konwalka 18.09.08, 18:01 Kto miał ochotę rozszarpać dzisiaj tego pajaca? Ja miałam. "Zrozum, chcę dac Donacie poczucie bezpieczeństwa, nie chce jej wikłać w niepewność" - powiedział mąż prosząc żonę o rozwód Wirtualny paw :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: :/:/:/:/:/ Klan 18.09.08, 19:21 Oglądałam dziś jednym okiem co prawda ale Jacek od dluższegoczasu mi na nerwy dziala ;-// Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: :/:/:/:/:/ Klan 18.09.08, 19:36 to był prawdziwy szczyt jego trupiogłowkowatości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: :/:/:/:/:/ Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:39 taaa... zdecydowanie Donatka potrzebuje wiekszego poczucia bezpieczenstwa niz Małgosia. taki tekst wygłasza ojciec na wiesc ze corka tęskni i jest zawiedziona. woli "wikłac w niepewnosc" własną córke niż rozbijającą małżeństwo nie pierwszej młodosci rozwódkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: :/:/:/:/:/ Klan IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.08, 20:48 Trupia Główka dziś potwierdziła po raz n-ty że jest palantem do kwadratu. Ale ja o czym innym chcę napisać. A mianowicie, zauważyłam dziś, że Donata jet strasznie grubokoścista. Atletyczne ramiona, słupowate nogi, krótka szyja i brak bioder. Trupia główka chyba ślepa jest. Przy niej Becia to miss universum normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: :/:/:/:/:/ Klan 18.09.08, 21:19 no a tak w ogóle czy Tomasz Bednarek opuszcza szeregi klanowe czy ke? Wygląda jakby miał wreszcie szczesliwy zniknąć w sinej dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eza Re: :/:/:/:/:/ Klan IP: 195.205.42.* 19.09.08, 08:58 o, a ja myslałam, ze to wina mojego panoramicznego ekranu, ze ta donatka taka grubokoscista jest... ale dwoje nie moze sie mylic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kira_koslin Re: :/:/:/:/:/ Klan IP: *.aster.pl 19.09.08, 14:19 A może rozbudują wątek Jacuś + Donata i bedzie slub a Jacus znów weźmie sie za zdradzanie:):) Swoją droga postac jacka jest tak cudownie sensu pozbawiona, że az zal patzrec! Chłop który niby tak kochał Beatę az 3 razy zdążył ja zdradzić - brawo dla scenarzystów! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: :/:/:/:/:/ Klan 19.09.08, 15:23 Bo niestety od dluuuugiego juz czasu caly watek Beaty i Jacka porowadzony jest idiotycznie. Mniej wiecej od ich slubu, a od nartodzin coreczki to juz na pewno, jakby jedynym pomuslem dla tej pary jaki maja scenarzysci - to ich zdradey wzajemne, gdzies w tkle majaczy firma i bank oraz jeszcze dalej - dawne zdrowotne klopty Jasia. Jakby wymyslono, ze w ramach ratowania zwiazku wyjezdzaja na stale do Eskimosow i tam juz zostaja - nic by sie nie stało, bo nic praktycznie do serialu nie wnosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: :/:/:/:/:/ Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:06 szczerze mówiac to dla mnie do serialu tez niewiele wnosi Michał i Kinga. tak jakos na siłe tworzone powiazania z przypadkowymi osobami (Michu, wykładowca, Justyna, Natalia) które za chwile znikają. Ale jest nadzieja ze Kinga tez zaniknie. dobrze ze chociaz Agnieszka wyautowała sie sama ;) Odpowiedz Link Zgłoś