galaxian1 20.02.08, 19:16 Stacja FOX podala liste seriali, ktore beda wznowione po okresie strajku. Wsrod nich NIE MA Prison Breaka. Natomiast serial 24 wystartuje dopiero w styczniu 2009. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:32 Trochę ulga a trochę smutno jednak :). Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:41 To na razie nie znaczy ze nie bedzie 4 sezonu. Znaczy to tyle, ze nie bedzie zadnej dokretki sezonu 3. Ale skoro nie bedzie dokretki, to znaczyc tez moze, ze to definitywny koniec. Mozna to rozumiec na wiele sposobow... Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:41 Ale to jeszcze nie znaczy, że jesienią go nie będzie, to tylko lista seriali, które będą dalej kręcone po strajku. Nie chodzi tu chyba o następny sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:43 agamasia napisała: > Nie chodzi tu chyba o następny sezon. Dokladnie. Ale wszystkie inne seriale (procz 24 oczywiscie) zostaly wznowione, a PB nie. To tez cos oznacza... tylko co ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:49 Bo 13 odcinek był finałem sezonu 3, to niby co mają dokręcić, przecież nie jakieś 4 czy 5 odcinków ni z gruchy, ni z pietruchy, bo akurat scenarzyści przestali strajkować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 20:05 Atam, taki final ;) W 1 albo 2 sezonie - to byl final. Poczatkowo mialo byc 22 odcinki. Inne seriale jakos dokrecaja. Wiec kto wie co to bedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 20:34 Na forum pbelite.org przeczytałam wypowiedź Nicka Santory: "Co z dwójką Mahone/Whistler ? Nie mogę wam powiedzieć do czego prowadziła konwersacja Mahone/Whistler, musicie oglądać następny sezon i obejrzeć ponownie scenę, bo ci dwaj aktorzy wyśmienicie grają." Wynika z tego, że będzie 4 sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 20:36 Ano zobaczymy :D. Zgłupnąć można hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 22:06 Ja czuję, że czwarty sezon to będzie jednak ta Molly ;P I w sumie mi to pasuje. Niech tylko zostawią tych co są w Sonie w spokoju, bo w ogóle mnie nie interesuje co z nimi :PPP :D I Linca z przyległościami też nie chcę już widzieć na oczy <lol> :P Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 23:43 luczijka napisała: > Ja czuję, że czwarty sezon to będzie jednak ta Molly ;P Molly srolly ! :D Po pierwsze nie cierpie imienia Molly, kojarzy mi sie z molami :D Po drugie - skoro ona nie pokazala sie z serialu nawet na setna sekundy, to jak mozna zrobic o niej spin-offa? Czuje, ze nawet jesli cos takiego powstanie, to bedzie jedna wielka tragedia (a moze komedia) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 00:22 galaxian1 napisał: > Po pierwsze nie cierpie imienia Molly, kojarzy mi sie z molami :D > Po drugie - skoro ona nie pokazala sie z serialu nawet na setna sekundy, to jak > mozna zrobic o niej spin-offa? Czuje, ze nawet jesli cos takiego powstanie, to > bedzie jedna wielka tragedia (a moze komedia) :))) > Oj bo ta Molly-srolly nie będzie główną bohaterką spin-offa ;P :D Michael-mściciel będzie <hihihi>. No i Alex z Gwizdkiem of kors <lol>. Kurczę już się nie mogę doczekać, bo pewnie tak jak piszesz wyjdzie z tego niezła komedia ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 09:59 Ja zgadzam się z Lu. Jeśli już ma być coś dalej, to niech będzie tylko MSSM kontra firma, a Linca z Zofką i LJem niech wyślą do Paryża i krzyżyk im na drogę. Bellicka, T-Baga i Sukra w Sonie też już bym olał, bo to jest nudne jak flaki z olejem. No ale myślę, że raczej nie ma szans, bo w końcu Teddy ma książeczkę o ptakach, a Firmie vel. Towarzystwu Ornitologicznemu bardzo na niej zależy, więc niestety Sona na bank powróci, madafaka. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 18:14 mmorawski napisał: > Ja zgadzam się z Lu. Jeśli już ma być coś dalej, to niech będzie > tylko MSSM kontra firma, a Linca z Zofką i LJem niech wyślą do > Paryża i krzyżyk im na drogę. Bellicka, T-Baga i Sukra w Sonie też > już bym olał, bo to jest nudne jak flaki z olejem. No ale myślę, że > raczej nie ma szans, bo w końcu Teddy ma książeczkę o ptakach, a > Firmie vel. Towarzystwu Ornitologicznemu bardzo na niej zależy, więc > niestety Sona na bank powróci, madafaka. :/ a jak firma się dowie, że książeczkę ma T-Bag? Przecież gwizdek nie wie gdzie ją zgubił. Równie dobrze mógł ją znaleźć strażnik i wywalić do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 20:30 T-bag znajdzie sposób, żeby się pochwalić komu trzeba. Ma kasę, prawdopodobnie telefon , kobietę poza murami więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 21:03 Dokładnie, przecież T-Bag właśnie w fakcie posiadania książki węszy przepustkę na zewnątrz. Bo jak inaczej miałby się wydostać? A żeby się zabezpieczyć, że Firma go nie pyknie i nie okradnie jego zwłok z książki, Tedzio zapewne już wkrótce nauczy się książki na pamięć, a potem ją zje! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 21:37 Ale co tak właściwie MSSM zrobi z Firmą? Rozwali ją własnymi rękami? Jeszcze doczekamy, że sobie zawiąże opaskę na głowie, a to już będzie koniec świata. Ja tylko bym chętnie zobaczyła jak spędza obiecany quality time z Gretką. I w ogóle po co udawał, że chce jej w plecy strzelić? Czyżby to była jego definicja quality time??? ------------------------------------ "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 22:08 sil.wen napisała: > Ale co tak właściwie MSSM zrobi z Firmą? Rozwali ją własnymi rękami? No nie własnymi rękami, tylko z tą całą Molly-srolly <lol>. Prawdopodobnie będzie im także pomagać głowa Sary, bo przecież co trzy głowy, to nie jedna ;P ;DDD I w ogól > e > po co udawał, że chce jej w plecy strzelić? Czyżby to była jego definicja > quality time??? Też właśnie nie rozumiem co to miało być? :P Na razie wychodzi na to, że Majki tylko straszy i nigdy nic z tego nie wynika :> A ja bym chciała wreszcie zobaczyć jak spełnia swoje groźby (choć raz) i przemienia się w prawdziwego Michaela-mściciela :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 22.02.08, 00:18 luczijka napisała: > No nie własnymi rękami, tylko z tą całą Molly-srolly <lol>. Prawdopodobnie będzie im także pomagać głowa Sary, bo przecież co trzy głowy, to nie jedna ;P > ;DDD ------------------------------------ Czyli że wyręczy się laską? No coś podobnego;)) I sugerujesz, że on te głowe wozi ze sobą w bagażniku? Miejmy nadzieję, że chociaż w lodóweczce piknikowej, a nie w kartonie. "Owls are not what they seem..." ------------------------------------= Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 22:11 mmorawski napisał: Tedzio zapewne już wkrótce nauczy się książki na pamięć, a > potem ją zje! :DD Oj tak to by było zupełnie w jego stylu :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś