Dodaj do ulubionych

Ostry dyżur-ER

IP: *.osiedle.net.pl 05.03.09, 00:00
Wreszcie Polsat będzie nadawał dalsze sezony, codziennie o 17 , ale
się cieszę.
Obserwuj wątek
    • ib_k Re: Ostry dyżur-ER 05.03.09, 08:18
      ha, a dadzą jakieś streszczenie poprzednich? zupełnie już nie pamiętam kto z kim gdzie i dlaczego, może ktoś przybliży wątki?
    • Gość: aga Re: Ostry dyżur-ER IP: 83.1.16.* 05.03.09, 09:17
      wszystko fajnie.tylko tv za każdym razem kończyła na sezonie 8 chyba a teraz
      będzie od razu 10 więc co sie wydarzyło przez kilkanaście odcinków musimy sie
      domyślać
      • Gość: gość Re: Ostry dyżur-ER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 10:24
        Dokładnie zawsze kończono emisję na 8 serii a w polsacie pokażą 10. Szkoda bo w 9 były ciekawe wątki.
        • eszyl Re: Ostry dyżur-ER 06.03.09, 18:00
          Zgadza się. Też się cieszę na wznowienie emisji serialu. Bo bardzo
          wraz z dziećmi na to czekałam. Tylko dlaczego ta luka związana z
          brakiem emisji 9 sezonu? To zaraz po śmierci Marka i chyba wiele
          ważnych spraw się działo, a nam źle się będzie oglądać bez ich
          znajomości ciąg dalszy. Może jakaś petycja?
          • ib_k Ostry dyżur-ER 10.03.09, 18:39
            nooooo, po dzisiejszym odcinku jestem w szoku, to zupełnie inny serial. Czy ktoś byłby tak miły i opowiedział co było wcześniej? Co z Markiem (umarł? bo nie pamiętam), Bentonem, skąd Carter i Kovacz w Afryce? pielęgniarka pojechała zdaje się do Clooneya?
            Będę wdzięczna za przypomnienie wcześniejszych wątków:)
            • kkokos Re: Ostry dyżur-ER 10.03.09, 19:36
              pl.wikipedia.org/wiki/ER
              tu są spisane okoliczności odejścia głównych bohaterów, ale także z tych
              sezonów, które dopiero przed nami!
              • ib_k Re: Ostry dyżur-ER 10.03.09, 23:10
                o dzięki kkokos, internet to potęga...
                • Gość: ewa Re: Ostry dyżur-ER IP: *.osiedle.net.pl 11.03.09, 23:12
                  skąd mogę ściągnąć sezon 9, bo oglądam w polsacie 10 i nie rozumiem
                  kto, co, po co, strasznie mnie to irytuje. Dzięki.
                  • thaures Re: Ostry dyżur-ER 11.03.09, 23:24
                    Chyba wszystkich ER-fanów szlag trafia!! Ja próbuję szukać w necie streszczeń,
                    trochę już wiem, ale i tak staram się zdobyć 9
                  • Gość: aga Re: Ostry dyżur-ER IP: 83.1.16.* 12.03.09, 08:10
                    ściągnąć to i może można ale ja sprawdziłam to chyba nie ma literek a akurat ten
                    serial dla mnie ciężko by było oglądać po ang
                    • korneliap Re: Ostry dyżur-ER 12.03.09, 09:01
                      No ja dopiero wczoraj zauwazylam ze leci ER
                      Ostatnie odcinki ogladalam na TVN7 jak MArk Green umarł

Czemu nie ma ręki Romanow?
                      • korneliap Re: Ostry dyżur-ER 12.03.09, 09:04
                        juz wiem śmigło na ogonie helikoptera ucięło mu rękę tuż nad łokciem
                        • Gość: kea Re: Ostry dyżur-ER IP: 94.232.154.* 12.03.09, 12:18
                          A ja mam pytanie,czy odratowano córeczke doktora Greena,tą malutką
                          która zatruła się jakimś narkotykiem?Dziękuję za odpowiedz.
                          • Gość: nie ma sprawy:) Re: Ostry dyżur-ER IP: 195.150.94.* 12.03.09, 12:44
                            Jak najbardziej odratowano, to było bodajże gdzieś w środku ósmego sezonu-mała
                            Ella wzięła ecstazy z plecaka Rachel...Potem Corday nawet stwierdziła, że nie
                            będzie z nimi mieszkać dopóki Rachel zostanie w Chicago...Greene to jedna z
                            moich ulubionych telewizyjnych postaci, nie mogłam pogodzić się z jego
                            odejściem...(tak, tak, wiem,że to tylko serial:)Pozdrawiam!
                            • eszyl Re: Ostry dyżur-ER 12.03.09, 19:22
                              Ten brak 9 sezony jest bardzo irytujący. Co z tym począć bo nawet
                              streszczenia tych odcinków ciężko znaleźć. Wszędzie są tylko
                              wcześniejsze.
                              Gdzieś czytałam że na 9 sezon ma wyłączność jeszcze TVN. Co zrobić
                              by go wyemitowali?
    • ja27-09 Re: Ostry dyżur-ER 12.03.09, 22:35
      Pytanie mam, czy to prawda, że do sezonów 10-15 nie ma tłumaczeń?? Bo film
      ściągnięty, znajomość angielskiego niezbyt biegła, a napisów brak.
      • mhadau1 Re: Ostry dyżur-ER 13.03.09, 13:43
        opis odcinków m.in. 9 serii - ale po angielsku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka