Dodaj do ulubionych

Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki do...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.09, 11:02
fajnie
Obserwuj wątek
    • Gość: Arno Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.tvk.torun.pl 20.08.09, 11:09
      Mimo, że nie oglądałem tego serialu, to mnie się bardzo zwiastun podoba. Jest w bardzo amerykańskim stylu...i muzyka bardzo dobrze dopasowana...przypomina mi zwiastuny Charmed z ostatnich serii, w których to Holly Marie Combs "pisała" palcem w powietrzu - mnie się bardzo podoba.

A oto ten zwiastun z H. Combs <3 :
      www.youtube.com/watch?v=yNLRLoSM4as
    • Gość: Otis Tarda Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 213.134.176.* 20.08.09, 11:16
      Bardzo mieszane - ale ja zwyczajnie za "Londyńczykami" nie przepadam. Tak czy siak, klip ani mnie nie zachwycił, ani nie zachęcił, ani nie wywołał żadnej emocji.

Dokładnie tak, jak "Londyńczycy".
    • Gość: rebel Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.icpnet.pl 20.08.09, 11:36
      nie ładnie tak podważać opinie koleżanki, komentarze w tym kierunku wydają się być niepotrzebne :P!
    • marta_sarnacka Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 20.08.09, 11:54
      ja nie podważam opinii Kai, która stwierdziła, że był to zdecydowanie najciekawszy Z POKAZANYCH ZWIASTUNÓW. Innych nie widziałam, ale wierzę jej na słowo. To nie przeszkadza w ocenie samego klipu - w końcu każdy ma prawo do własnego zdania (dlatego też jestem ciekawa opinii czytelników). Pozdrawiam!
    • Gość: gjfhf Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.aster.pl 20.08.09, 11:54
      Bardzo dobry zwiastun. Świetna muzyka i świetnie zmontowany.
      Jak to by wyglądało, gdyby odgrywali jakieś scenki? Ja sobie tego nie wyobrażam.
    • Gość: etoos Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 193.33.174.* 20.08.09, 11:57
      mdły, po prostu mdły => poniżej poziomu amerykanskiego, zdecydowanie
    • marta_sarnacka Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 20.08.09, 12:10
      @ gjfhf - to zerknij na zwiastun wiosenny lub najnowszy (jesienny) TVN. Tam aktorzy coś robią, a też jest to wszystko połączony (ja wolę ten wiosenny). Pozdrawiam
    • Gość: Merlin_89 Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.09, 12:19
      Na moje oko to nawet nie jest zwiastun, tylko intro serialowe do 2 sezonu, może teraz je zmienią...
      Takie sobie...
    • Gość: Magda Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:30
      baaaardzo średni.
    • Gość: lod Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:36
      nawet niezły, przykuwa uwagę!
    • Gość: kejt Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 195.117.118.* 20.08.09, 12:37
      Bardzo dobry, dynamiczny, a grafika wymiata!
    • Gość: Freak Cwac Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 195.117.127.* 20.08.09, 12:52
      A gdzie Mariolka?
    • Gość: Gość Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.chello.pl 20.08.09, 13:05
      to nie jest zwiastun tylko reklama albo czołówka, zwiastun mowi opowiada chyba o tym co bedzie dzialo sie w serialu
    • Gość: toms Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.acn.waw.pl 20.08.09, 13:20
      w 100% zerżnięte z tvn
    • Gość: Gino Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.chello.pl 20.08.09, 13:43
      pierwszy sezona Londynczykow byl niby super produkcja, a w wiekszosci scen to Warszawa udawała Londyn (głównie okolice Atrium City) i było to baaaardzo widać, londyńskie bary bez żadnego klimatu (bardziej przypominały wiejskie kluby disco znane z Polski). Teraz jak druga seria powstaje w czasach kryzysów i były spore ciecia kosztów, aż strach pomyśleć co to może być, może Pałac Kultury bedzie udawał BigBena? :)
    • Gość: oN Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 195.245.213.* 20.08.09, 16:16
      toms: "w 100% zerżnięte z tvn"
      Marta: "to zerknij na zwiastun wiosenny lub najnowszy (jesienny) TVN. Tam aktorzy coś robią, a też jest to wszystko połączony (ja wolę ten wiosenny)."

Widać wszystkim nie dogodzisz :)

Mi się podoba!
    • Gość: Pudel Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 195.245.213.* 20.08.09, 18:16
      Zwiastun super. Muza też siedzi. Dobrze, że aktorzy nic nie robią /jedna się wygłupia i pajacuje/ tylko swoją obecnością przykuwają uwagę. Ten spot ma za zadanie poinformować, że będzie II seria a nie opowiadać co w niej będzie
    • pejotllajf Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 20.08.09, 19:08
      oj, kiepski bardzo
    • Gość: Kate Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.zb.osi.pl 20.08.09, 19:26
      A gdzie sie podzial Sadowski?
    • Gość: qweasdzxc Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 19:42
      CO MIELI ROBIĆ ???
      SIĘ ROZBIERAĆ !!!

CZY OPOWIADAĆ JAK SMAKUJĄ FRYTKI ?
    • e-getsuga Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 20.08.09, 21:18
      :-/
    • Gość: sayan Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 22:14
      zwiastun jak zwiastun ale Natalia Rybicka jest przepiękną kobietą!
    • jens79 Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 21.08.09, 07:34
      jeszcze nie widzialem takiej szmiry, tak jak i caly film
      • Gość: em. Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 89.161.4.* 26.08.09, 12:09
        ekhym, londyńczycy to serial, a nie film. tak w ogole to ktos zna nazwę tej piosenki w tle zwiastunu?
    • Gość: zdworz Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 94.124.17.* 21.08.09, 10:13
      Naprawde swietny! Widac, ze kilku profesjonalistów jeszcze na Woro zostało, szkoda,że tak ich niewielu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka