aksu 30.10.07, 14:23 Na Fox Life, ktorego nie odbieram niestety, leci albo lecial serial nazwany przez To & Owo nastepca "Friends". (Podobna tematyka, o grupie mlodych ludzi...). Niestety nie pamietam tytulu. Czy ktos wie o czym mowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiaderny Re: nastepca "Przyjaciol"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 15:24 Will & Grace Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: nastepca "Przyjaciol"? 30.10.07, 18:42 uwielbiam,jak sie tak przypina pod popularne seriale.. dla mnie will&gace do przyjaciol ma jeszcze baaardzo daleko(i w zadnnym wypadku nie jest podobne).. i jest kiepskie po prostu.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: nastepca "Przyjaciol"? 30.10.07, 21:30 Nie zgadzam się. To bardzo dobry serial. Niemniej jednak, zupełnie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: nastepca "Przyjaciol"? 30.10.07, 21:48 madee1 napisała: > Nie zgadzam się. To bardzo dobry serial. Niemniej jednak, zupełnie inny. > kazdy ma swoje zdanie:) dziewczyne b.lubie z reszta pana grajacego willa tez,ale kolezanka z sasiedztwa i kolega gej sa brrrr. nie jestem w stanie patrzec;> Odpowiedz Link Zgłoś
aksu Re: nastepca "Przyjaciol"? 02.11.07, 20:19 ktos mi podpowiedzial, ze moze chodzi o Class. Tego tez nie znam :( Czy to pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś