Gość: ewa IP: *.osiedle.net.pl 05.03.09, 00:00 Wreszcie Polsat będzie nadawał dalsze sezony, codziennie o 17 , ale się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ib_k Re: Ostry dyżur-ER 05.03.09, 08:18 ha, a dadzą jakieś streszczenie poprzednich? zupełnie już nie pamiętam kto z kim gdzie i dlaczego, może ktoś przybliży wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ostry dyżur-ER IP: 83.1.16.* 05.03.09, 09:17 wszystko fajnie.tylko tv za każdym razem kończyła na sezonie 8 chyba a teraz będzie od razu 10 więc co sie wydarzyło przez kilkanaście odcinków musimy sie domyślać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ostry dyżur-ER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 10:24 Dokładnie zawsze kończono emisję na 8 serii a w polsacie pokażą 10. Szkoda bo w 9 były ciekawe wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
eszyl Re: Ostry dyżur-ER 06.03.09, 18:00 Zgadza się. Też się cieszę na wznowienie emisji serialu. Bo bardzo wraz z dziećmi na to czekałam. Tylko dlaczego ta luka związana z brakiem emisji 9 sezonu? To zaraz po śmierci Marka i chyba wiele ważnych spraw się działo, a nam źle się będzie oglądać bez ich znajomości ciąg dalszy. Może jakaś petycja? Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Ostry dyżur-ER 10.03.09, 18:39 nooooo, po dzisiejszym odcinku jestem w szoku, to zupełnie inny serial. Czy ktoś byłby tak miły i opowiedział co było wcześniej? Co z Markiem (umarł? bo nie pamiętam), Bentonem, skąd Carter i Kovacz w Afryce? pielęgniarka pojechała zdaje się do Clooneya? Będę wdzięczna za przypomnienie wcześniejszych wątków:) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Ostry dyżur-ER 10.03.09, 19:36 pl.wikipedia.org/wiki/ER tu są spisane okoliczności odejścia głównych bohaterów, ale także z tych sezonów, które dopiero przed nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ostry dyżur-ER IP: *.osiedle.net.pl 11.03.09, 23:12 skąd mogę ściągnąć sezon 9, bo oglądam w polsacie 10 i nie rozumiem kto, co, po co, strasznie mnie to irytuje. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Ostry dyżur-ER 11.03.09, 23:24 Chyba wszystkich ER-fanów szlag trafia!! Ja próbuję szukać w necie streszczeń, trochę już wiem, ale i tak staram się zdobyć 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ostry dyżur-ER IP: 83.1.16.* 12.03.09, 08:10 ściągnąć to i może można ale ja sprawdziłam to chyba nie ma literek a akurat ten serial dla mnie ciężko by było oglądać po ang Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Ostry dyżur-ER 12.03.09, 09:01 No ja dopiero wczoraj zauwazylam ze leci ER Ostatnie odcinki ogladalam na TVN7 jak MArk Green umarł Czemu nie ma ręki Romanow? Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Ostry dyżur-ER 12.03.09, 09:04 juz wiem śmigło na ogonie helikoptera ucięło mu rękę tuż nad łokciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kea Re: Ostry dyżur-ER IP: 94.232.154.* 12.03.09, 12:18 A ja mam pytanie,czy odratowano córeczke doktora Greena,tą malutką która zatruła się jakimś narkotykiem?Dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ma sprawy:) Re: Ostry dyżur-ER IP: 195.150.94.* 12.03.09, 12:44 Jak najbardziej odratowano, to było bodajże gdzieś w środku ósmego sezonu-mała Ella wzięła ecstazy z plecaka Rachel...Potem Corday nawet stwierdziła, że nie będzie z nimi mieszkać dopóki Rachel zostanie w Chicago...Greene to jedna z moich ulubionych telewizyjnych postaci, nie mogłam pogodzić się z jego odejściem...(tak, tak, wiem,że to tylko serial:)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
eszyl Re: Ostry dyżur-ER 12.03.09, 19:22 Ten brak 9 sezony jest bardzo irytujący. Co z tym począć bo nawet streszczenia tych odcinków ciężko znaleźć. Wszędzie są tylko wcześniejsze. Gdzieś czytałam że na 9 sezon ma wyłączność jeszcze TVN. Co zrobić by go wyemitowali? Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Ostry dyżur-ER 12.03.09, 22:35 Pytanie mam, czy to prawda, że do sezonów 10-15 nie ma tłumaczeń?? Bo film ściągnięty, znajomość angielskiego niezbyt biegła, a napisów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Ostry dyżur-ER 13.03.09, 13:43 opis odcinków m.in. 9 serii - ale po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś