renatka_1 27.02.09, 18:54 czekałam od 18, a tam ciagle skoki, a teraz Plebania:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.toya.net.pl 27.02.09, 18:57 Ja też (od 17.30) czekam czekam i nic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 18:59 Zawsze się zastanawiam, kogo "emocjonują" te skoki, po co nam telewizja wciska na siłę to nudne przedstawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:14 Miśtal właśnie obwieścił, że nie nadali "Klanu". I tyle. Jakbyśmy tego nie wiedzieli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.toya.net.pl 27.02.09, 19:28 Ja już przełączyłam na inny kanał bo znudziło mnie to czekanie. Także dzięki za info. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:36 Wiecie co?! To są jakieś żarty! Jest tyle kanałów sportowych, niech tam emitują skoki! Usilnie wciskają je na 1! Niech organizują program tak, żeby ewentualnie mogli go trochę zmienić, ale nie rezygnować z emisji! Ja klan oglądam wiernie od samego początku. Niestety nie zawsze mogę, bo czasami pracuję do wieczora. Jak dzisiaj miałam wolne i mogłam obejrzeć to nie wyemitowali! To naprawdę są żarty! Tym bardziej, że plebanie puścili! Ciekawe, kiedy zamierzają wyemitować dzisiejszy odcinek? Może w pon.będą dwa, kiedy ja akurat nie będę mogła obejrzeć! wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Był dzisiaj Klan? 27.02.09, 19:52 Spokojnie, to tylko serial :D Napewno w dzisiejszym odcinku nie wydarzyłoby się nic aż tak wstrząsającego czy wpływającego na akcję, żeby nie móc tego odżałować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Był dzisiaj Klan? 27.02.09, 19:57 Fakt ale to wkurza. Mnie najbardziej zastanawia fakt dlaczego puscili Plebanie przed Dobranocka a nie Klan. Dlaczego to wlasnie Plebanie... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:58 Czekałem na taki wpis, idasierpniowa28 musiała z siebie to wyrzucić :) Droga ido, wolelibyśmy sami się o tym przekonać, tym bardziej, że emisja była zaplanowana w programie i dziwimy się, że jakieś podskoki mają być ważniejsze, bo się skoczkom coś wydłużyło. A tak w ogóle to "na pewno" piszemy na pewno rozdzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:13 Wiem,że to tylko serial, ale skoków nie lubię! Dlatego, jeżeli już jestem w domu, wolałabym obejrzeć Klan niż Małysza. Nie lubię jak ktoś zmienia mi coś, co sobie zaplanowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
mumania Re: Był dzisiaj Klan? 27.02.09, 20:20 Poza tym, oni MUSZĄ wyemitować ten odcinek, bo skoro jest nagrany (a pewnie jest, skoro widnieje w programie.. :P) to nie dowiemy się co się działo u Loobitchów w piątek i od nowego tygodnia wskoczymy w poniedziałek z dziurą w wiedzy o ichniejszym życiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:52 Przesunęło się o jeden dzień... I będziemy w poniedziałki już zawsze słuchać w serialu jakie mają Lubiczowie plany na weekend, a relacje z weekendu u Lubiczów będą emitowane we wtorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 21:12 haha, dobre! :) Ja nadal obstawiam, że w poniedziałek wyemitują dwa odcinki, które ja przegapię... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Był dzisiaj Klan? 27.02.09, 21:19 albo dzisiejszy klan bedzie jutro o ile znow nie bedzie jakichs skokow/ olimpiad/ligi mistrzow czy derbow slaska. czy ktos w ogole jeszcze sie ekscytuje skokami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 21:27 Jutro nie puszczą bo ARCYWAŻNE i SUPEREMOCJONUJĄCE skoki są znów na antenie TVP1 od 15:50 do 18:10 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Był dzisiaj Klan? 27.02.09, 21:41 Znam tylko jedną osobę, która sie tak ekscytuje skokami. Moj Wujek bardzo lubi:P ja obstawiam,ze bedzie albo jutro rano albo w poniedziałek rano. I mam prośbę, bo rzadko tv oglądam, szczegolnie tvp. Czy moglibyście dać znać, kiedy będzie Klan jeśli juz bedzie wiadomo? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Był dzisiaj Klan? 27.02.09, 21:58 skoki nudne? a od kiedy? klan niby ciekawszy?? poza tym to nie były 'zwykłe' skoki tylko mistrzostwa swiata (niestety nie bylo mnie w domu i nie ogladalam, bardzo załuję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.chello.pl 27.02.09, 23:59 Nie wierzę! Wy tak na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 08:34 Kiedy będzie TEN NIEWYEMITOWANY piątkowy odcinek KLanu? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Był dzisiaj Klan? 01.03.09, 10:32 Pewnie tak jak w przypadku Plebanii ostatnio w jedną z najbliższych sobót zamiast jednego odcinka Mody na sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Był dzisiaj Klan? 01.03.09, 10:34 Chociaż nie. Sprawdziłem i przez najbliższe dwie soboty są skoki i nie ma MNS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Klan 1633 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 18:51 Ten niewyemitowany odcinek 1633 można obejrzeć na stronie TVP www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/klan/wideo/odc-1633 ale niestety kosztuje to 1 zł 22 gr, choć mamy prawo obejrzeć za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksys Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 14:52 Ja jestem kibicem zapalonym, ale skoki to chyba obok szachów i formuły 1 jeden z najmniej emocjonujących sportów. I tak lepszy od F1 (zawsze na tym zasypiałem), ale to nie znaczy że CAŁE popołudnie musi to lecieć w TV i straszyć ludzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Był dzisiaj Klan? 02.03.09, 16:30 z tego co wiem piątkowy Klan będzie dzisiaj o 17.30, ale kiedy ten dzisiejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Faza się obsunęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 17:38 Hehe rzeczywiście leci piątkowy odcinek (1633) w poniedziałek... już mówiłem, że się przesunęło i ciemna mogiła... Rodzina Lubiczów ma obsuwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.pychaciasta Re: Faza się obsunęła 02.03.09, 17:43 ..i weekend przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Faza się obsunęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 18:00 Jutro Jerzy Knorr przestawi kalendarz na 2 marca :) Ale żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Faza się obsunęła IP: 212.59.255.* 02.03.09, 18:27 heh i co tak teraz juz będzie ciągle dzień do tyłu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Faza się obsunęła 02.03.09, 18:32 kiedy bedzie dzisiejszy Klan? Cyrki jakieś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 06:49 Nie przejmujcie się, Plebanii kiedyś przez skoki też nie puścili. Przez kilka dni faktycznie wszystkie odcinki były spóźnione, ale w którąś sobotę nadrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Był dzisiaj Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:42 Ale to śmieszne jest trochę, bo dzisiaj jest wtorek, a w klanie będzie poniedziałek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Był dzisiaj Klan? 03.03.09, 21:58 Jureczek dzis na kalendarzu zaznaczyl nawet poniedzialek, 2.03:p Odpowiedz Link Zgłoś