Dodaj do ulubionych

To koniec Nip/Tuck

IP: *.tvk.torun.pl 23.06.09, 11:49
Z jednej strony to dobrze, że nie chcą ciągnąć serialu jak jakiegoś tasiemca...ale z drugiej strony bedzie mi bardzo brakowac serialu...ciekawe jaki będzie ten sezon.
Pozyjemy, zobaczymy...teraz tylko czekać do STYCZNIA 2010 na PREMIERĘ SEZONU - o czym nie poinformowaliście. ;P
Obserwuj wątek
    • Gość: wentylek Re: To koniec Nip/Tuck IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 13:44
      Ten serial skończył się po 2 sezonie.
    • Gość: madzia Re: To koniec Nip/Tuck IP: *.n4u.airbites.pl 23.06.09, 14:11
      Fakt, że ostatnie odcinki były już nieco na siłę, ale nie zmienia to fakt, że całość baardzo dobra, jeden z lepszych seriali jakie widziałam (a widziałam wiele), szkoda, że będzie aż tyle czekać! A w ogóle może napiszcie coś o 4 serii Hotelu Babylon, bo właśnie się rozpoczęła. Niestety kolejne zmiany w obsadzie:( Nowa dyrektor bardzo nijaka, nie ma już Jacka (Lee Williamsa- szkooooda), a nowy własiciel bardzo z wyglądu mi przypomina Charliego. Anna też pewno niedługo odejdzie, bo wg wikipedii będzie nowa recepcjonistka. Takie Hotel Babylon to już nie to samo, dobrze że przynajmniej są Gino, Ben, James i Tony!
    • Gość: Arno Re: To koniec Nip/Tuck IP: *.tvk.torun.pl 23.06.09, 14:12
      Aha i przy okazji : na dwa ostatnie odcinki (6x18 i 6x19) powróci Ava Moore grana przez Famke Janssen!
    • Gość: basiak Re: To koniec Nip/Tuck IP: *.osiedle.net.pl 23.06.09, 16:49
      i bardzo dobrze ze juz koncza bo juz chyba kazdy z kazdym sie przespal i pomyslow brak ;]
    • Gość: Gość Re: To koniec Nip/Tuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:31
      Właśnie. Premiera 1. części finałowego sezonu już w styczniu 2010 i chyba o tym zapomnieliście. Poza tym to stary news. Wiadomo o tym od lipca ;]
      www.filmweb.pl/FX+zam%C3%B3wi%C5%82o+fina%C5%82owy+sezon+%22Bez+skazy%22,News,id=44558
    • Gość: jacenty Re: To koniec Nip/Tuck IP: *.chello.pl 23.06.09, 20:56
      beznadziejnie, mnie akurat bardzo ciekawil tak samo kazdy sezon
    • Gość: l0l0 Re: To koniec Nip/Tuck IP: *.ticom.pl 23.06.09, 21:30
      Z 4 sezonem to już nie było to co dostawaliśmy w sezonach 1-3.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka