Gość: Nowy28 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:05 znacie może jakieś seriale które można obejrzeć w sieci no i które warto obejrzeć???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: serial 27.10.08, 19:02 Wpisz w wyszukiwarkę coś w stylu "najlepsze seriale" czy coś w ten deseń. Co chwila pojawia się podobny wątek i zawsze są takie same propozycje tych samych osób :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy28 Re: serial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 13:20 ostatnio słyszałem coś o citylajf co jest na WP może to będzie dobre i warto będzie posiedzieć trochę w pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: serial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 14:54 serial citylajf niemal pokazuje moje życie w pracy no po prostu aż w szoku jestem. Nie wiem jak wy ale ja ten serial bo będę oglądać nawet w pracy a co !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzik Re: serial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 12:56 serial citylajf jest fajny ale coś mi się wydaję że jest bardziej do kobiet skierowany romanse, jakieś intrygi ale mimo wszystko fajnie zrobiony i można go śmiało polecać. Odpowiedz Link Zgłoś