Dodaj do ulubionych

Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą siły!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:51
nie jeden sie szykuje w gossip girl i 90210 tez, podobno AnnaLynne McCord ma pojawic sie w GG
Obserwuj wątek
    • Gość: t. Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:53
      Sama Bailey? Niee, żeby chociaż ktoś jeszcze był.
    • Gość: Walt [...] IP: *.toya.net.pl 05.08.09, 13:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • wojtezoom Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si 05.08.09, 15:03
      Niech wyrezyseruje finał sezonu. haha
    • Gość: PP Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: 195.116.231.* 05.08.09, 15:04
      Bailey i Sam??? Do kitu!
    • Gość: Maxxxie Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 15:21
      No i fajnie ;D szkoda że LA tak daleko od Seattle i Addison nie może być i tu i tu ;)
    • Gość: K Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 05.08.09, 15:51
      a karev nie wróci przypadkiem do addison? przecież jak będzie miał izzie z mózgiem goerga to raczej ją (jego?) rzuci!
    • Gość: gość Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 16:44
      Nie, Karev wykopie zwłoki Danny'ego i wszczepi sobie jego mózg (ale będzie go kontrolował), żeby przezwyciężyć u Izzie cechy George'a (bo przeszczepią tylko połowę jego móxgu, druga będzie należała do Izzie). Jak mu się już uda i mózg Geoge'a nie będzie władnym nad Izzie, to on wtedy odłączy sobie mózg Danny'ego i wszystko wróci do normy. Jednak Izzie będzie miała silniejszy zarost niż dotąd.
    • Gość: Kośś Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: 78.8.136.* 05.08.09, 18:58
      I bardzo dobrze ze beda crossovery :) Ja jedynie licze na to ze Mark sie pojawi w LA i bedzie z Addie, innej ewentualnosci nie ma :)
    • Gość: inny.gosc Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 05.08.09, 21:02
      ale ktos pszesadzil z tymi polowami mozgow. NIE SMIEJ SIE Z TEGO CUDOWNEGO SERIALU! przeciez przeszczep mozgu to nie takie sajens-fikszon jak beznadziejny lost! zobaczysz jak potocza sie lost izzie po jej przeszczepie!
    • Gość: trekkie Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:03
      @Kośś: odpukaj! Nie wyobrażam sobie GA bez Marka, już wystarczy to, że zabrali z Seattle Addie ;)

Co by nie mówić, PP nie dorasta GA do pięt, bardzo się zawiodłam na tym serialu...
    • Gość: Gość: kurczak Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 21:29
      Jakoś mi Bailey do Sama nie pasuje. I mam nadzieje, ze prosucenci GA nie zrobia zadnego przeszczepu mozgu czy innej glupoty, bo wtedy to juz chyba przestane ten serial ogladac.
    • Gość: Kośś Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: 78.8.136.* 05.08.09, 21:58
      @trekkie: Niech Ci bedzie, ale i tak mam nadzieje na jakis one night stand :P
    • Gość: Addie Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.13.34.95.customer.cdi.no 05.08.09, 22:35
      szkoda, że Mark albo Derek nie pojawi się w LA.
    • Gość: lol Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.13.34.95.customer.cdi.no 05.08.09, 23:01
      Miranda i Sam jakoś mi to nie pasuje ;/

• Gość: Kośś Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: 78.8.136.* 05.08.09, 23:30
      @Addie: Nie łam sie, bo jest jeszcze nadzieja :)
    • Gość: omg Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 06.08.09, 00:09
      przeszczep mózgu? ten serial od zawsze był na bakier z medycyną ale teraz to już przegięli. jednego widza mniej.
    • Gość: what? Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.nitka.net.pl 06.08.09, 02:26
      Wy chyba z tym przeszczepem to żartujecie (mam przynajmniej taką cichą nadzieję), myślę że czegoś takiego nie wymyślą, w końcu to jest GA, a nie jakaś Medycyna w następnym stuleciu. Pewnie sobie tylko żarty robią (tak jak w zeszłym sezonie wszyscy myśleli ze Derek umiera a to był tylko sen Mer)
    • Gość: obi1 Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 06.08.09, 10:36
      No nie wiem czy takie żarty. Info nt. przeszczepu można znaleźć na różnych serwisach, które przedtem podawały, że Izzie będzie miała raka (w co też nie wierzono) i że Derek będzie miał załamanie w ostatnim sezonie (co po prostu wyśmiano). Ja rezygnuję z tego serialu, stoczył się doszczętnie. Co dziwne drugi sezon Private Practice był o niebo lepszy i to będę nadal oglądał.
    • Gość: gość Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:12
      inny.gosc, mam nadzieję że masz rację. Faktycznie trochę poniosła mnie fantazja odnośnie tych połówek mózgów. Ale tak bardzo bym chciała aby tak się stało. Kajam się. Niech bóg ma Izzie i George'a w opiece. Grey's Anatomy 4ever!!!! A może Izzie z mózgiem George'a będzie miała jeszcze większą wiedzę medyczną i zrobią crossover z House m.d. i Izzie/George zastąpi Gregorego w szpitalu póki on jest w klinice psychiatrycznej?
    • Gość: tjaaa Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 06.08.09, 14:13
      a house będzie uciekał z michaelem z psychiatryka i będzie mowy prison break
    • Gość: amorres Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 06.08.09, 14:59
      Trzeba robić crossy że utrzymać widownię. Kiedyś to GA wyciągało PP, teraz będzie na odwrót. Swoją drogą ciekawe co będzie następne? Może Mer wynajdzie przez przypadek lek na raka? Po przeszczepie mózgu już nie wiem czego można się spodziewać.
    • Gość: gość Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:13
      Mer będzie miała Alzheimera i Derek wyleczy ją pionierską operacją na mózgu. Będzie miał wprawę, bo wcześniej poćwiczy na Izzie i Karevie
    • Gość: mp Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.work.xdsl-line.inode.at 07.08.09, 09:28
      George byl dawca organow. Maja od niego pobrac, pluca, watrobe, szpik kostny, czyli to, na co choruje Izz. Puknijcie sie czuby z tym mozgiem. Sami mozecie przeczytac- www.greysanatomyinsider.com
    • Gość: gość Re: Chirurdzy i prywatna praktyka znów połączą si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 12:05
      A Ty wrzuć na luz, większość sobie tutaj kpi, a nie bierze wszystko na poważnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka