Gość: DH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 01:19 Mistrzowska scena z finału 5 sezonu: www.youtube.com/watch?v=9Nb9nCpBViI (polskie napisy) I jak tu je nie lubić? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 83.1.16.* 22.05.09, 07:50 fajne , fajne tylko mi sie bardziej podobało jak Tom zapytał "Z dzieckiem?" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pana syn Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:12 wzrok na końcu najlepszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka fox life GnW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 21:20 Czy orientujecie się dlaczego dziś fox life nie puścił odcinka? Już się skończył 5 sezon??? Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: fox life GnW 05.06.09, 08:55 no wlaśnie , o co chodzi?? nie skonczyl sie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 21:36 najlepszy serial :) Odpowiedz Link Zgłoś
1kierka Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 10.06.09, 08:01 Czyli nie było 4.06. odcinka "Gotowych na wszystko". Nastawiłam na nagrywanie i myslałam, że coś popsułam. Mam nadzieje, że w ten czwartek będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.atmgrupa.pl 10.06.09, 09:48 Ma byc: czwartek 11.06.2009 21:00 Fox Life Gotowe na wszystko (Desperate Housewives) (Obyczajowy) 60 minut, USA 2009 Były mąż Susan zapisuje do szkoły swojego syna. Chłopak podczas lekcji rysuje scenę morderstwa. Susan postanawia powiadomić o tym Karla. Sytuacja z rysunkiem powtarza się następnego dnia. Firma Carlosa otrzymuje intratne zlecenie. Lucy zagania zespół do pracy. Bree chce się dowiedzieć, dlaczego Orson kradnie. Wychodzi na jaw, iż robi to, aby dokuczyć żonie. Gabrielle czuje się odtrącona, bo priorytetem Carlosa stała się praca. Gdy Delfino z Katherine idą na spacer, Dave udaje się za nimi z bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
25wanilia Gdzie zdobyć ostatni sezon? 14.06.09, 20:33 Przepadam za tym serialem, ale niestety nie mam dostępu do ostatniego sezonu:( Gdzie można zobaczyć/kupić/ściągnąć te odcinki? Fox'a też niestety nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mano Re: Gdzie zdobyć ostatni sezon? IP: *.atmgrupa.pl 15.06.09, 15:30 Wydaje mi sie, ze Polsat podczas wakacji będzie emitował ostatnia serie (chyba w czwartki wieczorem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.06.09, 10:59 A czy ta latynoska, ma dziecko od tej sluzacej co robila za matke zastepcza? Ona dala tej sluzacej swoje jajeczko, jak to bylo i sie skonczylo? Wiem, ze wieki temu, ale fajny to byl watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 83.1.16.* 16.06.09, 12:17 a czy to nie było,że dziecko miało byc Carlosa i tej słuzącej a jak się urodziło okazało sie,że Murzynek mały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.06.09, 18:12 Gość portalu: aga napisał(a): > a czy to nie było,że dziecko miało byc Carlosa i tej słuzącej a jak się urodził > o > okazało sie,że Murzynek mały Wow :)) Niech ktos anpsize jak to sie skonczylo:))) A czy oni w koncu maja dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś
rosario.o Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 15.12.09, 22:02 Gość portalu: aga napisał(a): > a czy to nie było,że dziecko miało byc Carlosa i tej słuzącej a jak się urodził > o > okazało sie,że Murzynek mały Nie, dziecko miało byś Gaby i Carlosa, służąca była tylko matką zastępczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 23:42 Służąca urodziła małego Murzynka, ponieważ pomylono zarodki. Dziecko trafiło do właściwych rodziców i Solisowie zostali bez dziecka. NAstępnie w sezonie piątym (przeskok o 5 lat) Gabi i Carlos mają 2 córki: Juanitę i Celię (?). Dziewczynki są nizebyt pdobne do rodziców i na pewno nie są w wieku, który jest im przypisany (ale to już inna kwestia...) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 17.06.09, 10:15 Gość portalu: DH napisał(a): > Mistrzowska scena z finału 5 sezonu: > > www.youtube.com/watch?v=9Nb9nCpBViI > (polskie napisy) > > I jak tu je nie lubić? :D <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 81.219.49.* 13.12.09, 00:39 Ależ skopali tę scenę w Polsacie! Poprawnośc prorodzinna? Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 13.12.09, 12:09 wy tu o piatym a ja własnie 6 skonczyłam oglądac i przerwa do stycznia buuu Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 13.12.09, 16:03 heh dokładnie..jezeli ktos czegos nie widział wejdzcie na portal playtube.pl tam sa wszystkie sezony, łacznie z odcinkami z 6 ktory leci juz w Stanach..do konca 5 serii jest normalnie z lektorem...wystarczy sie tylko zarejestrowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:07 Gość portalu: allo napisał(a): > Ależ skopali tę scenę w Polsacie! Poprawnośc prorodzinna? niby z czym skopali??bylo dokładnie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:40 tez wlasnie nie wiem z czym skopali?przeciez bylo to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:41 a czego by nie mowic polsat ma swietne tlumaczenie,lepsze niz wydanie dvd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 81.219.49.* 13.12.09, 17:20 Na swiatseriali z foxa: Lynette: A może to jednak rak? Polsat: Więc to jednak nie rak? Nie widzicie różnicy intencji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 81.219.49.* 13.12.09, 17:34 T: Jesteś pewien że to nie rak? www.youtube.com/watch?v=9Nb9nCpBViI Chodzi mi o to, że intencja Lynette jest jasna i na tym polega smaczek całej sceny. Ona z dwojga złego wolałaby raka. W wersji Polsatu zabrzmiało to tak bezbarwnie i obojętnie, że absolutnie zatraciło sens tej sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmm Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 18:19 Gość portalu: allo napisał(a): > T: Jesteś pewien że to nie rak? > www.youtube.com/watch?v=9Nb9nCpBViI > Chodzi mi o to, że intencja Lynette jest jasna i na tym polega smaczek całej > sceny. Ona z dwojga złego wolałaby raka. > W wersji Polsatu zabrzmiało to tak bezbarwnie i obojętnie, że absolutnie > zatraciło sens tej sceny. rownie dobrze mogła sie dopytywac aby upewnic ze na pewno nie jest chora...nie wiadomo co autor mial na mysli ;]mozna to dwojako rozumowac tak jak piszesz i inaczej tez... Odpowiedz Link Zgłoś