Gość: d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:50 aktorka znowu sie roztyla-a moze to ciaza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: isssa Re: Teresa/samo zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 07:18 Rzeczywiscie przytyla,a twarz starsznie gruba:(( ale to piekna aktorka i ma piekne wlosy! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Teresa/samo zycie 23.04.09, 08:32 Ja nie zauważyłam, moim zdaniem wygląda bardzo ładnie. Jakąś taką " grubawą" twarz, to ma bardziej Marysia... No Ale może to kwestia fryzury, co ją poszerza optycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Teresa/samo zycie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.04.09, 12:58 Widzialam ja przypadkiem na zywo, tak z pol roku temu, wygladala bardzo ok, normalnie, ani za chuda, ani za gruba. Teraz faktycznie wyglada jakos tak nieciekawie. Moze to ciaza? Za to Kinga z Klanu, to sie w ogle z ciaza nie kryje, filmuja jej brzuch az milo. ale na twarzy tragedia, wyglada jakby wyssano z niej wszystki soki zyciowe. Zawsze wygladala dosyc dretwo, ale teraz to juz widac, ze kobita nie ma sily pracowac (bo o grze aktorskiej nie ma mowy), ale kasiora widac potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isssaa Re: Teresa/samo zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:10 deczko,a gdzie widzialas terese?jaka jest na zywo?jaki styl? co do olszowki to jest szczuplutka ale twarz ma okragla,tzn opuchnieta-to pewnie po alkoholu:( Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Teresa/samo zycie 23.04.09, 18:37 Gość portalu: isssaa napisał(a): > deczko,a gdzie widzialas terese?jaka jest na zywo?jaki styl? > W sklepie meblowym. :) Ogladala z jakims facetem (pewnie mezem) meble. Ona sie niczym nie rozni od postaci serialowej, chodzi oczywiscie o wyglad (ubranie, uczesanie, makijaz). Nawet wyraz twarzy ma taki sam. Widzialam ja tez wczesniej w galerii handlowej, ale to bylo w okresie, kiedy byla bardzoo szczupla, byla o wiele szczuplejsza niz w serialu. Coz wole ja w wersji- normalna waga. > co do olszowki to jest szczuplutka ale twarz ma okragla,tzn > opuchnieta-to pewnie po alkoholu:( Aktorka grajaca Terese, ma takze okragla twarz, ale na pewno nie wyglada jak po przepiciu. Raczej tak slowiansko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaaaaaaaaa Re: Teresa/samo zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 19:10 deczko,tez bym chciala ja zobaczyc na zywo.fajna z niej babka tylko znowu tyje;/ wczoraj w odcinku nawet bylo widac,ze ma spory brzuch- moze to ciaza jednak??czy az takie zaniedbanie?bo brzuch byl duzy i obwisly;/ a co do olszowki to u niej tak jak u izy trojanowskiej widac,ze twarz jest nie gruba tylko opuchnieta:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Teresa/samo zycie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.04.09, 21:39 Na tvp polonia wlasnie leci sztuka z bardzo szczupltka i mlodziutka Monika Krzywkowska (czyli nasza Teresa). Dziewiec lat jednak zmienia kobiete, oj zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaaaa Re: Teresa/samo zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:52 rzeczywiscie:) szczuplutka i piekna:) a jaka ma piekna cere:) a teraz:(( Odpowiedz Link Zgłoś