sundry 18.02.09, 18:13 Jaki on dziś był straszny:/"Moja profesorska indywidualność","w moim świecie to nie wchodzi w rachubę"..Co za zarozumiały palant! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Smosarski przegina pałę:/ 18.02.09, 18:45 Scenarzysci poszlzi w zla strone i zrobili z tej postaci kukle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donica Re: Smosarski przegina pałę:/ IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.09, 15:46 Ten facet jest potwornie drętwy, a jednocześnie taki jakiś bezradny, niemęski, zagubiony. Naprawdę nie rozumiem, co te dziewczęta w nim widzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
sigyn Re: Smosarski przegina pałę:/ 19.02.09, 18:34 żałosny chłopek:) Też nie wiem co w nim widzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Smosarski przegina pałę:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 18:40 Wątek beznadziejny! Nie mogę na nich patrzeć. Profesor sztuczny, Olka tak samo. I jeszcze to zaproszenie na ostatki! Beznadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Smosarski przegina pałę:/ 19.02.09, 21:52 Przede wszystkim bardzo trudno w to uwierzyc. Gydby byl doktorantem, moze jeszcze dalabym wiare, ale on jest profesorem, zonatym, cos takiego- taka otwarta relacja z mlodymi studentkami jest nie do pomyslenia. Niestety Smosarski wyladuje w ramionach Agnieszki, naczelnej łamaczki męskich serc w Klanie. Smosarski wpadnie jak sliwka w kompot. A wlasnie, ktora to juz sliweczka w agusinym kompocie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Smosarski przegina pałę:/ IP: 93.105.150.* 20.02.09, 12:05 Smosar na dyskotece ze studentkami to było dopiero przegięcie pały. Dżizas Krajst, co to miało być?!?!?!?!?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Smosarski przegina pałę:/ 20.02.09, 12:54 Już sama dyskoteka była dziwna,klimat z lekka świetlicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Smosarski przegina pałę:/ 20.02.09, 13:49 Ta dyskoteka to mi "fajfy" w Ciechocinku przypominała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: Smosarski przegina pałę:/ IP: 80.50.4.* 20.02.09, 14:18 :D A mnie Muppet Show - tam tez były takie skecze, że tańczą pary i co i raz to któraś przed kamerą wygłasza jakiś śmieszny dialog. Pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Smosarski przegina pałę:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:54 Niedługo dojdzie do tego, że Krystyna zacznie chodzić na dyskoteki z Szymonem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Smosarski przegina pałę:/ 20.02.09, 23:57 Mnie w ogole dziwi ta zażyłość pracownikow akademickich ze studentami... Krystyna lata z paczkami do Szymona do szpitala, Olka randkuje sie ze Smosarskim (by the way - ktora dziewczyna w jej wieku nieustannie tytułuje faceta? ona nigdy nie mowi o nim inaczej niz PROFESOR SMOSARSKI, nawet w rozmowach z tą jej kumpelą). A poza tym, nigdy nie widziałem takiego młodego faceta z tytułem profesora, nawet nadzwyczajnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Smosarski przegina pałę:/ IP: *.chello.pl 21.02.09, 01:33 1. Krystynę rozumiem, tez bym latała z paczkami do gościa, który mi życie uratował. 2. Studenci w rozmowach prywatnych faktycznie nie tytułują kadry zbyt mocno, po nazwisku/przezwisku raczej. 3. Prof. S. az taki młodziutki nie jest, znam dwoje profesorów tytularnych, którzy zyskali te wdzięczne tytuły ok. 35 roku życia. Da się. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_california123 Re: Smosarski przegina pałę:/ 21.02.09, 13:08 No w piątkowym odcinku to przesadzała z tym PROFESOREM: Prof. S. zna prof. Wujkowicia i powiedziałam prof. S. że prof. W. go pozdrawia i prof.S sie ucieszył że prof. W..... i RZYYYYYYYYG u mnie nastąpił. Niech już się Aga za niego weźmie czym prędzej to nie minie 10 odcinków a PROFESOR Smosarski zniknie raz na zawsze z serialu jak rzesze jego poprzedników co ich Aga w swe łapy dorwała. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Smosarski przegina pałę:/ 22.02.09, 00:37 tez zwrocilam uwage na ten jej monolog! no ludzie toz to one orgazmu dostaja jak go widza! nie ma w ich zasiegu jakichs fajnych kolegow z uczelni? ile to juz trwa ten watek?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Smosarski przegina pałę:/ 21.02.09, 10:15 Moi siostrzeńcy, kiedy byli calkiem mali, odkryli na pewnej budowie słowo "wapno", wraz z desygnatem, oczywiście, ale chodzi o słowo. Tak sie nim zafascynowali, że kogo tylko mogli, ciągnęli do zwiedzania owego złoza. Ciociu, patrz, WAPNO, wujku, o, tam jest WAPNO. Wypisz, wymaluj to samo prezentuje dorosla kobieta, Olka : SMOSARSKI, SMOSARSSSSSKI, SMOSSSSSARRRRSKI, SMO - SAR - SKI Z orgazmem na twarzy. Straszne to jest, drodzy realizatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Smosarski przegina pałę:/ 21.02.09, 10:36 Smosarski przegina zdecydowanie ;) Po raz pierwszy chyba jak Olka z koleżanką raczyły go kolacyjką :) Po raz drugi się wygłupił, jak przygnał z Walentynką ;) ( btw : czy ta druga koleżanka też dostała, czy tylko Oleńkę taki zaszczyt kopnął: :D?) i w końcu ta dyskoteka. No litości... No ale jakoś scenarzyści muszą go przecież wepchnąć w ramiona Agi, stąd pewnie te częste wizyty na Truskawieckiej ;) Ciekawe czy siostry się o niego pokłócą czy Ola wspaniałomyślnie zrezygnuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś