ru4d2 02.08.06, 03:58 palac kultury wylaczony, chrysler tez i to na pare godzin przed czasem, a UN olewa con(artist)edisona. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolion Re: NYC schodzi na psy 03.08.06, 02:02 Nie powód aby na nim psy wieszać! Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: NYC schodzi na psy 03.08.06, 07:17 ok. potrafisz podac lepszy i bardziej aktualny powod, czy ograniczysz sie wylacznie do myslenia krytycznego. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
martaireks Re: NYC schodzi na psy 21.10.06, 22:55 tak naprawde ?? NYC schodzi na psy? powiedz dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: NYC schodzi na psy 22.10.06, 00:10 alez skad !!! ES i chryslera wylaczaja dokladnie o polnocy, widze z okna i nie darowalabym takiego zachowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: NYC schodzi na psy 22.10.06, 06:13 zwroc uwage kiedy ten post napisalem. w lato. mniej wiecej w tym czasie kiedy pol astorii nie mialo pradu, a ze ogladalem te budynki z okien mojego mieszkania, od ladnych paru lat, to mi sie troche nieswojo zrobilo. btw. od kiedy chryslera zaczeli w ogole wylaczac? zawsze wylaczali tylko ESB. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: NYC schodzi na psy 22.10.06, 06:27 rzeczywiscie :) nie zwrocilam uwagi na date, w sierpniu bylam w PL wiec nie wiem co sie dzialo z ESB, ale teraz 12:37am a czesc iglicy /?/ jeszcze sie swieci na bialo zreszta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: NYC schodzi na psy 22.10.06, 19:27 w ramach oszczednosci wylaczano oswietlenie calej gory ESB przez pare dni i chryslera rowniez. jakby nie bylo na ten cel pare watow idzie. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
pahliszka Re: NYC schodzi na psy 26.10.06, 21:04 chryslera nie wylaczaja :) wylaczaja tylko schwaba z 23 i tego ze zlota kopula z 14 bodajze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: NYC schodzi na psy 26.10.06, 22:17 > wylaczaja tylko schwaba z 23 i tego ze zlota kopula z 14 bodajze :) no a nie mowilem, ze na psy schodzi. jak tak dalej pojdzie to w ogole swiatla w miescie wylacza. na broadway'u juz sie to zdaza od czasu do czasu. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś