Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 18:09 W dzisiejszym odcinku wyglądała prześlicznie. Pasują jej takie długie włosy i ta grzywka. Zrobiła się z niej prawdziwa laska... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: linka Re: Kamila ("Klan") IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 03.03.08, 18:35 Ty chyba raczysz żartować? Włosy ma fatalne, oklapnięte, podkrążone oczy, czarny strój, blada skóra.. wygląda niezdrowo i na pewno nie określiłabym ją jako prześliczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 19:03 Nie żartuję w sprawach pięknych dziewczyn. Nawiasem mówiąc znalazłem ją na grono.net i spróbuję się tam z nią zapoznać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsiiik Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:24 To bardzo piękna i sympatyczna dziewczyna. W każdym odcinku wygląda cudownie, aż miło popatrzeć. A długie włosy rzeczywiście dodają kobiecie dużo wdzięku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 12:00 Całkowicie się zgadzam, jest śliczna i bardzo ładnie się uśmiecha, jak zauważyłem we wczorajszym odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kamila ("Klan") 19.05.08, 17:53 I co, fajnie się gada samemu z sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:56 A wiecie, że aktorka grająca Kamila, to córka Adrianny Biedrzyńskiej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: Kamila ("Klan") IP: 80.50.4.* 05.03.08, 22:26 Pewnie że wiemy :) I jako dziecię wydawała mi się strasznie zmanierowana, tym milej teraz popatrzeć, jaka piękna i niegłupia dziewczyna wyrosła. a na gronie rzeczywiście mozna ją łatwo znaleźć - ma mnóstwo zdjęć w swojej galerii, jakby ktoś chciał popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 12:02 Ja już tam do niej zagadałem, ale na razie jej tam nie ma. Ostatnie logowanie na gronie miała tydzień temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Kamila ("Klan") IP: *.lodz.mm.pl 06.03.08, 13:09 a na naszej klasie też jej szukałeś? bożeszzzzzzzzzzzzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 13:36 Właśnie zapomniałem napisać, że na naszej klasie też ma konto. Co, "z" ty się zacięło? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Smętna i zapraszam Cię drogi "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 14:28 do "znajomych" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Bardzo śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 14:41 Naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Bożenka IP: 193.151.50.* 06.03.08, 17:52 Ona jest przeciętna. Fajna laseczka za kilka lat będzie z Bożenki. Już ładna z niej dziewczyna, ale jeszcze dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:02 Bożenka jak dla mnie jest zbyt "damulkowata" i robi się z niej taka typowa lala Barbie. Wolę bardziej naturalny typ urody, dlatego Kamila jest jak dla mnie dużo ładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: Bożenka IP: 80.50.4.* 06.03.08, 19:31 dlaczego ja nie jestem przeciętna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 00:06 Ja wychwalam Kamilę, a ten drugi Bożenkę, jakbyś nie widział, mądralo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Bożenka IP: 193.151.50.* 07.03.08, 00:33 Agnieszka Kaczorowska (Bożenka) ma już 16 lat! Wygląda na mniej. Tutaj sesja na której bardzo poważnie wygląda www.akpa.pl/btest/imprezy.php?id=4447&typ=3 A tutaj Michalina Robakiewicz (Kamila) z matką www.akpa.pl/btest/imprezy.php?id=3565&typ=3 Odpowiedz Link Zgłoś
mala9943 Re: Bożenka 07.03.08, 01:01 podobne do siebie! kolega,chodzi mi o wpisy wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 12:09 Bo ktoś oprócz mnie też pochwalił Kamilę to już mądralińskim się wydaje, że piszę sam do siebie? hahahahaha, zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: Bożenka IP: *.186.21.099.vip-net.pl 07.03.08, 22:48 Gość portalu: ja napisał(a): > Bo ktoś oprócz mnie też pochwalił Kamilę to już mądralińskim się wydaje, że > piszę sam do siebie? hahahahaha, zabawne ...nie bo jest takie samo IP.Też odnoszę wrażenie,że gadasz sam ze sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Odnośnie IP - bo niektórzy chyba nie myślą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 00:40 Twoje wrażenie jest niestety błędne... Jakbyś nie wiedział, na tym forum przy każdym, kto ma neostradę pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl A poza tym w tej wypowiedzi i tak IP jest inne: Autor: Gość: truskawka IP: 80.50.4.* 05.03.08, 22:26 Pewnie że wiemy :) I jako dziecię wydawała mi się strasznie zmanierowana, tym milej teraz popatrzeć, jaka piękna i niegłupia dziewczyna wyrosła. a na gronie rzeczywiście mozna ją łatwo znaleźć - ma mnóstwo zdjęć w swojej galerii, jakby ktoś chciał popatrzeć Także zastanówcie się najpierw zanim palniecie głupotę! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Bożenka 07.03.08, 08:17 Bożenka na tej sesji wyglada bardzo ladnie, ale na 25 lat przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: Bożenka IP: *.acn.waw.pl 10.03.08, 19:34 chyba żartujecie z tą kamilą???? włąśnie sobie pomyślałam, jak strasznie ta dziewucha zbrzydła. blada, wymiętoszona, rzadkie włoski, w ogóle postać na siłę wcisnięta do klanu i zupełnie tam niepotrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 00:54 To ty raczysz w tym wątku żartować.... Tak myślę. :) Bo na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: Bożenka IP: *.acn.waw.pl 13.03.08, 22:44 poczytaj sobie inne wypowiedzi - tylko tobie podoba się ten paszczur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 19:26 Nie tylko, bo pozytywnie wypowiedziały się jeszcze apsiiik i truskawka. (Nie, to nie są moje wypowiedzi, to są INNE osoby - jak nie wierzysz spier......) Aha i paszczura pooglądaj sobie w lustrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: Bożenka IP: *.acn.waw.pl 15.03.08, 11:27 a ch.. ci w dupę, potworku, w porównaniu z tobą to i paszczur kamilka jest piękna, chahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 13:06 Tego się na szczęście nigdy nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kamila ("Klan") IP: *.chello.pl 14.03.08, 18:26 taaa, śliczny z niej drewniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 19:26 A z ciebie mała zawistna pizdeczka I co? Miło ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kamila ("Klan") IP: *.chello.pl 14.03.08, 21:35 ale się uśmiałam (mam prawie 1.80 wzrostu) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kamila ("Klan") IP: *.chello.pl 14.03.08, 21:36 a poza tym ta cała Kamila mogłaby być moją córką :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Kamila ("Klan") IP: *.lodz.mm.pl 15.03.08, 12:41 dajcie spokój, już dawno ktoś odkrył, że to mamusia Michaliny wypisuje tutaj te pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 13:07 Zawiść połączona z kompletnym ignoranctwem... I w efekcie mamy tego typu posty... Ale przynajmniej można się pośmiać z takich bredni... Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Kamila ("Klan") 15.03.08, 20:19 no proszę,skończcie już wątek dot.Kamili...żałosne ignorujmy tego kolegę,jego posty nie zasługują na odpowiedzi! To go tylko podjudza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 01:36 Bo wytykam wam błędy w logicznym rozumowaniu, to wiadomo, że wam nie pasuje... Dobra, nie piszcie, i tak wasze wypowiedzi to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kollll Re: Kamila ("Klan") IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 21:46 chachachachacha. nie wiem, czy mama Miski wie co to jest forum ;o ale Misce przesle linka tutaj, pewnie chetnie sobie poczyta. Odpowiedz Link Zgłoś