Gość: Locke IP: *.toya.net.pl 28.07.09, 15:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanka TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: *.99.192.213.cable.satra.pl 28.07.09, 15:54 Pani Marto zanim zacznie coś pani pisać proszę się najpierw dowiedzieć czy to już nie było puszczane bo ten serial 2 lata temu był puszczany na tvn7 chyba wieczorem potem był na tvn w południe więc trochę pani się spużniła z artykułem.A po za tym ten serial na pewno nie można nazwać kultowym był jak dla mnie beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huba TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: *.enif0.zyxel-c-js.lubman.net.pl 28.07.09, 15:56 Pokazywany swojego czasu na C+, całkiem miły serial i dobrze się ogląda. Dość ciekawe zakończenie i pewnie dlatego tylko jeden sezon, choć z drugiej strony zakończenie było otwarte i na siłę dało by się zrobić kolejny... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_sarnacka TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface 28.07.09, 16:22 @ fanka - dziękuję za czujność, ale w tekście nie chodzi o to, że jest to premiera, tylko o to, że nazwano ten serial ''kultowym'', moim zdaniem nieco na wyrost. I tu się zgadzamy - choć tego nie wymagam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiokles TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.07.09, 16:45 To nie pierwszy raz, gdy w materiałach promocyjnych danej telewizji używa się słowa "kultowy". Zresztą, używa się także wielu innych buńczucznych wyrazów, które nijak mają się z prawdą. Poza tym przeciętny widz właściwie ominie słowo kultowy i bardziej skupi się na opisie serialu czy mu się podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj kolp TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: 80.51.186.* 28.07.09, 17:03 powtórka powtórki... serial podobał mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.mar TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface 28.07.09, 18:16 Serial sprzed 4 lat... Ale mają zapłon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desmond108 TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:07 Oglądałem go na TVNie. Całkiem przyjemny, opowiada o nowym, morskim gatunku. Zakończenie niczego sobie. Polecam na wakacyjną nudę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface 28.07.09, 21:22 To raczej produkcja dla dzieci. Kultowa to z pewnością nie jest, ale kto wie, może po wielokrotnym powtarzaniu w naszej TV taką się stanie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:57 mi sie baaaaardzo ten serial podobał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: *.chello.pl 13.08.09, 17:52 Ja to z całą rodziną oglondałam i kota tak nazywaliśmy. Pewnego dna tata mówi Nimrot umże, a kot wchodzi centralnie na spodnie błee to była zemsta kota ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.09, 22:36 Serial był Kultowy, wciągnął. Jedyne co beznadziejne to to ze skończył na 1 serii... został niedosyt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka TVN 7 pokaże kultowy (?) Surface IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 12:37 mi film bardzo się podobał,szkoda,że ma tylko 15 odcinków!bardzo podoba mi się Mais. Odpowiedz Link Zgłoś