idasierpniowa28 16.09.08, 12:24 Po obejrzeniu FigoFago stwierdzam że jest po prostu obłędny:))))) Nie podejrzewałam go o aż taki luz i dystans do swojej osoby. " Kominiarzu! Rzuć kiełbachę bo będę strzelał1 Aaaaa!" ;PPPP Brawo Paweł :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Małaszyński IP: *.wroclaw.mm.pl 16.09.08, 13:34 Dokładnie. Niesamowity dystans do siebie i do tego co robi. Ogląda się go z ciekawością. FigoFago-rewelacja w jego wykonaniu. Nie przypuszczałam że mógłby zagrać taką rolę. Znacznie go polubiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 do idasierpniowa28 16.09.08, 17:29 no widzisz,a mówiłam,że Małasz jest świetny :)) zawsze go uwielbiałam,a FigoFago jest naprawdę ekstra,oby tak dalej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: do idasierpniowa28 16.09.08, 18:14 Toć ja nigdy nie mówiłam że świetny nie jest :)) Jeno mi drętwy wydawał się ciut :) Czy może- za bardzo poważny :) Ale tu- mistrzostwo świata. (..) To co my uważamy za doniosłe, potrzebne, najważniejsze, zostanie zapomniane, albo wyda się czymś zupełnie błahym(..)" A. Czechow- "Trzy siostry" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Małaszyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 14:01 a dla mnie właśnie w tym programie jest obleśny i jest to dla mnie trochę nie smaczne. Widać dziecko stacji TVN. Gdyby nie TVN małach musiał by dalej szukać jakiś epizodów w serialach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Małaszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 15:41 > Gdyby nie TVN małach musiał by dalej szukać > jakiś epizodów w serialach Nie przesadzaj - grał jedną z głównych ról w Oficerze i w Twierdzy Szyfrów. Jakże innych od tych w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
lutecja4 Re: Małaszyński 18.09.08, 23:02 u mnie zapunktowal juz w parodii Magdy M a jako Figo jest cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Małaszyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.08, 08:28 Przecież ten film Tajemnica Twierdzy Szyfrów był beznadziejny,a w serialu oficer również mi się nie podobała jego rola. On niestety nie potrafi grać jest tylko ładny i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Małaszyński 19.09.08, 08:41 Z tej opinii wnoszę, że nie widzialaś nigdy Pawła na deskach teatru?? Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Małaszyński 19.09.08, 16:39 z grą w Oficerze się nie zgodzę. Właśnie grał świetnie i to są role dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Małaszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 18:24 Gość portalu: ???? napisał(a): > Przecież ten film Tajemnica Twierdzy Szyfrów był beznadziejny,a w serialu ofice > r > również mi się nie podobała jego rola. On niestety nie potrafi grać jest tylko > ładny i nic więcej. Ja nie odniosłam się do poziomu seriali (aczkolwiek uważam, że Oficer to jeden w lepszych seriali w ostatnich latach - znacznie lepszy niż te wszystkie Madgy M, Twarzą w Twarz i inne razem wzięte), tylko do Twojej uwagi, że Małaszyński grywał epizody poza TVN-em. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Małaszyński 20.09.08, 13:36 A Białą sukienka? Nie widziałam, ale podobno dobra rola. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Małaszyński 20.09.08, 14:05 W Bialej Sukience był rewelacyjny. Podobnie jak grający z nim Sambor Czarnota. To była pierwsza rzecz w jakiej go zobaczyłam, jeszcze przez epizodem w M jak Miłość chyba. Telewizja powinna to powtórzyć Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Małaszyński 20.09.08, 15:05 powtarza czasem ale na polonii albo tvp kultura Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Małaszyński 20.09.08, 15:11 `Biała sukienka` to piękny film i rzeczywiscie,zarówno P.Małaszynski ,jak i S.Czarnota świetnie tam zagrali. W ogóle uwielbiam cały ten cykl `Swięta polskie` : -`Cud purymowy` 2000r. -`Noc Swiętego Mikołaja` 2000r. -`Zółty szalik`2000r. z rewelacyjnym J.Gajosem -`W kogo ja się wrodziłem` 2001r -`Wszyscy święci` 2002r. -`Miss mokrego podkoszulka`2002r. -`Biała sukienka` 2003r. -`Królowa chmur`2003r. -`Długi weekend` 2004r. J.Zółkowską i K.Globiszem -`Piekło niebo` 2004r. -`Barbórka` 2005 r. -`Przybyli ułani` 2005 r. -`Miłość w przejsciu podziemnym` 2006 r. TVP powinna choć raz powtórzyc całą serię,a nie dawac po jednym w dniu lub w okolicy święta, którego dotyczyły. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Małaszyński 20.09.08, 15:03 ja za nim nie przepadam ale w magdzie em 20 lat później i figo-fago jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Małaszyński 21.09.08, 10:51 A dziś byl w DDTVN. Sympatyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś