Gość: Ja IP: 193.151.50.* 24.11.08, 20:10 Co mu się stało? Oglądałem dziś i widzę, że chodzi o kulach. Wiem, że aktor miał wypadek samochodowy, ale jak co mu się stało w serialu. Musieli to jakoś usprawiedliwić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Proboszcz z Plebani 25.11.08, 10:04 Gość portalu: Ja napisał(a): > Co mu się stało? Oglądałem dziś i widzę, że chodzi o kulach. Wiem, że aktor > miał wypadek samochodowy, ale jak co mu się stało w serialu. Musieli to jakoś > usprawiedliwić. W serialu takze mial wypadek samochodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Proboszcz z Plebani 28.11.08, 17:20 deczko napisał: > Gość portalu: Ja napisał(a): > > > Co mu się stało? Oglądałem dziś i widzę, że chodzi o kulach. Wiem, że akt > or > > miał wypadek samochodowy, ale jak co mu się stało w serialu. Musieli to j > akoś > > usprawiedliwić. > > W serialu takze mial wypadek samochodowy. > ...ale poza emisją, jak to zawsze w takich wypadkach. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena62 Re: Proboszcz z Plebani IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 20:45 pytanie troche nie zwiazane z tytulem ale nie ogladalm dzis plebani, jaki final glosowania w sprawie Walencika? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Proboszcz z Plebani 29.11.08, 23:56 Gość portalu: bozena62 napisał(a): > pytanie troche nie zwiazane z tytulem ale nie ogladalm dzis plebani, jaki final > glosowania w sprawie Walencika? Wejdz na filmpolska.pl i dowiedz sie wszystkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pjanu Re: Proboszcz z Plebani 01.12.08, 08:42 piotr7777 napisał: > ...ale poza emisją, jak to zawsze w takich wypadkach. Mówili coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebanII Re: Proboszcz z Plebani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 09:10 Mani /plecki myć/ w bani jedno "i" ALE : Na plebanii w Danii dwa "i" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebanII i jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 09:11 dwaj plebani /jedno/ na plebanii /dwa/ Odpowiedz Link Zgłoś