Gość: kate IP: *.godula.net 13.03.09, 17:19 Słyszałam, że aktorka grająca Taylor w Modzie na sukces wróci do serialu. Ktoś się orientuje kiedy więc Taylor "ożyje" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mns Re: MnS - Taylor IP: *.icpnet.pl 13.03.09, 19:48 Za 68 odcinków licząc od dzisiejszego. :) Czyli jakieś 7 tygodni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: MnS - Taylor IP: *.godula.net 15.03.09, 10:24 Ooo, czyli już niedługo! Świetnie! =) Lubię Taylor. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: MnS - Taylor 15.03.09, 12:08 a jak ozyje i dlaczego? bo ciekawosc mnie zzera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MnS - Taylor IP: *.chello.pl 15.03.09, 16:19 a przez kolejne 70 odcinków Ridż będzie miał dylemat czy woli Bruk czy Tejlor :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: MnS - Taylor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 19:06 ze szpitala - rzekomo nieżywą porwał ją ten arab, hindus (?), którego kiedyś była żoną (i jakoś tam ją uzdrowił) lekarz, który stwierdził zgon też był kupiony okaże się, że pochowali kukłę, a Ridge będzie ją odkopywał i wtedy pojawi się Taylor z napompowanymi ustami :/ jakoś tak było ;) www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=uZh9cedb3yQ www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=XrnKAQ3qPeI Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: MnS - Taylor 16.03.09, 14:23 ale jaja hihi a ja wyzwałam babcię,że głupoty gada,że taylor wróci ;d Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: MnS - Taylor 16.03.09, 18:47 hahaha :D dobre :) dzieki... ogladam na you tubie :) co za głupoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zelixa Re: MnS - Taylor 16.03.09, 10:20 A co się stanie z Brooke? Słyszałam też że Darla umrze-co się stanie? Może Thorne wróci do Brooke?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: MnS - Taylor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 13:46 nie pamietam co z brooke, ale pewnie jak zwykle rozstania i powroty z ridgem, bo zdaje się taylor z ridgem już nie będzie, a szkoda :( darla zginie potrącona przez pijaną taylor, która wpadła w alkoholizm taylor związała się rickiem, chciała też mieć dziecko (ale nie wiem z kim), z racji wieku pobrała z banku jajeczko, które jak się później okazało było od brooke, pomieszanie z poplątaniem ;) jeszcze podobno eric ożeni się z donną, najmłodszą siostrą brooke Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: MnS - Taylor 16.03.09, 18:55 Co ta aktorka z soba zrobila?? Kim byl ten rzeznik co jej tak zmasakrowal twarz?? Odpowiedz Link Zgłoś