ka_thy 03.04.09, 22:51 Nowe odcinki "Hotelu Babylon" na antenie TVN Style w soboty o godzinie 22.15 (od 4 kwietnia 2009 roku). Powtórki w niedziele, godz. 18.45 oraz wtorki, godz. 20.35. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Hotel Babylon IV 03.04.09, 23:11 z Maxem/Charliem czy bez Maxa/Charliego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Hotel Babylon IV IP: *.lublin.mm.pl 05.04.09, 12:40 Niestety,bez Charliego,ale i tak uwielbiam ten serial!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Hotel Babylon IV 04.04.09, 01:47 woooooow. super. dzieki za info :) wiecie cos o obsadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kita Re: Hotel Babylon IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 12:54 A czy wiadomo coś o serii II i III?czy gdzieś są puszczane,ewentualnie czy wyszły na dvd? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Hotel Babylon IV 05.04.09, 12:42 calosc byla na tvn style, ale nie wiem, czy beda jakies powtorki na dvd w Polsce wyszedl chyba tylko pierwszy sezon Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 4.1 05.04.09, 12:58 dziwny odcinek. ciekaw jestem do ktorego momentu to bylo krecone na podstawie ksiazki, ale juz od dawna serial nie ma nic wspolnego z tym, co bylo w pierwszym i drugim sezonie. Pare postaci z pierwszej ekipy trzyma poziom (Anna, Gino), niemniej musze przyznac, ze to juz nie to... :/ poza tym troche mnie drazni to, ze nawet nie probuja nasladowac zycia w prawdziwym hotelu i np. po odejsciu Jackie okazuje sie, ze sprzataczki moga pracowac bez nadzoru, bo przeciez nie pojawil sie nikt na jej miejsce, za to rozbudowali role Tanji, ktora jak na sprzataczke przystalo niedlugo chyba zacznie przychodzic na zebrania kierownictwa :/ co mi sie podobalo: - podawanie informacji o tym, ze nowy wlasciciel jest bylym mezem pani komornik - Tanja uciszajaca Emily "Calowalas sie z kobieta. Jestes szalona. A teraz dobranoc" :) - oczywiscie wszystkie sceny z Anną :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4.1 06.04.09, 14:41 Niestety, szkoda... RIP. Bez Charliego, Jackie i Rebeccy nawet nie zamierzam podchodzić do 4 sezonu. Sama Anna i Gino serialu nie uciągną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Hotel Babylon IV IP: 89.167.16.* 06.04.09, 15:10 Domagam sie powrotu Charliego! Albo chociaż Jacka - czemu nikt nie wyjaśnił dlaczego on odszedł??? Przecież mu dobrze szło! Nowej pani kierownik nie cierpię i mam wrażenie że jej nie polubię. Jest dużo większą sztywniarą niż Rebecca (której zresztą też nie lubiłam). Anna podobno ma być tylko przez kilka odcinków (wiadomo, ciąża). Chociaż Emily, Toniego i Bena zatrzymali, bez nich serial nie miałby sensu. Jak wyrzucą Toniego to wogóle przestaję oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Hotel Babylon IV 07.04.09, 10:58 Oglądałem tylko pierwszy sezon na TVP 2 (kiedyś nie posiadałem TVN Style). Włączyłem z ciekawości pierwszy odcinek najnowszego sezonu i nie poznałem serialu! Zupełnie inna obsada (poza małymi wyjątkami). Przełączyłem po 15 minutach. Nudy jak cholera. Zastanawiam się czy to ma aż taka oglądalność, że nadal kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Hotel Babylon IV 19.04.09, 19:30 Charlieeeeeeeeeeeeee! Ale się ucieszyłam, jak go zobaczyłam :P. Szkoda tylko, że to jedynie gościnnie :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oD Re: Hotel Babylon IV IP: 95.160.255.* 19.04.09, 21:54 Zgadzam się, ale Anna w końcu miała swój happy end. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Hotel Babylon IV 27.04.09, 11:23 wrrr, a ja tego oczywiscie nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 4.4 27.04.09, 11:25 hmmm, zaczynam miec wrazenie, ze tam nikt nie czyta gotowego scenariusza. a raczej "scenariusza" :/ na oficjalnej stronie serialu nawet nie pisza o 4 serii. moze to jakas podrobka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Hotel Babylon IV IP: *.chello.pl 26.04.09, 16:49 słabiutka jak na razie ta 4 seria. oryginalna obsada się wykrusza, wątki mało wciągające i często absurdalne. Nowi bohaterowie - dyrektor i ta kierownicza- zupełnie bez wyrazu. No i nie wiem po co rozbudowali rolę Tanji , nie mogę znieść jej akcentu. Nie zdziwie się, jak w 5 serii zrobią z niej dyrektora hotelu Podsumowaując, to już nie to samo co kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Hotel Babylon IV 03.05.09, 01:38 Jak to? A motyw telenowelowy z sobowtórem pisarza/Tony'ego wam się nie spodobał? ;) A dziś - Dżino - cielątko? Obejrzałam odcinek trzeci i fragmenty dwóch kolejnych. Nie wiedziałam, że już jest kolejna seria, ale i tak dobrze trafiłam z trójką, bo pojawił się Charlie, a Anna miała swoje najlepsze jak dotąd pięć minut... choć ostatnie. Nie jest to już ten sam serial, fakt, ale nie przesadzajcie, aż tak nie zniżył lotów. Przyzwyczailiśmy się do postaci, zżyliśmy z nimi i tyle, teraz ich brakuje. Natomiast nie można zarzucić twórcom, że sobie nie poradzili, że robią widza w konia – pojawiły się nowe postaci (trochę starają się je upodobnić do starych, też to zauważyliście? np. nową kierowniczkę do Rebeki), ale to starym a nieeksploatowanym wcześniej za bardzo dano głos – ja np. wciąż czekam na kolejne piętnaście minut Bena. Choć Ben bez Anny, hm;) Może jeszcze się doczekam, zanim nie znudzę się zupełnie. Bo znudzona już jestem, najbardziej chyba komedyjkowatością tego serialu, bo kilka odcinków – ok, starczyło potencjału, ale seria za serią i robi się średnio. Obyczajówki rzeczywiście coraz mniej, choć dziś akurat powiało melodramatem prawie, hm. W ogóle to wolałabym, żeby tv wróciła do obyczajówki z aktorami grającymi tu Annę i Charliego, której pokazano 3-4 odcinki zaledwie. Ulubione twarze plus cięższe klimaty angielskie, naturalistyczne jak dla mnie, to teraz wolę;) Czego jeszcze żal wraz z odejściem aktorów/postaci, to rozpoczętych wątków – Rebeki problemów osobistych, tajemnicy szemranej przeszłości Charliego i co z Jackie. Aha, i był jeszcze w poprzednim sezonie nowy bohater, przyszedł chwilę po Emily, a teraz go nie widzę. Co się z nim stało, wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Hotel Babylon IV 03.05.09, 08:12 czy ktoś mógłby mi powiedzieć co się stało z Anną bo przegapiłam kilka odcinków.widziałam zajawkę,że miała wyznać kto jest ojcem jej dziecka.powiedziała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniesia Re: Hotel Babylon IV IP: *.jmdi.pl 06.05.09, 20:47 Anna powiedziała w końcu kto jest ojcem dziecka-Charlie i z nim wyjechała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oD Re: Hotel Babylon IV IP: 95.160.255.* 31.05.09, 16:01 a wiecie może czy odcinek z przed tyg. był ostatnim 4 serii? Odpowiedz Link Zgłoś