tou 18.11.08, 19:13 Czy ktoś się orientuje KTO i DLACZEGO straszy Panią doktorową Krystynę Lubicz, tylko "przeraźliwymi" SMS'ami ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 21:27 Wydaje mi się, że to gosposia Kaczorek z zazdrości o Deptułę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 21:57 Nikt mi nie przychodzi do głowy... Ciekawa jestem jak to się dalej rozwinie?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 22:04 z Kaczorkową to dobry trop, ona od początku sprawia wrazenie takiego typu psychopaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.ust.tke.pl 18.11.08, 22:24 tez mi sie wydaje ze to Kaczorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 22:32 Ale dlaczego Ona? Jaki miałaby powód? Doktorowa pierwszego smsa dostała rano,a pani Kaczorek wkurzyła się po południu,że Vujkovicz idzie na kolację do Lubiczów... Ona prędzej mogłaby grozić Ani Surmacz! Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 18.11.08, 22:45 też obstawiam Kaczorkową,albo Moni,Feli,Szymon..nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 23:29 Moni i Szymon już prędzej... A może Kotulanka postanowiła po prostu odejść z klanu i dążą do uśmiercenia jej postaci?! I w końcu ktoś ją zabije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 23:59 A może gosposia Kaczorek postanowiła "zawalczyć" o Vujkovica? Czemu niby zabiegała o zaproszenie go na kolację do Deptuły? Skąd ta nagła znajomość twórczości Vujkovica? Przyjrzyjcie się cytatowi ze streszczenia odcinka: "Na uroczystości u Deptuły pani Mariola wyrasta na gwiazdę wieczoru. Nie dość, że świetnie gotuje i prowadzi dom, to dyskutuje z Vujkovicem na temat jego twórczości. (...) Krystyna dostaje kolejnego sms - a, z którego wynika, że nadawca wie, jak spędziła wieczór. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 00:15 Faktycznie... Ale w czym jej Krystyna przeszkadza?! Tego nie rozumiem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 00:20 Krystyna to przecież obiekt westchnień i Vujkovica i Deptuły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 00:37 No tak, ale Ona ma męża, którego kocha-chyba! :)) I nie ma chyba zamiaru przeszkadzać pani Kaczorek w zdobywaniu któregoś z nich!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 00:48 Stalin podobno mawiał: "Jest człowiek - jest problem. Nie ma człowieka - nie ma problemu". Kaczorkowa woli załatwić sprawę pryncypialnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 00:54 Może i masz rację, zobaczymy! :)) Ale ta mini trumna, którą Kryśka dostanie w przesyłce..? Groźby conajmniej jakby kogoś zabiła i ktoś chciałby się teraz na niej za to zemścić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 83.13.67.* 19.11.08, 01:03 Krystyna mówiła Pawłowi i Ani Surmacz ze nie podba jej sie to ze Kaczorek tak bardzo wtrąca sie w życie Deptuły. Moze Mariolka sie o tym dowiedziała i postanowiła zemscic sie na Krysi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 01:14 No wątpię, chyba ani Paweł,ani Ania Surmacz jej o tym nie powiedzieli! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.magma-net.pl 19.11.08, 08:35 Kaczorek, to tak po wczorajszym całym odcinku - wcześniej w rozmowie z Deptułą powiedziała coś w stylu 'cel uświęca środki'... natomiast jest jeszcze niemrawa Edytka - może Paweł opowiada jej w pracy o wszystkim, tylko niezawsze to widzimy? Pomieszane :) Ale Kaczorkowa w sumie staje się nie tyle ciekawą postacią, co już denerwującą... Pracuje u Deptuły może 3tygodnie, a wpie*rza się we wszystko i rządzi wszystkim jak 'pani domu'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.spray.net.pl 19.11.08, 10:32 Jak się dostaje sms-a to można dojść kto go wysyłał! Miałam kilka telefonów i w każdym były namiary nadawcy! Krystyna nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 19.11.08, 10:39 `widz jest głupi i nie będzie zadawał pytań`,tak myślą scenarzyści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eza Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.um.warszawa.pl 19.11.08, 10:39 te smsy były wysyłane z netu. Ale przeciez to jeszcze prosciej, policja nie bedzie miaął problemu z namierzeniem (albo nasz niezawodny komputerowiec Leszek). Edytka jakos nie bardzo mi pasuje, mimo wszystko zbyt inteligentna na takie poczynania (patrz - wyzej). A moze to niedoszły ziec Krystyny a ojciec Zosi? W ostatecznosci jakas nowa postac sie pojawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 12:36 Może to faktycznie okaże się pomyłką, albo zwykłymi żartami i jak to zazwyczaj w klanie, wszystko skończy się dobrze, a Krysia odetchnie z ulgą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 193.151.50.* 19.11.08, 12:38 Zaskoczyli mnie tymi SMS-ami. Robi się ciekawie. :) Tym razem najciekawsze jest to, że nie wiemy kto wysyła te SMS-y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 12:57 Jeszcze mogą nas zaskoczyć! O dziwo! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 80.50.4.* 19.11.08, 13:11 Może te smsy przychodzą z innego serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 19.11.08, 16:12 > Może te smsy przychodzą z innego serialu? to kogo obstawiacie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 19.11.08, 16:54 z żadnego, w serialach zawsze ludzie mają a) wyłączony telefon, b) są poza zasięgiem, c) rozładowała się im komórka, d) nie mogą odebrać itp. tragedie kiedy ktoś gdzieś, do kogoś dzwoni (do tego ZAWSZE obawa że ew. rozmówca nie odbierze z tego czy innego powodu pojawia się już po pierwszym sygnale). W kazdym razie, Krycha nie dostaje ich z Na Wspolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 17:32 To fakt, w Klanie wszyscy mają zazwyczaj rozładowane komórki. A Lubiczowa jak rozmawia przez telefon domowy bezprzewodowy to zawsze stoi tuż przy aparacie na stoliku, nie odejdzie z słuchawką nawet o metr, nawet jak komuś oddaje słucahwkę to zawsze ten ktoś musi do niej podejść. No i wszyscy chodzą w mieszkaniach/domach od samego rana w butach, ale to już nagminne w każdym serialu bo aktorom nawet nie chce się na planie butów zdejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 19.11.08, 17:34 może mają nieświeże skarpetki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 17:34 co tez opowiadasz! jest zupełnie odwrotnie, czego przykładem jest wczorajsze M jak Milosc - Tomek (ten od Myszy) sięgał po komórke do kieszeni ZANIM zaczela dzwonic. a gdy kończył mowic 'halo' - czyli zanim usłyszał wiesci - to juz przybrał tragiczną mine i tak trzymał do konca... ale moze ja sie nie zna, może to taki kunszt aktorski ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 26.11.08, 14:10 > Może te smsy przychodzą z innego serialu? To wtedy mogłby byc miron, bo on jednak żyje i jest jakąś szychą w "Brzyduli", może stamtąd wysyła te smsy? Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 19.11.08, 21:47 A może jakiś student mści się na Pani Dziekan :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eza Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.um.warszawa.pl 20.11.08, 08:18 A mnoze ma to cos wspołnego z czarną przeszłością leszka? Bandyci dostali cynk, ze jest w polsce, i przez Doktorową chcą do niego trafic? np pomyslą, że w takiej sytuacji skontaktuje sie ona z bratem, zeby jej pomógł rozwikłac zagadke - no i droga do leszka jest prosta! Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 20.11.08, 08:34 A ja myślę że to pani doktor ciężarna, ona podkochuje sie w Pawle, chce zadbać o odpowiedzialnego tatusia dla swojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 20.11.08, 09:58 wilga52 napisała: > A ja myślę że to pani doktor ciężarna, ona podkochuje sie w Pawle, chce zadbać > o > odpowiedzialnego tatusia dla swojego dziecka. I to chce osiągnąć wysyłając SMSy? Gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.08, 11:13 No, sądząc po tej trumience to może planować coś znacznie gorszego. Tez stawiam na panią doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 20.11.08, 11:21 Jakby sie chciała pozbyć Krystyny, to nie wysyłałaby najpierw SMSów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.08, 11:33 Ale może ona jest psychopatką i nie działa racjonalnie? D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.bg.pw.edu.pl 11.12.08, 14:08 Oczywiscie, ze pani ciezarna, podkochujaca sie w doktorze Lubiczu. Pewno sie okaze, ze jest psychiczna i te oskarzenia o pobicie przez meza brutala, to tez jakies zmyslone. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 11.12.08, 14:18 No to, że jest " psychiczna", to nawet w jakimś streszczeniu odcinka było :) Podobno jej były mąż to wyzna Pawłowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka stawiam na dr Edytę :) 25.11.08, 12:08 po długiej przerwie obejrzałam 1 odcinek i miona dr Edyty gdy mówiła, że b. lubia zonę dr Lubicza była conajmniej dziwna....a jak on odsedł była jeszcze dziwniejsza :). Przy komputerze pacuje sporo więc ma dostęp i czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 80.50.4.* 20.11.08, 13:20 A swoją drogą jakbym ja dostawała takie smsy a mój mąż by mi mówił nie martw się, to żart, tak jak doktor, to byłabym wściekła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerlok.holms Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 19:41 zagadka rozwikłana - smsy śle pani Stenia. za notoryczny wyzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 80.50.4.* 20.11.08, 20:13 Pani Stenia to pewnie nie umie sms wysyłać Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 20.11.08, 21:08 Eee, jak nie umie? Przecież męża ma z Mensy :)) Więc napewno wyedukował Kruszynkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 20.11.08, 22:32 iii... pewnie to mały Pawełek pyka sobie w klawiaturkę ;) może chciał mamusię na Halloween wystraszyć,ale mu się nie udało i teraz się odgrywa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 193.151.50.* 20.11.08, 23:50 A ja wiem, a ja wiem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 21.11.08, 12:40 a przede wszystkim mozna zanlokowac mozliwosc wysylania sms'w z netu na numer komorkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 193.151.50.* 21.11.08, 13:37 A może Krysia się na tym nie zna i nie wie no, ale skoro aktywowała usługę (bo chyba w większości sieci trzeba) to powinna wiedzieć, że można z niej zrezygnować. Nie wiem jak jest teraz w Orange, ale kiedys w IDEI z takiej zwykłej bramki można było zablokowac SMS-y z internetu, ale jak ktoś miał w portalu IDEI konto i tam mógł wysyłać SMS-y to nie dało sie tego zablokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 21:54 Ja jednak obstawiam Mariolę Kaczorek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot co Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:46 matka Szymona podejrzewa syna o romans ze starszą kobietą. domysla sie ze to pani dziekan, z którą pojechał swego czasu do Chorwacji. aby przerwac ten związek próbuje nastraszyc uwodzicielke swego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helka Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 23:02 To Kaczorek, ale dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA Spoiler! IP: 193.151.50.* 21.11.08, 23:15 Sorry, że tak zdradzam, ale ubawiło mnie to ogromnie. Krystyna wkrótce dostanie w paczce mianiaturkę trumny. :D Scenarzystów zmienili czy co, że taki hardcore serwują? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Spoiler! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 08:23 e tam spoiler,wszyscy o tym wiedza:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Spoiler! IP: 193.151.50.* 22.11.08, 10:58 Zapewniam Cię, że nie wszyscy. Omijam wątek ze streszczeniami szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha70 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 22.11.08, 11:01 Jak dla mnie, pierwszy sensowny powód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 193.151.50.* 22.11.08, 13:20 Matka Szymona? A skąd ma niby numer komórki do Krystyny? I raczej wątpliwe, że wysyła SMS-y z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 22.11.08, 13:36 Nie, no gdzie matka Szymona?? To Już prędzej Monika z zazdrości, albo sam Szymon :)) Krystyna będzie się bala sama chodzić, nawet po uczelni, a on rosly chłopak... :) Będzie ją ochraniał i tak się do siebie zbliżą... :D Odpowiedz Link Zgłoś
mycha70 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 22.11.08, 18:30 Mogła znaleźć wizytówkę Krystyny u Szymona, mogła przejrzeć jego komórkę. Jest zazdrosna o syna, udaje chorobę, odciąga go na siłę od kobiety, więc może zamiast do Moniki, wysyła do Krystyny. Jakoś inne kandydatury do mnie nie przemawiają. Mariola - nie musi pozbywać się konkurencji, bo przecież Krystyna nie flirtuje z Deptułą, a wprost przeciwnie, na widok Marioli woil odsunąć się. Raczej Mariola wpływałaby na profesora, tak jak ładnie zrobiła to na temat Ani Surmacz. Profesor, pomimo, że nie wyjawniła nazwiska poprzedniej pracodawczyni, ma podstawy domyślać się, o kogo chodzi. Edyta - chyba tylko po to, aby Krystynę umieścić w domu wariatów, a znając nienagannego Pawła, może się spodziewać, że on raczej będzie martwił się o chorą żonę, niż zadawał się z nią. Szymon - dlaczego? przecież nic mu nie zrobiła, ma do niego ciepły stosunek. Monika - a w czym Krystyna jej przeszkadza, nawet nie wie o romansie Moniki z Szymonem, a stosunki pomiędzy Krystyną a Szymonem nie wyszły poza układ student-wykładowca. Monika raczej wie, że jej szwagierka nie jest zbyt kochliwa, więc jej nie uwiedzie chłopaka. Jak dla mnie - matka Szymona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.08, 20:33 A skąd matka Szymona zna rozkład dnia Krystyny, wie co ona robi, na jakie przyjęcia chodzi, kogo tam spotyka? Bo o ile wierzyc spoilerom to nękacz doskonale się w tym orientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 20:50 hmm... wlasciwie nie musi wiedziec dokładnie co robiła Krystyna. ważne że wie co (lub z kim) robil jej syn. a ze domysla sie ze spędzał czas z nią wiec stąd taka pewnosc w wypowiedzi. że akurat sie pokrywa z jakimis imprezami Kryśki to mogł byc przeciez przypadek. a czy ktos pamieta co było dokldnie w tych smsach? wiem tylko ze były dosc długie (szczegolnie ten ktory glosno odczytala) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 23:58 Ja pamiętam tylko, że było tam m.in. "ty głupia suko, znam twoją przyszłość" itp. Dokładnie niestety nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 23.11.08, 01:22 `suko` ? aaaaaa,to pewnie wysłane z siedziby związku kynologicznego :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 23.11.08, 09:09 Tam było coś takiego chyba : " Wiem o tobie wszystko, nawet więcej niż Ty sama. Znam twoją przyszłośc, nie wygląda ona zbyt różowo" Dziwi mnie że rodzina z Pawłem na czele tak lajtowo do tego podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.111.131.230.static.crowley.pl 23.11.08, 13:06 a może to Paweł wysyła do żony :) faktycznie jakos tak dziwnie bagatelizuje te smsy , w klanie to juz mnie nic nie zaskoczy :] Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 23.11.08, 13:49 Paweł? No może :)) Zakochał się do szaleństwa w doktor Edycie i tym o to sposobem chce biedną Krysię do obłędu doprowadzić :)) Tylko, trochę to nie humanitarne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 18:16 Macie rację! To na pewno Paweł! :)) Krysia już mu się znudziła, chce ją zamienić na lepszy model, ale stwierdził, że najpierw ją postraszy! :)) Jak jej w końcu coś zrobią, wtedy będzie sobie pluł w brodę, że nie zareagował na smsy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eza Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.um.warszawa.pl 24.11.08, 13:04 A moze to peof Deptuła? Po śmirci Basi cos mu sie poprzestawiało w głowie i nie moze darowac Krysi, ze ta zyje, a Basia nie... Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 24.11.08, 15:28 A ja myslę, ze to student, który mści się za dwóję w indeksie. My tu wymyslamy cuda, a to pewnie będzie cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 17:44 Po dzisiejszym odc. mam wrażenie, że doktor Edyta ma coś wspólnego z tymi smsami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 18:13 A nie mówiłam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 24.11.08, 21:35 nie widziałam dzisiaj Klanu ( dlaczego Edycia jest podejrzana bardziej niż ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 21:53 Gość portalu: magda napisał(a): > Po dzisiejszym odc. mam wrażenie, że doktor Edyta ma coś wspólnego z > tymi smsami... tez mialam takie wrazenie,ale chyba sie zasugerowalysmy przez forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 24.11.08, 22:01 Skąd te podejrzenia? Nie oglądałam odcinka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 22:28 Edyta w rozmowie z Lubiczem w ElMedzie wątpiła, czy jego żona ją darzy sympatią. Oraz zazdrościła Lubiczowi ogniska domowego. Lubicz potem zdawał relację z tej rozmowy w domu, co zbiegło się znów z tematem nieprzyjemnych SMS-ów, bo Lubiczowa otrzymała tym razem emaila. Lubicz ją namawiał, by zgłosiła sprawę policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 23:41 Najpierw starał się znowu zbagatelizować sprawę, ale jak się w końcu zorientował,że Krystyna już naprawdę zaczyna się bać, stwierdził, że może faktycznie trzeba zgłosić sprawę policji. Albo wynająć prywatnego detektywa! :) Wracają do Edyty (może tylko mi się wydawało), ale miałam wrażenie, że dzisiaj jakoś tak dziwnie naciskała na te słowa "twoja żona", "wydaje mi się, że twoja żona za mną nie przepada"... No ale może to tylko moja wyobraźnia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 25.11.08, 13:18 może faktycznie trzeba zgłosić sprawę policji. Albo wynająć prywatnego detektywa! :) Ni chybi Bogdana. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 25.11.08, 12:15 Gość portalu: eza napisał(a): > A moze to peof Deptuła? Po śmirci Basi cos mu sie poprzestawiało w > głowie i nie moze darowac Krysi, ze ta zyje, a Basia nie... :DD Dobre!!! Podoba mi się Deptuła w roli psychopaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.111.131.230.static.crowley.pl 25.11.08, 13:02 no Pawła można raczej wykreslic z listy podejrzanych, ale fakt ta cała Edyta teraz stała sie podejrzanym numer 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 nienawidzę Cię i nie dam Ci spokoju 25.11.08, 17:44 mógł napisać tylko prof.Deptuła. Albo Koziełło. Kultura i correctness ortograficzna. Tak wiec mamy dwoje zastraszaczy. Chyba, że ten drugi pisał "Ty suko" przez duże T. Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 25.11.08, 18:05 Też myślę, że to tak blondyneczka wysyła te SMS'y. W dzisiejszym odcinku miała takie wyrachowane i przebiegłe spojrzenie, że szok. No i to przytulanie się do Doktora i ble ble ble. A tak swoją drogą, to czy Krystyna nie może na tego e-maila odpisać? Przecież musi być jakiś adres zwrotny. Można namierzyć kogoś po IP jeśli pisze z tego samego. Żaden problem. No ale rozumiem - musi być napięcie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 18:43 tou napisała: > A tak swoją drogą, to czy Krystyna nie może na tego e-maila odpisać? Przecież m > usi być jakiś adres zwrotny. Można namierzyć kogoś po IP jeśli pisze z tego sam > ego. Żaden problem. No ale rozumiem - musi być napięcie :)))) ty to wiesz, ale krystyna nie wie! dopiero wspanialy dektektyw/haker i bog jeden raczy wiedziec co jeszcze,lesio moglby na cos takiego wpasc:> (tzn na to ze mozna odpisac;> z ip moze by tez nie wpadl:>) kto sie zalozy ze blondyna sama sie zbila,zeby do doktorka sie poprzytulac?:D Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 25.11.08, 19:03 W ogóle ta jej rana pod okiem to jakaś dziwna była. W tym sensie, że od zwykłego uderzenia dłonią, nie powstają takie strupy i skrzepy krwi. Mogła co najwyżej mieć podbite oko i zaczerwieniony policzek, a nie od razu jakieś głębokie, krwią zalane rany. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 25.11.08, 19:10 sugerujecie,że Edyta jak Segda w filmie `Tato` ,tzn.sama swoją głowa o futrynę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 80.50.4.* 25.11.08, 19:36 A ja to myślałąm, że jej się tuż rozmazał, dopiero jak powiedzieli, to się zorientowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 80.50.4.* 25.11.08, 19:43 łoj no pewnie, dzięki za poprawienie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 25.11.08, 19:45 kiedyś Avon się reklamował:`Święta tusz tusz` :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 25.11.08, 19:46 kiedyś Avon się reklamował:`Święta tusz tusz` :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 26.11.08, 11:29 Też obstawiałabym Edytę, musiała sama sobie przyfasolić w to czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 12:32 Nie wiem, czy to Edyta grozi Krystynie, ale jedno jest pewne, leci na doktorka jak ćma do światła! Wczoraj to było widać wyraźnie... Ale Krystyna mnie rozbraja! Która mądra żona wysyłałaby tak chętnie męża do młodszej i to na dodatek ciężarnej kobiety, którą zostawił mąż?! Czy Ona jest taka naiwna?! Pawełek też pewnie ślepy i nie widzi, że Edytka za nim lata... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 26.11.08, 12:36 Może Krystyna ma chrapkę na Vujkovicia, tak chętnie mu te wykłady na uczelni załatwiła... A Paweł, plątający się wieczorami po domu, zwyczajnie jej przeszkadza :)) To Krysia wychodzi z założenia : a, niech idzie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 26.11.08, 13:47 A mnie się wydaje, ze te smsy wysyła ta Mariolka sprzataczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 16:13 Też mi nowina, pisaliśmy już o Marioli Kaczorek jako głównej podejrzanej na samym początku tego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 27.11.08, 17:30 a może mowa o Mariolce- sprzątaczce z ND iNZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 23:11 Dostała doktorowa jakieś nowe pogróżki wczoraj i dzisiaj? Pytam, bo nie oglądałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 23:32 Nie, Lubiczowa dziś była zajęta Vujkovicem w kawiarni i nie w głowie jej było czytanie emaili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 23:44 A co tam się działo z Vujkoviczem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 28.11.08, 08:30 Nie oglądałam całego odcinka, tylko fragment z Vujkoviciem :) I chodziło chyba o to, że poczuł się on staro i uskarżał Krysi na przemijanie czasu, oraz zapragnął rozliczyć się ze swoim zyciem, w związku z czym Krysia poczuła się przejęta i faktycznie nie miała czasu czytać maili i smsów od swojego tajemniczego prześladowcy :) Ostatnio Klan ogladam tak trochę z doskoku i nie wiem- dostała ona już tą trumnę, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 10:07 jeszcze trumny nie dostała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 13:02 Ale fajnie sie Krystyna zamyśliła o Vujkovicu - tam za młodu musiało sie coś ostro dziać ! Czuję, że będzie ją chciał przeprosić w łóżku - jak kiedy przyjedzie po wrocławskich wykładach. aaa Justyna - ta dziewczyna Michała co ją nikt nie lubi - pojawia sie w reklamie Alior Banku :) w kapelusiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 01:07 Trumny nie dostała, ale kolejny sms przyszedł... Czytaliście nowe streszczenia? Edyta wyzna Pawłowi, że jest najważniejszym człowiekiem w jej życiu! Coraz bardziej jestem przekonana, że to Ona grozi Krystynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 10:14 to na bank kolega Ryśka z korporacji...jemu coś dziwnie z oczu patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 13:39 a propo Vujkowica, to moim skromnym zdaniem, to on jest ojcem Agnieszki. przecie Krycha była z nim na krótko przed poznaniem Pawełka. I ktoś odkrył tę tajemnicę i tero nęka Kryche eskami na temat jej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 10:40 Gość portalu: .. napisał(a): > a propo Vujkowica, to moim skromnym zdaniem, to on jest ojcem Agnieszki. przeci > e > Krycha była z nim na krótko przed poznaniem Pawełka. I ktoś odkrył tę tajemnic > ę > i tero nęka Kryche eskami na temat jej przeszłości. i z wlasna corka chcial sie zenic.. ee nie, chociaz z dugiej strony to by pasowalo do co raz ciekawszej konwencji klanu:> Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 29.11.08, 12:00 A tam coś jeszcze było między Kolą a Aga, czyli że Aga przespała się z własnym bratem :) A Vujkowić, pewnie nie wie, że Krystyna była w ciąży przed ich rozstaniem :D Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 29.11.08, 14:47 na stronie klanu znalazlem wiadomosc ze doktor Edyta po klotni z Pawlem trafia do szpitala , jej ciaza jest zagrozona przedwczesnym porodem wiec wszystko jasne, aaaaa i jeszcze bylo napisane ze Edyta juz wczesniej miala zaburzenia psychiczne i dlatego maz ja zostawil , tak powiedzial maz Edyty Pawlowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 22:33 Na jakiej stronie Klanu?? Bo ta oficjalna to już chyba nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: To...Vujković (pod latarnią najciemniej) ;) 01.12.08, 18:05 Albo ta, no... Alicja :) Zazdrości Krysi, że to ona jest dziekanem, plan dnia, jakby nie patrzeć, zna :)), no i wie, na jakim etapie jest śledztwo, bo Krycha jej się zwierza.. I jeszcze to jej udawane współczucie dziś , Alicja jak nic :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: To...Vujković (pod latarnią najciemniej) ;) IP: 80.50.4.* 01.12.08, 18:17 Albo Olka w ramach jakiegoś eksperymentu naukowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: To...Vujković (pod latarnią najciemniej) ;) 01.12.08, 18:36 tak, w porozumieniu ze Smosarskim i Vujkoviciem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: To...Vujković (pod latarnią najciemniej) ;) 01.12.08, 18:37 Ojej! Doktorowa powiedziala "pierdoly"! I zaraz przeprosila corunie za uzycie tego jakze brzydkiego slowa! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: To...Vujković (pod latarnią najciemniej) ;) 01.12.08, 19:57 takie słowo z ust Krysi? koniec świata,jak mawiał Popiołek :DD Odpowiedz Link Zgłoś
falusinski Maciuś! 02.12.08, 00:32 Jak nic - Maciuś! Powód? A musi być jakiś powód? :) A serio - Edyta na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Maciuś! IP: *.magma-net.pl 02.12.08, 14:45 co się stało? co się stało? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 02.12.08, 18:06 Dostała TRUMNĘ !! Żarty się skończyły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 80.50.4.* 02.12.08, 18:09 Że też tej doktor ciężarnej chce się takie szutki wyprawiać. Gdzie ona to nabyła, w sklepie ze śmiesznymi gadżetami? Czy rzeczywiście przerobiła piórnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 18:11 przerobila chyba faktycznie piornik.. i w dodatku pomazala go markerem:> kurcze, a liczylam na taka rasowa trumne rodem z hamerykanskiego filmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 02.12.08, 18:16 e tam,trumienka,co innego gdyby dostała zdechłą rybę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juj Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 18:49 ...albo głowę konia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 02.12.08, 19:28 Trumna trumną :) ( faktycznie zrobiona na " odwal się") ale jak mi na nerwy działa ta cała Olka- wrrrr. I to jej dzisiejsze : " pan mi chce jeszcze coś powiedzieć? Napewno nie?" Grrr, strzeliłabym bez ten rudy łeb! Chociaż nie mam nic do rudych :P Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 02.12.08, 19:32 to strzelamy razem !!! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: 193.151.50.* 02.12.08, 21:47 Jak Klanowi ogladalnośc skoczyła. Ostatnio prawie 5,4 mln widzów.To chyba przez ten wątek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 02.12.08, 22:14 No a jak :)) Wreszcie cos się dzieje :) Ileż można było słuchać : dzieci, umyjcie rączki, dzieci, umylyście rączki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.magma-net.pl 03.12.08, 09:50 ale wiecie co, może trumienka tandetna, ale na mnie to podziałało... zaczęłam się nerwowo śmiać i w sumie nie wiedziałam, jak inaczej zareagować na coś takiego... ja mam trochę ponad 20lat, ale jak to oglądali jacyś emeryci czy radiobabki, to ciśnienie krwi nieźle musiało skoczyć. A swoją drogą - te wątki z Olką są już przejadłe... Nie mogłam wczoraj na nią patrzeć, te durne minki, pytania właśnie ;/... Mdło. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa To mąż Edi!! 03.12.08, 13:18 Krystyne sprzątnie żeby Paweł zaopiekował sie jego żona i dzieckiem. Alimenty z głowy-oto motyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martita Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.chello.pl 05.12.08, 20:46 Wg mnie to pani Kaczorek na 100% bo jak kiedys prof .Deptuła mowił o pani Krystynie Lubicz to az zeby zacisneła i usmiechneła sie ironicznie Odpowiedz Link Zgłoś
mycha70 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 05.12.08, 21:58 Naprowadzają, to na Mariolę, to na Edytę, a myślę, że jak w dobrym kryminale, odpowiedź będzie jakaś nieprzewidywalna. Zapewne ani jedna, ani druga podejrzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnO Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.gprs.plus.pl 09.12.08, 02:12 Moze Leszek skoro sie jeszcze tym nie zajal. Tak dla zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 09.12.08, 13:44 Dziwne, że o prześladowcy wiedzą prawie wszyscy w koło tylko Leszek nie...Pewnie się dopiero od Bogny dowie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 13:48 Chyba wszystko jasne w treszczeniach jest napisane że Edyta wyzna Tadeuszowi że to Paweł jest ojcem jej dziecka a nie jej mąż oczywiście każe mu to trzymać w tajemnicy. No więc zagadka rozwiązana Edyta chora psychicznie nęka Krystynę bo chce Pawełka Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 10.12.08, 08:38 Wszystko na to wskazuje. I właśnie dlatego ciekawiej byłoby, gdyby prześladowcą okazała się pani Kaczorek albo ktoś jeszcze inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.magma-net.pl 10.12.08, 08:51 skąd oni w ogóle wzięli tą kobietę, która gra dr Edytę? ;/ Straszna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) 10.12.08, 09:02 To jest Karina Kunkiewicz www.filmpolski.pl/fp/index.php/1124533 Kiedyś prowadzila jakiegoś Big Brothera na TV4, ale nie poradzila sobie jako prowadząca i ją wymienili :) Scenarzyści "Klanu" też pewnie doszli do wniosku, że sobie nie radzi, skoro postanowili z niej wariatkę zrobić :) I kiedyś były też przymiarki do tego że Agnieszkę Lubicz zastąpi.. No i fakt, jest trochę straszna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambersss Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.dyn.optonline.net 10.12.08, 22:27 Na 100% Doktor Edyta!!!!!!!!!Bez zadnych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SMS'y do Doktorowej (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 02:51 Zagadka rozwiązana. Edyta dręczy Krystynę, ta się w końcu o wszystkim dowie i czarne chmury zawisną nad małżeństwem Lubiczów... A może Pawełek zrobił jeden mały skok w bok i to dziecko faktycznie jest jego?! To by dopiero było! :)) Odpowiedz Link Zgłoś