Gość: ania-sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 15:01 Pamieta ktos ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 15:11 No pewno!! Ja pamiętam!! I kochalam się w Kailu Mastersie :) A moja koleżanka nawet do niego pisala ;) Znaczy nie do Kaila, tylko do aktora :) I byla jeszcze Sam i Monika i Adam i Ruth i Henry , taka murzynka Jolin czy jakoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 15:15 no jasne!!! śliczna Kelly Rutherford... en.wikipedia.org/wiki/Generations_(TV_series) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 15:18 i Kyle Masters -Robert Torti...kto za nim nie szalał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 15:23 O właśnie Robert Torti- nie mogłam sobie przypomnieć nazwiska aktora ;) Pamiętam taki odcinek jak został postrzelony, omal nie wykitowalam wtedyz nerwów ... A był jeszcze Rob- chyba jakiś wykładowca czy ktoś taki Maja- co latała za Adamem Chantal- siostra Adama chyba prawniczka Jason- chyba chłopak Moniki Karen- znowu się spotykamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 15:49 ogladalam ten serial z moja przyjaciolka Idą :)) no wlasnie,Jason,ten fotograf,mniammmm ciacho =Anthony Addabbo A Maya to sliczna Vivica A.Fox. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 15:53 a Rob to George DelHoyo www.filmweb.pl/o6858/George+DelHoyo Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 15:55 no i Adam=Kristoff St. John tez byl niezly... en.wikipedia.org/wiki/Kristoff_St._John Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 17:05 Ja oglądalam razem z Babcią. Wiem że można bylo oglądać rano o 9, tylko nie wiem czy to byly powtórki czy taka byla pora emisji.. Ale przy śniadaniu , śledzilyśmy losy bohaterów.. To był jedyny okres w moim życiu kiedy nie trzeba było mnie godzinami i podstępnie z wyra ściągać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 19:57 Ja tez pamietam i nawet dzis ogladalem nagrane odcinki :))) To najlepsze serial jaki znam. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 21:33 O no pewnie Pokolenia to super serial też się w Kyle'u mastersie kochałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-oo Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 22:06 No i łoś z brylantami:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 22:15 Łoś :))) i taka niedobra pani ich uspiła, wierszyk o łosiu był, gdzie była gra słów łoś-mus.. tytuł pamiętam, ale dopiero łoś mi otworzył właściwa szufladke w mózgu :) pozd :) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 22:48 ach ten Kyle... www.imdb.com/media/rm2734592512/nm0869022 Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp 19.08.08, 22:49 w ramach wspomnień... pl.youtube.com/watch?v=HFLexxAm-xw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super serial:)) Re: serial PokOLenIA -porucznik masters,sam itp IP: *.n.INTELINK.pl 20.08.08, 19:50 :)))) A pamięta ktoś jaki był tytuł i wykonawca piosenki, którą często puszczali w czasie scen milosnych z udziałem kyle'a i Sam??:) Szukam tej piosenki od lat i nie trafiłam do tej pory. Nie chodzi mi o czołowkę. śpiewał ją chyb ajakiś murzyn, bo czasem robili przebitkę sceny na wykonawcę. Pamiętacie ???:)) Odpowiedz Link Zgłoś