Dodaj do ulubionych

FOX nie wznawia Prison Breaka

20.02.08, 19:16
Stacja FOX podala liste seriali, ktore beda wznowione po okresie strajku.
Wsrod nich NIE MA Prison Breaka. Natomiast serial 24 wystartuje dopiero w
styczniu 2009.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:32
      Trochę ulga a trochę smutno jednak :).
      • galaxian1 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:41
        To na razie nie znaczy ze nie bedzie 4 sezonu.
        Znaczy to tyle, ze nie bedzie zadnej dokretki sezonu 3.
        Ale skoro nie bedzie dokretki, to znaczyc tez moze, ze to definitywny koniec.
        Mozna to rozumiec na wiele sposobow...
      • agamasia Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:41
        Ale to jeszcze nie znaczy, że jesienią go nie będzie, to tylko lista seriali,
        które będą dalej kręcone po strajku. Nie chodzi tu chyba o następny sezon.
        • galaxian1 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:43
          agamasia napisała:

> Nie chodzi tu chyba o następny sezon.

Dokladnie. Ale wszystkie inne seriale (procz 24 oczywiscie) zostaly wznowione, a
          PB nie. To tez cos oznacza... tylko co ! :P
          • agamasia Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 19:49
            Bo 13 odcinek był finałem sezonu 3, to niby co mają dokręcić, przecież nie
            jakieś 4 czy 5 odcinków ni z gruchy, ni z pietruchy, bo akurat scenarzyści
            przestali strajkować ;)
            • galaxian1 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 20:05
              Atam, taki final ;) W 1 albo 2 sezonie - to byl final.
              Poczatkowo mialo byc 22 odcinki. Inne seriale jakos dokrecaja.
              Wiec kto wie co to bedzie :D
              • asiaw73 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 20:34
                Na forum pbelite.org przeczytałam wypowiedź Nicka Santory:

"Co z dwójką Mahone/Whistler ?

Nie mogę wam powiedzieć do czego prowadziła konwersacja
                Mahone/Whistler, musicie oglądać następny sezon i obejrzeć ponownie
                scenę, bo ci dwaj aktorzy wyśmienicie grają."

Wynika z tego, że będzie 4 sezon.
                • aniuta75 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 20:36
                  Ano zobaczymy :D. Zgłupnąć można hihihihi.
                  • luczijka Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 22:06
                    Ja czuję, że czwarty sezon to będzie jednak ta Molly ;P I w sumie mi to pasuje.
                    Niech tylko zostawią tych co są w Sonie w spokoju, bo w ogóle mnie nie
                    interesuje co z nimi :PPP :D I Linca z przyległościami też nie chcę już widzieć
                    na oczy <lol> :P
                    • galaxian1 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 20.02.08, 23:43
                      luczijka napisała:

> Ja czuję, że czwarty sezon to będzie jednak ta Molly ;P

Molly srolly ! :D
                      Po pierwsze nie cierpie imienia Molly, kojarzy mi sie z molami :D
                      Po drugie - skoro ona nie pokazala sie z serialu nawet na setna sekundy, to jak
                      mozna zrobic o niej spin-offa? Czuje, ze nawet jesli cos takiego powstanie, to
                      bedzie jedna wielka tragedia (a moze komedia) :)))
                      • luczijka Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 00:22
                        galaxian1 napisał:
                        > Po pierwsze nie cierpie imienia Molly, kojarzy mi sie z molami :D
                        > Po drugie - skoro ona nie pokazala sie z serialu nawet na setna sekundy, to jak
                        > mozna zrobic o niej spin-offa? Czuje, ze nawet jesli cos takiego powstanie, to
                        > bedzie jedna wielka tragedia (a moze komedia) :)))
                        >

Oj bo ta Molly-srolly nie będzie główną bohaterką spin-offa ;P :D
                        Michael-mściciel będzie <hihihi>. No i Alex z Gwizdkiem of kors <lol>. Kurczę
                        już się nie mogę doczekać, bo pewnie tak jak piszesz wyjdzie z tego niezła
                        komedia ;DDDDDD
                        • mmorawski Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 09:59
                          Ja zgadzam się z Lu. Jeśli już ma być coś dalej, to niech będzie
                          tylko MSSM kontra firma, a Linca z Zofką i LJem niech wyślą do
                          Paryża i krzyżyk im na drogę. Bellicka, T-Baga i Sukra w Sonie też
                          już bym olał, bo to jest nudne jak flaki z olejem. No ale myślę, że
                          raczej nie ma szans, bo w końcu Teddy ma książeczkę o ptakach, a
                          Firmie vel. Towarzystwu Ornitologicznemu bardzo na niej zależy, więc
                          niestety Sona na bank powróci, madafaka. :/
                          • whereisnemo Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 18:14
                            mmorawski napisał:

> Ja zgadzam się z Lu. Jeśli już ma być coś dalej, to niech będzie
                            > tylko MSSM kontra firma, a Linca z Zofką i LJem niech wyślą do
                            > Paryża i krzyżyk im na drogę. Bellicka, T-Baga i Sukra w Sonie też
                            > już bym olał, bo to jest nudne jak flaki z olejem. No ale myślę, że
                            > raczej nie ma szans, bo w końcu Teddy ma książeczkę o ptakach, a
                            > Firmie vel. Towarzystwu Ornitologicznemu bardzo na niej zależy, więc
                            > niestety Sona na bank powróci, madafaka. :/

a jak firma się dowie, że książeczkę ma T-Bag? Przecież gwizdek nie wie gdzie ją
                            zgubił. Równie dobrze mógł ją znaleźć strażnik i wywalić do kosza.
                            • asiaw73 Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 20:30
                              T-bag znajdzie sposób, żeby się pochwalić komu trzeba. Ma kasę,
                              prawdopodobnie telefon , kobietę poza murami więzienia.
                              • mmorawski Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 21:03
                                Dokładnie, przecież T-Bag właśnie w fakcie posiadania książki węszy
                                przepustkę na zewnątrz. Bo jak inaczej miałby się wydostać? A żeby
                                się zabezpieczyć, że Firma go nie pyknie i nie okradnie jego zwłok z
                                książki, Tedzio zapewne już wkrótce nauczy się książki na pamięć, a
                                potem ją zje! :DD
                                • sil.wen Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 21:37
                                  Ale co tak właściwie MSSM zrobi z Firmą? Rozwali ją własnymi rękami? Jeszcze
                                  doczekamy, że sobie zawiąże opaskę na głowie, a to już będzie koniec świata. Ja
                                  tylko bym chętnie zobaczyła jak spędza obiecany quality time z Gretką. I w ogóle
                                  po co udawał, że chce jej w plecy strzelić? Czyżby to była jego definicja
                                  quality time???
                                  ------------------------------------
                                  "Owls are not what they seem..."
                                  • luczijka Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 22:08
                                    sil.wen napisała:

> Ale co tak właściwie MSSM zrobi z Firmą? Rozwali ją własnymi rękami?

No nie własnymi rękami, tylko z tą całą Molly-srolly <lol>. Prawdopodobnie
                                    będzie im także pomagać głowa Sary, bo przecież co trzy głowy, to nie jedna ;P ;DDD

I w ogól
                                    > e
                                    > po co udawał, że chce jej w plecy strzelić? Czyżby to była jego definicja
                                    > quality time???

Też właśnie nie rozumiem co to miało być? :P Na razie wychodzi na to, że Majki
                                    tylko straszy i nigdy nic z tego nie wynika :> A ja bym chciała wreszcie
                                    zobaczyć jak spełnia swoje groźby (choć raz) i przemienia się w prawdziwego
                                    Michaela-mściciela :P :D
                                    • sil.wen Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 22.02.08, 00:18
                                      luczijka napisała:

> No nie własnymi rękami, tylko z tą całą Molly-srolly <lol>. Prawdopodobnie
                                      będzie im także pomagać głowa Sary, bo przecież co trzy głowy, to nie jedna ;P
                                      > ;DDD
                                      ------------------------------------
                                      Czyli że wyręczy się laską? No coś podobnego;)) I sugerujesz, że on te głowe
                                      wozi ze sobą w bagażniku? Miejmy nadzieję, że chociaż w lodóweczce piknikowej, a
                                      nie w kartonie.
                                      "Owls are not what they seem..."
                                      ------------------------------------=
                                • luczijka Re: FOX nie wznawia Prison Breaka 21.02.08, 22:11
                                  mmorawski napisał:
                                  Tedzio zapewne już wkrótce nauczy się książki na pamięć, a
                                  > potem ją zje! :DD

Oj tak to by było zupełnie w jego stylu :DDDDDDDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka