Dodaj do ulubionych

Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Klan)

IP: 193.151.50.* 21.11.08, 17:56
Prawdziwa Moda na sukces nam sie zrobi z Klanu. :)
Obserwuj wątek
    • kelle1986 Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl 21.11.08, 18:17
      Bedzie. Tak wszyscy z wszystkimi i oczywiscie wszyscy sie nawzajem znaja. Owszem swiat jest maly ale nie az tak. I oczywiscie Vujkovic zna Smosarskiego.. zalosc:/
      • zoey7 Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl 21.11.08, 21:00
        Jestem tylko ciekawa czemu ona taką perukę ma? Ta serialowa Karolina.
    • Gość: navona Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 21:11
      Musi być, bo przeciez Czesia i Mariusz - taksówkarz razem adoptują
      dziecko.
      • Gość: Stella Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 21:33
        albo Czesia cudownie zajdzie w ciążę
        • Gość: JK Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: *.aster.pl 21.11.08, 23:45
          Czemu nie? Przecież Grażynka też chyba tak zaszła? Czy mi się coś
          pokręciło, czy ona też najpierw nie mogła zajść, a potem jednak
          urodziła Kasię?
          • Gość: navona Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 00:26
            Jeśli Anna Powierza tak, jak Małgorzata Ostrowska-Królikowska
            zajdzie w ciążę w realnym życiu, to scenarzyści i tak pewnie
            rozwiążą ten problem jako pozamałżeński romans Czesi z Mariuszem.
            Taka otwarta furtka. Jednak wydaje mi się, że scena, w której
            Czesława zalała się rzewnymi łzami podczas rozmowy z koleżankami
            dyspozytorkami jest przygotowaniem do zmiany konfiguracji.
            Nowa przedstawicielka handlowa komplementująca Darka nie pojawiła
            się po to, by zaraz zniknąć z obsady.
            • Gość: gosc Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: 212.180.168.* 23.12.08, 14:07
              supper pasuja do siebie- powinni byc razem
              • ola.beauty Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl 23.12.08, 17:39
                czyżby nasze społeczeństwo też takie było, że każdy z każdym na boku
                się bzyka. nie ma normalnych małżeństw? to ja chyba w innym świecie
                żyję :)
                • Gość: Stella Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:24
                  Czesia nie adoptuje dziecka z Mariuszem, skoro już rodzice Anulki zostaną
                  uśmierceni, to na pewno Czesława zajmie się Anulką
                  www.tvp.pl/prasa/omowienia%20dzienne/Tydzien%2003-2009/TVP%201/1P090116.txt
                  • karen64 Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl 23.12.08, 23:45
                    szok!
                    • Gość: Ja Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: 193.151.50.* 26.12.08, 17:53
                      Widać, że Klan od lat ma tych samych scenarzystów. Z Darkiem i Czeską jest tak
                      samo jak z Jackiem i Beatą. Darek ma romans, a pretensje ma do Cześki, że zadaje
                      się z kolegą Ryska (wypadło mi z głowy jego imię). Jacek dokładnie tak samo
                      traktował Beatę. Sam romansował, a miał pretensje o Jakimowicza i Rafalskiego.
    • deczko Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl 27.12.08, 22:29
      Piszecie o Karolinie, corce Rafalskiego??

A do watku Darka, slyszeliscie ostatnio jak sie Wiesia nagrala na sekretarke,
      hehehe, jak jej glos zmutowali.

Co do aktualnej kochanki darka, ma okropna peruke.
      • Gość: Ja Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: 193.151.50.* 27.12.08, 22:36
        Nie o Rafalskiej. Przecież oni jeszcze nie zdołali się poznać. Ta nowa kochanka
        Darka ma na imię Karolina.
        • kelle1986 Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl 14.01.09, 14:12
          > Nie o Rafalskiej. Przecież oni jeszcze nie zdołali się poznać.
          Wszystko przed nimi:) Tej kombinacji jeszcze nie bylo:)
    • Gość: Wiola Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: 89.171.180.* 14.01.09, 10:08
      Oby był:)
      Karolinka jest super!:)
      • Gość: ja Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 18:13
        Jak ma na imię ta nowa aktorka Karolina?????
        • karen64 Re: Darek i Karolina - będzie kolejny romans? (Kl 14.01.09, 18:30
          Ada Fijał
          www.filmpolski.pl/fp/index.php/1148683
        • petshopgirl Rutinoscorbin 14.01.09, 18:31
          "Karolina" (nie wiem jak nazywa się aktorka) gra mamę "jakoś niewyraźnie dziś
          wyglądasz" w reklamie Rutinoscorbinu, bodajże. Tam ma jasne, dłuzsze włosy -
          klanowy fryz to ni chybi peruka.
          • karen64 a Donata w Gripexie,czy czymś podobnym? 14.01.09, 19:08
            n/t
            • petshopgirl Re: a Donata w Gripexie,czy czymś podobnym? 14.01.09, 19:10
              taaa, czerwony nochal okazał się przydatny przy kręceniu "przeziębienia" pani
              z-cy dyrechtora
            • karen64 Re: a Donata w Gripexie,czy czymś podobnym? 14.01.09, 19:10
              a może Coldrex?
              • pluskotka Re: a Donata w Gripexie,czy czymś podobnym? 17.01.09, 15:26
                Najlepsze jest to, że w którejś z reklam grają dwie postacie z MjM. Matka Majki
                i Gabi. Jeszcze się okaże, że Majka i Gabi to siostry. :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka