Gość: wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 13:51 To bylo talk dawno ze zapomnialam. I jeszcze jedno jak to sie stalo ze Moni juz nie mieszka w tym swoim mieszkaniu na poddaszu tylko w willi?? dzikei serdeczne za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: Jak Czeska poznala darka? 10.02.09, 14:14 Cześka szła ulicą koło jednostki wojskowej, a Darek miał tam wartę i ją zaczepił. Coś w tym stylu. Potem ją nachodziłw butiku tym od Moni, gdzie Cześka pracowała jako sprzedawca. A Moni sprzedała mieszkanie i kupiła dom Odpowiedz Link Zgłoś
miss_california123 Re: Jak Czeska poznala darka? 10.02.09, 16:23 Tak bylo, Cześka nie miała jeszcze wtedy czerwonej czapki z bąblem. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Jak Czeska poznala darka? 10.02.09, 16:55 i wtedy jeszcze nie przyznawała się do imienia "Czesława",kazała wszystkim zwracać się do siebie per "Celine" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollus Re: Jak Czeska poznala darka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:06 Moni sprzedała mieszkanie i wyniosła się na wieś. tam Daniel poznał swoją żonę Ewę. Dom na wsi musiała sprzedać, bo planowana była tam autostrada czy jakoś tak i wróciła do w-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Jak Czeska poznala darka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:22 > Moni sprzedała mieszkanie i wyniosła się na wieś. tam Daniel poznał > swoją żonę Ewę. Dom na wsi musiała sprzedać, bo planowana była tam > autostrada czy jakoś tak i wróciła do w-wy ale na obecny domu częściowe pieniądze uzyskała ze spłaty Elżbiety za dom rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Jak Czeska poznala darka? 10.02.09, 21:33 a zona Daniela to Weronika, nie Ewa. On kiedys chodzil z Ewa, ktos pamieta co sie z nia stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Jak Czeska poznala darka? 10.02.09, 21:50 Ewa to pierwsza żona Daniela Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Jak Czeska poznala darka? 10.02.09, 21:52 aaaa pamietam, odeszla od niego z jakims soltysem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrona Re: Jak Czeska poznala darka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:14 to ta co byla chora? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Pani Stenia 11.02.09, 15:23 Zupełnie zapomniałem o butiku Moniki. :) Tak troche nie na temat, ale nie chcę zakładać kolejnego watku więc tu zapytam. Skąd się wzięła Pani Stenia u Kryśki i Pawła? Na pewno ogladałem wtedy Klan, ale juz tego nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Pani Stenia 11.02.09, 15:49 Ja też jak przez mgłę, ale wydaje mi się, że pani Stenia najpierw pracowała jako salowa w tym samym szpitalu co Paweł, zanim jeszcze został współwłaścicielem Elmedu. Potem poszla za nim do Elmedu ( nie wiem czy w szpitalu już na emeryturę nie przeszła), a w końcu wylądowała u dokotorostwa :) Odpowiedz Link Zgłoś