Dodaj do ulubionych

najbardziej irytująca postać z m jak m???

13.12.07, 14:27

Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.aster.pl 13.12.07, 15:47
      mroczki 2X
    • Gość: Bleee Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.spray.net.pl 13.12.07, 15:48
      Piotruś i Pawełek czyli bracia Mroczki! Koszmar! No i Kingunia i
      Kuba i mamusia Kinguni! Dużo tego!
    • cioccolato_bianco Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 13.12.07, 16:34
      wszystkie ;)
      • anna-w Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 13.12.07, 17:26
        na to jedna odpowiedż po co oglądacie jak się wam nie podoba
        • Gość: Bleee Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.spray.net.pl 13.12.07, 20:24
          Oglądam bo lubię a w Mjm postaci jest wiele! Niektóre lubię bardzo
          jak np Rafał Lubomski grany przez pana Poniedziałka!
        • Gość: regi Re:po co oglądacie jak IP: *.lanet.net.pl 14.12.07, 23:15
          żeby podokuczać co niektórym
          i baawić się :O)
    • Gość: Magda Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.wroclaw.mm.pl 13.12.07, 17:28
      Sylwia (nie znosze tej dziewuchy!!!), Kożuchowska, nowy Łukasz,
      kelnerka Kasia, Marysia i te jej miny,Natalka, Gośka, ale
      najbardziej to ta pierwsza
    • Gość: klara Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 20:06
      1.Sylwia
      2.Mama Kingi
      3.Leszek
      4.Marzena na szczeście już zniknela
    • brettka Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 13.12.07, 20:48
      Sylwia - zaslepione i glupie
      Teresa - eeehhh patrzec sie nie dalo, taka mdla
      a poza tym, bez specjalnego powodu - Elka, Natalka
      • Gość: kemot97 Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.mynow.co.uk 13.12.07, 21:13
        1. Sylwia - poziom emocjonalny i intelektualny 12 latki. Nie
        obrazajac 12-latek. Niestety takie dziewczyny zdarzaja sie naprawde -
        mialem watpliwa przyjemnosc pracowac kiedys z podobnym typem.
        2. Marzena, Terenia - ufff juz po wszytskim
        3. Natalka - ona gdzies chowa te zolte papiery, mowie wam...
        • Gość: Magda Re: kemot!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 13.12.07, 21:29
          ty chyba żartujesz z tą Sylwią w twojej pracy:):)normalnie nie chce
          mi sie jakos wierzyc ze takie dziewczyny istnieja naprawdę.........a
          z tymi papierami Natali-usmiałam sie hehe:):)
          • juliegianni Re: kemot!!! 13.12.07, 21:42
            A zauwazyliscie ze w tej nowej czolowce Natalka trzyma rabek
            spodniczki w raczce?Taka grzeczna jest... rzyyyyg
            • Gość: vielb Re: kemot!!! IP: 195.28.182.* 13.12.07, 21:47
              nie dosc, ze ten rąbek spódniczki z rączce, to jeszcze ta nózia
              zgięta w kolanku. masakra.
              • juliegianni Re: kemot!!! 13.12.07, 21:53
                Dziecko specjalnej troski.I ta jej troskliwosz wobec Mateuszka- jezu
                skad oni biora te pomysly
              • Gość: kemot97 Re: kemot!!! IP: *.mynow.co.uk 14.12.07, 23:53
                i napewno dyga przy przywitaniu i pozeganiu
          • Gość: Aga Re: kemot!!! IP: *.chello.pl 15.12.07, 09:57
            Przecież są całe masy takich dziewczyn jak Sylwia. Niestety.

A irytujące postaci:
            1. Marysia.
            2. Simona.
            3. (bohater zbiorowy) rodzna Ewuni.
        • Gość: vielb Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: 195.28.182.* 13.12.07, 21:51
          dawniej marzenka i teresa, teraz zdecydowanie natalka i ta
          nieszczęsna joasia chrząszcz. postac naiwna, infantylna, nie
          występujaca w zadnym fajnym wątku, no i te jej warkocze z kwiatkami,
          matko...
    • ariwederczi ILONA Ł.,... 14.12.07, 08:27
      ...ponieważ to tworzy. :)
    • Gość: arm Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 09:56
      Najbardziej irytująca postać?? WSZYSTKIE!!! dno a nawet gó*no na dnie!
      • qpiska Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 14.12.07, 12:05
        Kiedyś zdecydowanie Teresa, a teraz: Marysia, Marta i Sylwia.
    • Gość: Elmo Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.spray.net.pl 14.12.07, 13:30
      1. Natalka - nie cierpie tej dziewuchy! Wyrosnieta, a infantylna okrutnie.
      Dobrze, ze juz warkoczyki rozplotla, choc ten konski ogon tez juz sie przejdl.

2. Sylwia - po prostu dziala mi na nerwy jak malo kto. Najpierw dowalila sie do
      Mroczka, ten jej nie chcial, to poszla z nim na czysto lozkowy uklad, a teraz
      zada Bog wie czego, no namolny typ!!!!

3. Gosza - ta to juz w ogole postac nieziemska, cholerna egoistka, ktora ma w
      d-e rodzine, a przypomina sobie o niej tylko wtedy gdy potrzeba jej kasy!

Na szczescie trzy inne irytujace postacie juz sie nie pokazuja - Terenia i ta
      jej Agnisia oraz Marzenka...
      • Gość: kemot97 Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.cust.pipex.net 14.12.07, 17:42
        Serialnie.... pracowalem z taka laska a la Sylwia. Ten sam typ. 100%
        kopia. Laska glupia ze az ta glupota sie z niej wylawala dniem i
        noca... Wierzcie mi one ISTNIEJA NAPRAWDE. A Natalka?? Coz, byc moze
        Ojciec R. nakazal scenarzystom narzucic taki typ rodziny. Corka lat
        nie wiadomo ile a emocjonalnie zatrzymana na wieku 5 lat. Byly
        warkocze do pasa i kwiaty we wlosach a teraz konski ogon. Moze
        kolejny etap to podkolanowki oraz granatowa sukieneczka i tarcza na
        rekawie??? Mysle ze jak Marek wroci z Hanka do domu to w tajemniczy
        sposob odnajda zolte papiery Nataliki na strychu i na prosbe o
        wyjasnienie Natalka powie ze to jej swiadectwo urodzenia tylko
        pozolklo ze starosci...
        • Gość: kemot97 Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.cust.pipex.net 14.12.07, 17:46
          pozatym jakos mi sie tak kojarzy ze jak Natalka pojawila sie w
          serialu byla malutka dziewczynka troszke wyzsza od Mateusza a teraz
          to baba mlot a la terminator w spodnicy z warkoczem a Mateusz nadal
          taki malutki dzieciaczek. Mysle ze ona cos zjadla niezdrowego na
          planie serialu. Moze napila sie jakiegos utrwalacza lub wywolywacza
          zdjec. Dla mnie to postac podejrzana. Tak szybko sie nie rosnie. To
          pod wplywem chemikaliow przechowywanych w Lipnicy w przetworni przez
          Petera. Zaloze sie ze Natalka swieci sie w nocy ;)
    • Gość: al-ba Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:08
      Nie znoszę Madzi - ten jej piskliwy głos przyprawia mnie o ciary a
      teraz jeszcze z tym Mroczkiem w łóżku! Postawila w koncu na swoim i
      co teraz z tymi biednymi dziećmi w Afganistanie? Już nie pojedzie? A
      tak mogło być cicho...
      • Gość: vielb Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: 195.28.182.* 14.12.07, 21:17
        pojedzie, pojedzie, nie bój sie :)
        a co do jej głosu, to wg mnie ma nie tyle piskliwy, co.. jakos go
        naduzywa... moze ostatnio juz nie tak bardzo, ale wczesniej wszystko
        wykrzykiwała, jak jakaś poirytowana starsza pani. nic normalnie nie
        potrafiła powiedzieć, tylko ze zdenerwowaniem i o trzy kreski
        w "volume' za daleko..
        • Gość: gaja Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.186.21.099.vip-net.pl 14.12.07, 21:28
          Mucha! sztuczna do bólu,nie da się na nią patrzeć.No i wywracająca
          oczami Maryja.
      • Gość: Bleee Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.spray.net.pl 15.12.07, 10:13
        Ona jedzie do Sudanu! A co do wrzaskliwości to popieram, popieram!
        Będzie niebawem cicho!
    • Gość: Sylwia Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.lublin.mm.pl 15.12.07, 08:49
      1.Natalka , 2.Sylwia , 3.Hanka
      • Gość: Wanda Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.hsd1.tn.comcast.net 15.12.07, 17:01
        Stefan, bo wybrał głupią Elkę! :P
        Ale w sumie dawno nie oglądałam i nie wiem, jak tam z nimi.
    • keram79 Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 15.12.07, 20:33
      Mam kilka typów:
      1.Simona - żenujący brak wyczucia i tego,jak godnie się starzeć plus całokształt
      2. Bracia M. - niedojrzali i kiepscy aktorsko, a przez to ich postaci są jeszcze
      bardziej groteskowe
      3. Kinia und Madzia - j.w.
      4. Natalka - robią krzywdę temu dziecku na siłę trzymając je w serialu, co w
      konsekwencji jest krzywdą dla widzów...
      5. Henio - sorki, wiem że jest poczciwy, ale jego daleko posunięte bycie
      Piotrusiem Panem czasem zdumiewa
      • iskierka40 Łukasz!!!! 15.12.07, 20:44

• Gość: ewka Re:Mroczki, Mroczki i jeszcze raz Mroczki!!!! IP: *.is.net.pl 16.12.07, 10:16
          czyli Piotruś i Pawełek albo inaczej Marcinek i Rafałek
          • Gość: Bleee Re:Mroczki, Mroczki i jeszcze raz Mroczki!!!! IP: *.spray.net.pl 16.12.07, 11:26
            No i co nam z tego przyjdzie, że typujemy te postaci i w kółko je
            wymieniamy??? Ciągle te same? Bogini serialowa czyli pani Ł albo
            tego nie czyta albo nas olewa bo inaczej już dawno te osoby powinny
            zniknąć z MJM - a tu są i drażnią nadal swą /tu do wyboru/ -
            głupotą, tępotą, infantylnością, wrzaskliwością, żenującym
            aktorstwem! Długo można wymieniać! Ktoś powie - to nie oglądaj,
            owszem taka opcja istnieje ale jak już oglądamy to niech ten serial
            nie zbliża się do poziomu "poniżej dna" a chyba takie coś już
            osiągnął! No a braci Mroczków to się powinno nagrać i puszczać
            studentom AT na zajęciach pt "Jak robić z siebie kretynów"!
            • Gość: julka Re:Mroczki, Mroczki i jeszcze raz Mroczki!!!! IP: *.icpnet.pl 16.12.07, 12:39
              Marcjanna Lelek, czy serialowa Natalka powinna przejść na jakąś dietę cuś.Może
              jakaś dieta kopenhaska, bo teraz to normalnie rośnie(czyt.tyje) w oczach.Ja nie
              wiem jak można tak sie zapuścić.Poza tym mogliby jej przed każda sceną nakładać
              makijaż na twarz, bo wygląda tragicznie.

Poza tym, mam nadzieje, że od next sezonu, Natala zacznie pokazywać , że ma
              jakąś osobowość, a nie jest głupim cielakiem...

Najbardziej do tej roli pasowałaby mi Agnieszka Kaczorowska(Bożenka z
              Klanu).Mogli ją zaangażować, ta to potrafi jakos grać przynajmniej:DD
    • Gość: serialowiec Odpowiedz moze byc tylko jedna:Aska IP: *.interblock.pl 16.12.07, 12:40
      Skad wytrzasneli te dziewuche to niewiem,wielka karierowiczka i dziewczatko
      ktore dziala na nerwy bardzij od sztywnych Mroczkow.Juz nawet beznadziejna
      Sylwie przebila.Mam nadzieje ze glupiej i "przebojowej az sie zbiera na zyganie"
      Aski nie zobaczymy juz w tym schodzzacym na psy po oedjsciu KAmila serialiku.A
      taka postac jak Aska to tylko ten serial nieestety dobija jeszcze bardziej do
      dna:(.O Mroczkach juz tu zostalo wiele napisane wiec nic nie napisze.Nastepna
      postacia to nudna Wiola i jej problemy,ona w pewnym sensie zastapila Ewe, bo to
      takie 2 panie ze watki mozna sobie smialo odpuscic.Ale prym poki co w glupocie
      wiedzie Aska.Wywalic Aske i dawac Kamila!
      • anakonda_17 Re: Odpowiedz moze byc tylko jedna:Aska 16.12.07, 18:44
        Wiola??Czyzbym aż tak duzo przegapiła że nie wiem kim jest Wiola??Hmmm...wsumie
        nie oglądałam tego serialu przez 2 tyg.

A propo Aski:wpuszczając ją do serialu chciano nam pokazac, że nie jest tak źle,
        żeby nie mogło byc gorzej:D
        • Gość: iwona Re: Natalka i iinni IP: *.is.net.pl 16.12.07, 19:47
          osobiście nic do tej postaci nie mam, dziwię się, że tak atakujecie
          tą dziewczynkę, czy to jej wina że tak wyrosła, zazdrościcie czy co?
          natomiast nie trawię Ewy a słyszałam, że ma wrócic do serialu no i
          oczywiście dostaję obrzydzenia jak widzę Pawełka - skąd przekonanie
          że tan gość ma jakiś urok i orodę oraz jak widzę drewnianego
          Piotrusia
          • Gość: vielb Re: Natalka i iinni IP: 195.28.182.* 16.12.07, 20:26
            moim zdaniem problem polega na tym, ze Natalka z załozenia jest
            dziewczynka z 4 czy 5 klasy szkoły podstawowej, natomiast aktórka
            zaczęła szybko rosnac i wyglada jakby szesnastolatka grała kogos
            znacznie młodszego.wszystko prez ten wzrost i tyle.
            • kenaya Re: Natalka i iinni 16.12.07, 22:47
              1.Marysia i jej yhmmmm....hmmmm...yyyy....ochhh....ach....i tak tak
              i to ciagle przewracanie oczetami bllleeee

2.Natalka-wiecznie smutna

3.Teresa-uffff...na szczescie juz jej nie ma

4.Piorus-sztywniak w gajerku

5.Kingunia - lalunia
        • Gość: serialowiec Miala byc Jolka pomylilem imiona. IP: *.interblock.pl 16.12.07, 22:12
          To o nudnej dziewczynie to bylo oczywiscie o Jolce
          • Gość: mami czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie??? IP: *.dew.pl 16.12.07, 22:58
            ja wiem, że nie żyje...ALE zostawił tak niezatarte wspomnienie że aż mnie
            trzęsie na samą myśl. Cóż to za beznadziejny facet był!
            • Gość: julkkano Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: *.icpnet.pl 17.12.07, 14:47
              no dobra, ale Natalia powinna chyba trochę ograniczyć cukry.Czy ona nie uprawia
              sportów, nie ćwiczy??Bo strasznie grube i obwisłe ramiona, duży brzuch i
              "nabitą"twarz.Mogliby chociaż marcjanne malować przed każda sceną.
              • Gość: vielb Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: 195.28.182.* 17.12.07, 22:23
                natalka zaczyna dojrzewac, nic dziwnego, ze jej ciało sie zmienia.
                nie wymagałabym, aby była cudna, szczuplutka i o nieskazitelnej
                cerze. natalka ma beznadziejna role, durnowato ją stylizuja na
                dzidzie i to jest wkurzajace. nie widzę natomiast sensu wieszac psy
                na bogu ducha winnej aktorce, dojrzewajacej dziewczynce. nie
                wymagajmy, aby miała szczupłe ramiona, brzuch itd bo tym samym
                wpędzamy anstolatki w naoreksję. Ty zapewne masz budowę modelki, no
                i super, inni nie muszą i tyle. Kto powiedział, ze w filmie muszą
                grac tylko i wyłacznie ludzie o perfekcyjnej aparycji?! czepianie
                sie budowy dziewczynki ktora zaczyna stawac sie kobietą jest dla
                mnie przesadą... :(
                • Gość: vielb Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: 195.28.182.* 17.12.07, 22:25
                  sorry za literówki.. oczywiscie chodziło o wpedzanie nastolatki w
                  anoreksję :)
                  • Gość: auto Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: *.199.53.232.tesatnet.pl 17.12.07, 23:06
                    mnie najbardziej irytuje:
                    1/ Madzia - nie znosze jej smiechu, głupoty i marnej gry aktoeskiej
                    i te piski nieeeeee....... a i jeszcze jej lansowanie jej cyckow -
                    PORAŻKA.........
                    2/ cichopek slodko pierdzaca az do wyrzygania
                    3/ Natalka - dla mnie jest dziwna nie wiem czemu ale nie lubie jej w
                    ogole i nie chodzi tu o wyglad poprostu jest jakas podejrzana, jakby
                    nie byla calkiwm typowym dzieckiem
                    4/ oststnio mnie irytuje jeszcze ta przyjaciolka Hanki niepamieyam
                    imienia tez podobnie slodko pierdzaca poza tym chyba na planie razem
                    z hanką jedna farbą sie rozjasniają bleeeeee niby taka biedna a na
                    fryzjera i solarium ma ..... hmmmm :)
                    5/ teresa z wiadomych wzgledow
                    • Gość: julka Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: *.icpnet.pl 17.12.07, 23:40
                      no dobrze, jej ciało sie zmienia.wiem to, bo moje tez sie zmieniało i to
                      całkiem niedawno(mam 17 lat), ale dla ciała będzie nawet lepiej jeśli Marcjanna
                      pójdzie na aerobik, czy cus w tym stylu.Trochę ruchu nikomu nie zaszkodziło,
                      zresztą przypadek Agnieszki Kaczorowskiej pokazuje, że nawet dojrzewając można
                      wyglądać ładnie i zdrowo.Wystarczy ćwiczyć i nie jeść tyle...
                      • Gość: vielb Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: 195.28.182.* 17.12.07, 23:54
                        julka, na pewno masz wiele racji - ruch to zdrowie itd. ale wez pod
                        uwagę, ze niektóre osoby chocby nie wiem ile cwiczyły nigdy nie beda
                        miały figury kaczorowskiej, bo to po prostu nie ten typ. pamietasz
                        basię, tancerke z you can dance? nie dostała sie do szesnastki,ale
                        była w paryzu. codziennie tanczyła a była lekko.. no moze nie
                        pulchniutka, ale z pewnoscią nie miała sylwetki serialowej Bozenki.
                        serialowa natalka jest jescze młodziutka i na pewno nie chorobliwie
                        spasiona, nie ma chyba wiec sensu jechac z taka ostra krytyką wobec
                        dziecka, które jesli to przeczyta - tylko sie załamie i skutki mogą
                        byc opłakane. moim zdaniem winę ponosi tu naprawdę postac - przez to
                        ze jest wkurzająca i nijaka obrywa sie aktorce. jakos nikt nie
                        czepia sie ze poniedziałek ma przerwę miedzy zębami itd.
                        • Gość: julka Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: *.icpnet.pl 18.12.07, 12:29
                          vielb przerwa między zębami Poniedziałka jest seksowna:DD
                          • Gość: vielb Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: 195.28.182.* 18.12.07, 21:00
                            no fakt :))))))))
                            • Gość: ewa ekhmmm IP: *.subscribers.sferia.net 26.12.07, 15:33
                              no to może ktos wreszcie napisze kogo lubi w tym serialu?
                              bo wszyscy tu oglądają (zgadza sie?) a tylko narzekają!
                              ja naprzykład kocham Moskwe (Artura). szczegolnie ostatnio. szkoda
                              tylko, ze takich facetow nie ma.
                              • Gość: vielb Re: ekhmmm IP: 195.28.182.* 26.12.07, 19:56
                                a ja bardzo lubie rafala (poniedziałka), rogowskiego tez nawet
                                nawet, marta tez mnie nie dobija :) osttanio tez pytalam o ulubiona
                                postac tego serialu, ale raczej nie było zalewu odpowiedzi :)
                                • Gość: Bleee Re: ekhmmm IP: *.spray.net.pl 27.12.07, 20:55
                                  Rafał grany przez Jacka Poniedziałka i Artur - Robert Moskwa to dwie
                                  sensowne postaci w morzu głupoty! No i dobre aktorstwo!
                                  • iskierka40 Lubię 29.12.07, 21:11
                                    Hanię,Basię,Rafała,Marte,Marysie,Artura
                              • Gość: ........... Re: ekhmmm IP: *.lublin.mm.pl 06.01.08, 23:23
                                Dr Artur to sztywny kołek.
    • Gość: Jolusia Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.bb.sky.com 09.01.08, 02:59
      1. Sylwia
      2. Natalka
      3. Marysia
      4. nOWY łUKASZ
      • Gość: :) Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.aster.pl 09.01.08, 12:34
        AŚKA
        AŚKA
        AŚKA
        .
        .
        .
        nowy Łukasz
        Henio
        • Gość: Kliper Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.zabrze.net.pl 09.01.08, 18:39
          Upierdliwa, kłamliwa intrygantka Sylwia - wrrrrr!

Aśka, pożal się Boże, "piosenkarka" z Koziej Wólki i jej "cudowni" znajomi - WRRRRR!!!

Henio - ogólnie mnie drażni, taki chłopek-roztropek, ale ostatnio tak mi podniósł adrenalinę przy tym "zachwalaniu" mieszkania, że miałam ochotę cisnąć czymś w telewizor. Z kolei Marta, niemota, oczywiście nie mogła mu kategorycznie zwrócić uwagi na niestosowne zachowanie.

Natalka - wyższa od Marka i Hanki, a zachowanie dziecka z pierwszej klasy, noż ludzie. Czy scenarzyści nie mogą jakoś mądrzej rozpisać jej roli i nie kazać (na oko, bo nie wiem, ile dokładnie lat ma Marcjanna Lelek), 14-letniej dziewczynce zachowywać się jak siedmiolatka?

Oczywiście, nic nie mam do odtwórców powyższych ról, mówię tu wyłącznie o postaciach serialowych.
          • Gość: zonk Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.tkdami.net 29.01.08, 20:48
            kretynski Henio i durnowata Marta ktora pozwala by ten debil latal
            jej po mieszkaniu. Wielka pani sedzina a w domu trzyma wsiowego
            idiote. Dzisiejsza akcja z dzieckiem co sie Heniowi zadlawilo
            tabletka - dno i 7 m mulu! bleeeeeeeee, niech on juz wroci do swojej
            zabitej dechami wsi
            • Gość: magducha Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 22:47
              Większośc postaci jest beznadziejna - Mroczki irytuja mnie straszliwie i
              Marysia. A tak trochę OT to zauwazyliscie, jacy oni wszyscy są zapracowani ?
              Piotrus w kancelarii- ciągle narzeka, Pawel w barze przewraca po biurku pare
              faktur, ale ma tyyyyle pracy.
              dzisiaj marta, klepiąc coś w laptopie dwoma palcami,przepracowuje sie ponad
              siły. No, kurcze, niejeden chcialbybyc taki zapracowany. o przychodni już nie
              wspominając. A jak sobie wszyscy współczują, jak się wzajemnie żałują.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka