galaxian1 17.04.08, 15:18 kobieta.wp.pl/gid,9866808,img,9866826,kat,26405,galeriazdjecie.html?rfbawp=1208438211.088 A ja sie z tym zgadzam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssachell Re: Najmniej seksowna polska aktorka :) 17.04.08, 15:58 to są chyba jakieś jaja miałby być najmniej seksowne AKTORKI, a ja tam widzę jakąś Rosati, Paschalską, Buzek, Frytkę (!!!!!!!!!!), Dębską i inne Cichopki... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Najmniej seksowna polska aktorka :) 17.04.08, 16:14 Najmniej sexowne to TAK, ale nie aktorki :DDD A szczegolnie Frytka! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Najmniej seksowna polska aktorka :) IP: *.chello.pl 17.04.08, 16:22 Akurat Buzek aktorką jest. Damięcka i Guzik też. Reszta to aktorki niezawodowe. Natomiast nie wiem, z jakiej okazji Frytka tam jest. Ranking jest dziwny. Jabłczyńską uważam za atrakcyjną babkę, Guzik też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Najmniej seksowna polska aktorka :) IP: *.idzik.pl 17.04.08, 16:34 Zgadzam się zwłaszcza z nr 2!!!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Najmniej seksowna polska aktorka :) IP: *.lodz.mm.pl 17.04.08, 17:53 > Akurat Buzek aktorką jest. kajam się zatem, dopiero później o tym pomyslałam, natomiast co do reszty zdania nie zmieniam Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Najmniej seksowna polska aktorka :) 17.04.08, 22:36 Natomiast nie wiem, z jakiej okazji Frytka tam jest. Z tego co pamiętam, to Fryta ma licencjat z aktorstwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith_weaver Re: Najmniej seksowna polska aktorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 20:07 Stawianie Agaty Buzek, AKTORKI, z jednym rzędzie z Frykowską, Paschalską, Rosati czy Cichopek uważam za zniewagę dla Pani Agaty, na którą sobie niczym nie zasłużyła. Chyba że ktoś uważa, że z powodu braku uwielbianej przez większość cukierkowej urody oraz bycia aktorką charakterystyczną nie powinna mieć czelności 'pchać się' do telewizji czy filmu i jest to wystarczającym powodem do wyśmiewania się z niej w brukowych artykułach i na forach internetowych... Agata Buzek jest jak świeży powiew powietrza przy zalewie osób typu Brodzik czy Cichopek, bezbarwnych, nijakich, sztucznych, nie umiejących grać, eksponujących wszem i wobec w kolorowych pismach swoje słodkie do mdłości buźki. A jeśli już mówimy o urodzie i seksapilu - chciałabym wyglądać tak jak Agata Buzek; a pomimo że mojej urodzie dużo brakuje, nigdy w życiu nie zamieniłabym się z Joanną Brodzik, cóż, takie skrzywienie. P.S.1. Wspaniała brytyjska aktorka Tilda Swinton (którą mi p. Agata trochę przypomina, chociaż jest od niej moim zdaniem dużo ładniejsza, tzn. Agata ładniejsza od Tildy), z całą pewnością nie miałaby w naszym smutnym kraju żadnych szans... P.S.2. Agacie Buzek mam jednak ostatnio do zarzucenia to, że zagrała w tym koszmarnym tvn-owskim gniocie, teraz albo nigdy, czy jakoś tak. Szkoda jej do czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Tilda IP: *.acn.waw.pl 18.04.08, 11:32 > P.S.1. Wspaniała brytyjska aktorka Tilda Swinton (którą mi p. Agata > trochę przypomina, chociaż jest od niej moim zdaniem dużo > ładniejsza, tzn. Agata ładniejsza od Tildy), z całą pewnością nie > miałaby w naszym smutnym kraju żadnych szans... O gustach sie nie dyskutuje ale teraz zgrzeszyłas. Nie bede sie klocic czy Tilda jest ladniejsza czy nie ale dorobkiem przewyzsza Buzek o lata swietlne. I stawianie jej w jednym szeregu z mierna aktorka Buzek to juz nawet nie zniewaga ale kpina i smiechu warte. No w sumie kazdy kraj ma taka Tilde na jaka sobie zasluzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith_weaver Re: Tilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 20:54 Chyba mnie nie zrozumialaś/eś. Moją uwagę o wspaniałej Tildzie napisałam w PS. Czyli - taka dodatkowa uwaga, która mi przy okazji tematu przyszła na myśl. Nie miałam zamiaru porównywać talentu Tildy i Agaty Buzek, bo są nieporównywalne - tu się z Tobą zgadzam. Chodziło mi o to (i tu sparafrazuję to, co wcześniej napisałam, może tym razem zrozumiesz, a może ja nie wyraziłam się jasno?), że w naszym kraju zakochanym w cichopkach i słodkich buźkach z seriali osoba obdarzona talentem zawsze będzie tępiona, wyśmewana i kryrtykowana, jeśli nie posiada słodkiej urody a la Joasia Brodzik. Oczywiście parę wyjątków istnieje, ale to tylko potwierdza regułę. Jeśli moja dygresja na temat Tildy Cię zabolała, to padam do nóg i błagam o przebaczenie... Abstrahując od tematu wątku (bo to chyba stanowi kość niezgody) - czy uważasz, że gdyby Tilda przyszła na świat w Polsce, miałaby szanse jako znana i wybitna aktorka, doceniana przez widzów filmu i telewizji? Ja myślę, że nie. Bo jest "brzydka", "androgyniczna", "babochłop". I znowu muszę się z Tobą zgodzić - "jaki kraj, taki..." - w Brytanii ceni się oryginalność i odmienność. W Polsce - absolutnie nie, wręcz przeciwnie. I o to mi tylko chodziło a propos Tildy. Tak tylko przy okazji wątku o 'paskudnej' AB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata buzek Re: IP: *.chello.pl 19.04.08, 08:57 czego ty mi zazdroscisz,jestem tak brzydka,ze faceci nawet kijem nie chca mnie dotknac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Tilda IP: *.acn.waw.pl 19.04.08, 14:07 Biedna Tilda, mysle iz porownanie z buzek juz niejednemu obrzydzilo brytyjska aktorke. A co do szans w Polsce, mysle iz aktorzy polscy ogolnie maja pod gorke bo popatrz na jakosc filmow ktore powstaja. Marniutkie seriale i kiepskie filmidla. Dobry film powstanie raz na rok, w najlepszym przypadku. Pomijajac teatr aktorzy nie maja w czym grac zeby wyrobic sobie marke bo zalew marnych produkcji oznacza marna kariere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith_weaver Re: Tilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 22:56 > Biedna Tilda, mysle iz porownanie z buzek juz niejednemu obrzydzilo brytyjska aktorke. Nie martw się, miłośnicy Tildy, z paroma wyjątkami, raczej nie zaglądają na forum 'seriale'. > A co do szans w Polsce, mysle iz aktorzy polscy ogolnie maja pod gorke bo > popatrz na jakosc filmow ktore powstaja. Marniutkie seriale i kiepskie filmidla > . > Dobry film powstanie raz na rok, w najlepszym przypadku. Pomijajac teatr aktorz > y > nie maja w czym grac zeby wyrobic sobie marke bo zalew marnych produkcji oznacz > a > marna kariere. Z bólem serca muszę się z tobą zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 kolejny ranking pieknosci :P 17.04.08, 22:26 Te portale chyba sie zmowily ! www.egoisci.pl/3938/wybierz_najmniej_seksowna_polska_aktorke Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: kolejny ranking pieknosci :P 18.04.08, 08:07 nie nie nie,to jest bez sensu.wszyscy ida po namniejszej lini oporu. przeciez to sa 'gwiazdy' ktorym robi sie tysiace zdjec tygodniowo, zamist zamieszczac zdjecia paschalskiej z dziecinstwa, moze warto by porownac zdjecia tych wszystkich kobiet(bo aktorek to kiepskie slowo), w momencie kiedy staraja sie byc seksowne:> wtedy paschalska i tak by miala pierwsze miejsce;> ale juz taka cichopek wygladalaby ciekawiej, aktorka z niej zadna,ale jakas paskudna i aseksualna to ona nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: kolejny ranking pieknosci :P 18.04.08, 10:39 ilekobietamalat napisała: > cichopek wygladalaby ciekawiej, aktorka z niej zadna,ale jakas > paskudna i aseksualna to ona nie jest. A najsmieszniejsze jest to, ze najpierw otrzymala jakis tam tytul najpiekniejszej polki wg jakiegos tam magazynu... a teraz umieszcza sie ja w rankingu najmniej sexownych, gdzie powinni trafic chyba same brzydactwa :) Anki Powierzy tez nie uwazam za jakiegos strasznego koczkodana - ot po prostu dziewczyna, a jak sie troche "zrobi" to nawet i ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: kolejny ranking pieknosci :P 18.04.08, 11:00 wiesz, ja sie nie znam, ale najpiekniejsza, i najseksowniejsza, to chyba po prostu dwie rozne rzeczy;> Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: kolejny ranking pieknosci :P 18.04.08, 11:19 ilekobietamalat napisała: > wiesz, ja sie nie znam, ale najpiekniejsza, i najseksowniejsza, to > chyba po prostu dwie rozne rzeczy;> Ja tem tez sie nie znam... Ale zeby tak wygladaly najmniej sexowne polki: www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4095&b=1&s=1 to zycie facetow bylo by naprawde piekne ! :))) I nie jestem jakims fanem Cichopka, a wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
allegretta Re: kolejny ranking pieknosci :P 18.04.08, 13:53 Wystarczy troche wprawy w photoshopie i kazda dziewczyna bedzie tak wygladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: kolejny ranking pieknosci :P 19.04.08, 08:48 bez przesady:) nawet najzdolniejszy grafik, nie zrobi z niczego, czegos;> jeszcze musi byc dobry fotograf;> Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: kolejny ranking pieknosci :P 19.04.08, 12:04 ilekobietamalat napisała: > bez przesady:) nawet najzdolniejszy grafik, nie zrobi z niczego, > czegos;> jeszcze musi byc dobry fotograf;> A jesli ktos ogladal jakis odcinek programu "Jak dobrze wygladac nago" na TVN Style, to dobrze wie, ze z najgorszego paszteta jednak mozna zrobic pieknosc na zdjeciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
miau78 Re: kolejny ranking pieknosci :P 20.04.08, 08:11 Panna Buzek jest aktorką, bo skończyła szkołę teatralną i na tej podstawie nazywamy ją aktorką. Tak to rozumiem, bo jeśli chodzi o jej dokonania zawodowe, można ją nazwać li tylko aktoreczką. No ale teraz gra w tym czymś w tvn, to będzie _gwiazdą_ ! Odpowiedz Link Zgłoś