Gość: Gość IP: *.lublin.mm.pl 18.06.09, 10:52 Niiiee! Uwielbialam Geogra, wielka szkoda ze odchodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Addie Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.telpol.net.pl 18.06.09, 11:28 szkoda, że George odchodzi najpierw wywalili Addie była fantastyczna teraz mi jej brakuje bardzo, później Prestona zabrakło sami najlepsi odchodzą. Mam nadzieję, że nie uśmierca Izzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 11:49 skoro Arizona zostaje to w serialu zaroi się od wyciskających łzy motywów biednych, pokrzywdzonych,chorych dzieci. Do porzygania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhfgvsduz Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:08 nie no, bez sensu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
martady Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? 18.06.09, 12:16 mogliby się pozbyć tej mdłej Izzie i tego antypatycznego Alexa. okropny gość. od początku nie przypadł mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: 195.116.231.* 18.06.09, 12:27 Niekorzystna zamiana, bo Arizona mnie irytuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:37 jeśli miałabym wybierać wybrałabym izzie ale george szkoda mi strasznie, bedzie mi go bardzo brakowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: 91.123.213.* 18.06.09, 14:04 ci producenci to maja tupet. robia co im sie podoba. to m.in. widzowie powinni decydowac, ktora postac im sie podoba a ktora nie. A tutaj mam pokaz fochow Shondy. Szkoda ze serial na tym cierpi a producenci oczywiscie szukaja winy we wszystkim tylko nie w swoich poczynaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leline Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.chello.pl 18.06.09, 14:13 M.A.G.I.C. five się rozpada. Ale bambiego za bardzo mi nie szkoda. ;P Ale Izzie ma zostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxxie Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:32 Szkoda, że George musi odejść ;( Ale jesli miałbym wybierać między nim, a Izzie to bez zastanowienia wybrałbym Izz! Odpowiedz Link Zgłoś
kit.kat Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? 18.06.09, 16:19 Nie przesadzacie z tą żałobą po George'u? W ostatnim sezonie nie pokazał NIC fajnego, poza uratowaniem dziewczyny w finale. Jego 1-sezonowy urok już minął, dobrze, że odpadł. Arizona - może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: 91.123.213.* 18.06.09, 16:53 kit.kat nie wiem czy znasz sie na "chirurgach", co miał pokazać w ostatnim sezonie jak producenci umyślnie pomijali go Odpowiedz Link Zgłoś
adenka_23 Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? 18.06.09, 17:01 no cóż szkoda George'a, ale ostatnio zrobił się okropnie nudny. jedyne co w tym sezonie mi się podobało z jego udziałem to ta akcja z ćwiczeniami na manekinie. reszta bez większych rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
megalomann Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? 18.06.09, 18:07 do pankracy: nie producenci mają tupet, tylko cała załoga serialowa ma problemy z dogadaniem się. knight już dawno nie chciał kontynuować gry w chirurgach, głównie dlatego, że nie dogadywał się z shondą. do Addie: addison nie wywalili tylko sama odeszła, bo zrobili dla niej osobny serial o lekarzach - Private Practice (właśnie skończyła się druga, świetna seria) pisać sprawdzone informacje, a nie własne przepłakane domysły :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.chello.pl 18.06.09, 18:18 nie rozumiem tego motywu z winda./zakladajac,ze obie te osoby sa dobre,tak jak je przedstawia sie w serialu :]/ no to jak dla mnie jest to metafora przejscia do nieba.skoro izzy juz tam wsiadla,to teoretycznie juz na pewno umarla,a george stoi na pograniczu swiata szpitala i windy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.chello.pl 18.06.09, 20:20 Spoiler? chyba trailer.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.chello.pl 18.06.09, 21:04 chodzi o motyw śmierci, ponieważ kiedy Izzie wjeżdżała do Dennego w II sezonie to on właśnie wtedy umierał :( a tak w ogóle to szkoda, że T.R.Knight ochodzi, bo uwielbiam postać Georga ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 21:08 Jestem facetem w 100% A na tym serialu beczę jak baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.promax.media.pl 18.06.09, 21:15 a mi go nie zal, to JEDYNA postac w chirurgach na ktorej widok mnie odrzuca, (i oczywiscie nie chodzi mi o jego wyglad tylko o postac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 21:55 Arizona dobra laska niech częściej się pojawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_m Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: 193.33.124.* 18.06.09, 22:23 ja też jestem facetem, ale często bęczę na tym serialu. scena tulenia umierającej córki przez ojca po prostu mnie rozwaliła ;( tinyurl.com/mjkocr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.chello.pl 18.06.09, 22:30 pedaly nie faceci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.pool.einsundeins.de 19.06.09, 01:34 pedały?? no tak, odezwał się 100%-wy mężczyzna... szkoda komentować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 13:09 mnie się to nie podoba!! Liczyłam na to że George przeżyje, a Izzie umrze;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba13130 Re: Chirurdzy - kto zostaje, kto odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:33 Fan Club Serialu Chirurdzy już po raz drugi organizuje konkurs wiedzy o serialu Chirurdzy. Tak jak poprzednim razem konkurs ma formę testu. Konkurs składa się zarówno z pytań otwartych, jak i zamkniętych. Po rozwiązaniu testu, uczestnicy przesyłają odpowiedzi na wskazany adres e-mail. Jeśli jesteś zainteresowany/a, test konkursowy można pobrać pod tym linkiem: odsiebie.com/pokaz/3687311---1b0e.html Osoby prowadzące fanclub chętnie odpowiedzą na dodatkowe pytania. Mail kontaktowy: konkurswiedzyoserialu@poczta.onet.pl Zapraszam do udziału!!! Odpowiedz Link Zgłoś