Gość: brzydki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 16:15 oj Hania, Hania jeszcze się z tym lumpem ojcem Ulki skuma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rachciachciach Re: Hanka chleje :) IP: 92.5.145.* 05.04.09, 16:53 No a ty bys nie chlal, jakbys taka Hanka byl? Maz sobie wyjechal w piz.du, zostawil ja z trojgiem dzieci i dwoma kredytami do splacenia (ciekawe na co oni te kredyty wydali), jak Handzia potrzebuje 20 zlotych na kieliszek chleba to dzwoni pokornie do pana meza milionera i ogrodkami pyta czy moze by jakis malenki przelewik... Nic, tylko chlac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krra Re: Hanka chleje :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 18:59 Bieda aż piszczy, mąż niedorajda, z afery wpada w aferę, a ona nic tylko furt nowe bachory do domu ściąga. To może i teraz na poprawę nastroju i w ramach AA jeszcze ze dwie sztuki by dobrać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAstAzjA Re: Hanka chleje :) IP: *.wroclaw.mm.pl 09.04.09, 09:19 będzie chodziła do AA razem z ojcem Ulki i Kamilem z NW haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coznamibedzie Re: Hanka chleje :) IP: *.ilabs.pl 10.04.09, 08:43 A mnie chcialao sie zmiac jak Hania zazwonila do Marka do Germanska i puscili piosenke "Kiedy znajdziemy sie na zakrecie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAstAzjA Re: Hanka chleje :) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.04.09, 13:47 dokładnie, zreszta zmienili podkład muzyczny, śmiac mi sie chce, jakos to nie pasuje do tego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: Hanka chleje :) 11.04.09, 10:52 anoo chleje i bedzie jeszcze gorzej napewno stoczy sie na dno Odpowiedz Link Zgłoś