Dodaj do ulubionych

Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomba! :D

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 01:19
Mistrzowska scena z finału 5 sezonu:

www.youtube.com/watch?v=9Nb9nCpBViI
(polskie napisy)

I jak tu je nie lubić? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 83.1.16.* 22.05.09, 07:50
      fajne , fajne tylko mi sie bardziej podobało jak Tom zapytał "Z dzieckiem?" :-)
    • Gość: pana syn Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:12
      wzrok na końcu najlepszy :D
      • Gość: emka fox life GnW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 21:20
        Czy orientujecie się dlaczego dziś fox life nie puścił odcinka?
        Już się skończył 5 sezon???
        • lumja Re: fox life GnW 05.06.09, 08:55
          no wlaśnie , o co chodzi?? nie skonczyl sie na pewno.
          • 100ania Re: fox life GnW 09.06.09, 13:12
            sezon 5 skończył się na 24 odcinku
    • Gość: jaga Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 21:36
      najlepszy serial :)
      • 1kierka Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 10.06.09, 08:01
        Czyli nie było 4.06. odcinka "Gotowych na wszystko". Nastawiłam na
        nagrywanie i myslałam, że coś popsułam. Mam nadzieje, że w ten
        czwartek będzie.
        • Gość: greg Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.atmgrupa.pl 10.06.09, 09:48
          Ma byc:
          czwartek 11.06.2009 21:00 Fox Life
          Gotowe na wszystko (Desperate Housewives) (Obyczajowy) 60 minut, USA 2009

Były mąż Susan zapisuje do szkoły swojego syna. Chłopak podczas lekcji rysuje
          scenę morderstwa. Susan postanawia powiadomić o tym Karla. Sytuacja z rysunkiem
          powtarza się następnego dnia. Firma Carlosa otrzymuje intratne zlecenie. Lucy
          zagania zespół do pracy. Bree chce się dowiedzieć, dlaczego Orson kradnie.
          Wychodzi na jaw, iż robi to, aby dokuczyć żonie. Gabrielle czuje się odtrącona,
          bo priorytetem Carlosa stała się praca. Gdy Delfino z Katherine idą na spacer,
          Dave udaje się za nimi z bronią.
    • 25wanilia Gdzie zdobyć ostatni sezon? 14.06.09, 20:33
      Przepadam za tym serialem, ale niestety nie mam dostępu do ostatniego sezonu:(
      Gdzie można zobaczyć/kupić/ściągnąć te odcinki? Fox'a też niestety nie mam :(
      • Gość: mano Re: Gdzie zdobyć ostatni sezon? IP: *.atmgrupa.pl 15.06.09, 15:30
        Wydaje mi sie, ze Polsat podczas wakacji będzie emitował ostatnia serie (chyba w
        czwartki wieczorem).
    • Gość: deczko Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.06.09, 10:59
      A czy ta latynoska, ma dziecko od tej sluzacej co robila za matke zastepcza?
      Ona dala tej sluzacej swoje jajeczko, jak to bylo i sie skonczylo? Wiem, ze
      wieki temu, ale fajny to byl watek.
      • Gość: aga Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 83.1.16.* 16.06.09, 12:17
        a czy to nie było,że dziecko miało byc Carlosa i tej słuzącej a jak się urodziło
        okazało sie,że Murzynek mały
        • Gość: deczko Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.06.09, 18:12
          Gość portalu: aga napisał(a):

> a czy to nie było,że dziecko miało byc Carlosa i tej słuzącej a jak się urodził
          > o
          > okazało sie,że Murzynek mały

Wow :))

Niech ktos anpsize jak to sie skonczylo:)))
          A czy oni w koncu maja dziecko??
        • rosario.o Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 15.12.09, 22:02
          Gość portalu: aga napisał(a):

> a czy to nie było,że dziecko miało byc Carlosa i tej słuzącej a
          jak się urodził
          > o
          > okazało sie,że Murzynek mały

Nie, dziecko miało byś Gaby i Carlosa, służąca była tylko matką
          zastępczą.
    • Gość: Ania Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 23:42
      Służąca urodziła małego Murzynka, ponieważ pomylono zarodki. Dziecko
      trafiło do właściwych rodziców i Solisowie zostali bez dziecka.

NAstępnie w sezonie piątym (przeskok o 5 lat) Gabi i Carlos mają 2
      córki: Juanitę i Celię (?). Dziewczynki są nizebyt pdobne do
      rodziców i na pewno nie są w wieku, który jest im przypisany (ale to
      już inna kwestia...)

Pozdrawiam
    • lunatica Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 17.06.09, 10:15
      Gość portalu: DH napisał(a):

> Mistrzowska scena z finału 5 sezonu:
      >
      > www.youtube.com/watch?v=9Nb9nCpBViI
      > (polskie napisy)
      >
      > I jak tu je nie lubić? :D

<LOL>
    • Gość: allo Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 81.219.49.* 13.12.09, 00:39
      Ależ skopali tę scenę w Polsacie! Poprawnośc prorodzinna?
      • seseczka Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 13.12.09, 12:09
        wy tu o piatym a ja własnie 6 skonczyłam oglądac i przerwa do
        stycznia buuu
        • laracroft82 Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb 13.12.09, 16:03
          heh dokładnie..jezeli ktos czegos nie widział wejdzcie na portal playtube.pl

tam sa wszystkie sezony, łacznie z odcinkami z 6 ktory leci juz w Stanach..do
          konca 5 serii jest normalnie z lektorem...wystarczy sie tylko zarejestrowac...
      • Gość: . Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:07
        Gość portalu: allo napisał(a):

> Ależ skopali tę scenę w Polsacie! Poprawnośc prorodzinna?

niby z czym skopali??bylo dokładnie tak samo
        • Gość: sz Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:40
          tez wlasnie nie wiem z czym skopali?przeciez bylo to samo...
          • Gość: sz Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:41
            a czego by nie mowic polsat ma swietne tlumaczenie,lepsze niz
            wydanie dvd...
            • Gość: allo Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 81.219.49.* 13.12.09, 17:20
              Na swiatseriali z foxa:

Lynette:
              A może to jednak rak?

Polsat:
              Więc to jednak nie rak?

Nie widzicie różnicy intencji ?
              • Gość: allo Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: 81.219.49.* 13.12.09, 17:34
                T: Jesteś pewien że to nie rak?
                www.youtube.com/watch?v=9Nb9nCpBViI
                Chodzi mi o to, że intencja Lynette jest jasna i na tym polega smaczek całej
                sceny. Ona z dwojga złego wolałaby raka.
                W wersji Polsatu zabrzmiało to tak bezbarwnie i obojętnie, że absolutnie
                zatraciło sens tej sceny.
                • Gość: mmmmmmm Re: Gotowe na wszystko - Lynette u lekarza, bomb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 18:19
                  Gość portalu: allo napisał(a):

> T: Jesteś pewien że to nie rak?
                  > www.youtube.com/watch?v=9Nb9nCpBViI
                  > Chodzi mi o to, że intencja Lynette jest jasna i na tym polega smaczek całej
                  > sceny. Ona z dwojga złego wolałaby raka.
                  > W wersji Polsatu zabrzmiało to tak bezbarwnie i obojętnie, że absolutnie
                  > zatraciło sens tej sceny.

rownie dobrze mogła sie dopytywac aby upewnic ze na pewno nie jest chora...nie
                  wiadomo co autor mial na mysli ;]mozna to dwojako rozumowac tak jak piszesz i
                  inaczej tez...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka