowe dziwki :D Sam jest raczej zabawny, Naomi... zależy jak sie
          aktorka postara. Mam wrażenie, że ta która występowała w pilocie był lepsza.
          Postać Della rozwija się w dobrym kierunku, zwłaszcza jego 'midwifery skills'
          mnie powalają :D Pete... no mogli sie bardziej postarać i kogoś bardziej hot do
          Addison dobrać! Ale na to jeszcze jest szansa :D Bo tymczasem do niczego nie
          doszło :D Któż tam jeszcze jest... Charlotte! Nie mogę sie doczekać na jakaś
          kłótnie na linii Addison/Charlotte.
          A tak ogólnie... szpitala mi brakuje! I to bardzo... prywatna klinika to jednak
          nie jest to samo :( Generalnie... serial duzo by zyskał, gdyby marka z Seattle
          do LA wykopali :D W końcu LA... najlepsze miejsce dla chirurga plastycznego :D
          No i to tak w skrócie tyle... nie powala jak na razie, ale może coś z tego
          będzie :D Aha... i już oficjalnie wiadomo, że cały sezon PP będzie. Zdaje się,
          że 22 odcinki.
          • galaxian1 Re: Addison- poratuj! 25.10.07, 14:25
            Jak dla mnie jest za cukierkowo. Wszyscy jacys tacy ugrzeczni i
            sterylni. Nawet ostra Addison jakas taka sierotkowata...
            Brakuje postaci nie do konca pozytywnych, takich na pograniczu, jak
            wlasnie Mark czy Alex. Ktora wniosla by do serialu troche
            pikanterii, albo zrobila by jakiegos psikusa. Klinika to nie
            szpitak - brakuje mi przestrzeni - caly serial dzieje sie w 3
            pokojach i recepcji.

A co mi sie podoba...?
            Przyjemnie sie oglada, ladne buzki i cialka, smieszne "przypadki
            medyczne", niektore nie do konca medyczne.

Ale cholera, mogli by czasami ruszyc swoje skostniale dupska do
            jakiegos klubu czy pubu, na drina, czy aby poderwac jakies ciacho!
            Niestety to serial o 40latkach, a nie jak w prrzypadku GA - 20-30
            latkach. I to bardzo daje sie odczuc.
            • efka42 Re: Addison- poratuj! 26.10.07, 11:55
              Dzieki Addison! Chirurdzy to najlepszy serial jaki ogladalam.A moim ulubiencem
              jest Burk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka