Gość: kocham123pa IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.09, 11:02 fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arno Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.tvk.torun.pl 20.08.09, 11:09 Mimo, że nie oglądałem tego serialu, to mnie się bardzo zwiastun podoba. Jest w bardzo amerykańskim stylu...i muzyka bardzo dobrze dopasowana...przypomina mi zwiastuny Charmed z ostatnich serii, w których to Holly Marie Combs "pisała" palcem w powietrzu - mnie się bardzo podoba. A oto ten zwiastun z H. Combs <3 : www.youtube.com/watch?v=yNLRLoSM4as Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otis Tarda Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 213.134.176.* 20.08.09, 11:16 Bardzo mieszane - ale ja zwyczajnie za "Londyńczykami" nie przepadam. Tak czy siak, klip ani mnie nie zachwycił, ani nie zachęcił, ani nie wywołał żadnej emocji. Dokładnie tak, jak "Londyńczycy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.icpnet.pl 20.08.09, 11:36 nie ładnie tak podważać opinie koleżanki, komentarze w tym kierunku wydają się być niepotrzebne :P! Odpowiedz Link Zgłoś
marta_sarnacka Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 20.08.09, 11:54 ja nie podważam opinii Kai, która stwierdziła, że był to zdecydowanie najciekawszy Z POKAZANYCH ZWIASTUNÓW. Innych nie widziałam, ale wierzę jej na słowo. To nie przeszkadza w ocenie samego klipu - w końcu każdy ma prawo do własnego zdania (dlatego też jestem ciekawa opinii czytelników). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjfhf Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.aster.pl 20.08.09, 11:54 Bardzo dobry zwiastun. Świetna muzyka i świetnie zmontowany. Jak to by wyglądało, gdyby odgrywali jakieś scenki? Ja sobie tego nie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etoos Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 193.33.174.* 20.08.09, 11:57 mdły, po prostu mdły => poniżej poziomu amerykanskiego, zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
marta_sarnacka Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 20.08.09, 12:10 @ gjfhf - to zerknij na zwiastun wiosenny lub najnowszy (jesienny) TVN. Tam aktorzy coś robią, a też jest to wszystko połączony (ja wolę ten wiosenny). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin_89 Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.09, 12:19 Na moje oko to nawet nie jest zwiastun, tylko intro serialowe do 2 sezonu, może teraz je zmienią... Takie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:30 baaaardzo średni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lod Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:36 nawet niezły, przykuwa uwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 195.117.118.* 20.08.09, 12:37 Bardzo dobry, dynamiczny, a grafika wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freak Cwac Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 195.117.127.* 20.08.09, 12:52 A gdzie Mariolka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.chello.pl 20.08.09, 13:05 to nie jest zwiastun tylko reklama albo czołówka, zwiastun mowi opowiada chyba o tym co bedzie dzialo sie w serialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.acn.waw.pl 20.08.09, 13:20 w 100% zerżnięte z tvn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gino Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.chello.pl 20.08.09, 13:43 pierwszy sezona Londynczykow byl niby super produkcja, a w wiekszosci scen to Warszawa udawała Londyn (głównie okolice Atrium City) i było to baaaardzo widać, londyńskie bary bez żadnego klimatu (bardziej przypominały wiejskie kluby disco znane z Polski). Teraz jak druga seria powstaje w czasach kryzysów i były spore ciecia kosztów, aż strach pomyśleć co to może być, może Pałac Kultury bedzie udawał BigBena? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oN Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 195.245.213.* 20.08.09, 16:16 toms: "w 100% zerżnięte z tvn" Marta: "to zerknij na zwiastun wiosenny lub najnowszy (jesienny) TVN. Tam aktorzy coś robią, a też jest to wszystko połączony (ja wolę ten wiosenny)." Widać wszystkim nie dogodzisz :) Mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 195.245.213.* 20.08.09, 18:16 Zwiastun super. Muza też siedzi. Dobrze, że aktorzy nic nie robią /jedna się wygłupia i pajacuje/ tylko swoją obecnością przykuwają uwagę. Ten spot ma za zadanie poinformować, że będzie II seria a nie opowiadać co w niej będzie Odpowiedz Link Zgłoś
pejotllajf Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 20.08.09, 19:08 oj, kiepski bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.zb.osi.pl 20.08.09, 19:26 A gdzie sie podzial Sadowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweasdzxc Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 19:42 CO MIELI ROBIĆ ??? SIĘ ROZBIERAĆ !!! CZY OPOWIADAĆ JAK SMAKUJĄ FRYTKI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayan Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 22:14 zwiastun jak zwiastun ale Natalia Rybicka jest przepiękną kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
jens79 Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki 21.08.09, 07:34 jeszcze nie widzialem takiej szmiry, tak jak i caly film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 89.161.4.* 26.08.09, 12:09 ekhym, londyńczycy to serial, a nie film. tak w ogole to ktos zna nazwę tej piosenki w tle zwiastunu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdworz Re: Zobacz zwiastun Londyńczyków - naprawdę taki IP: 94.124.17.* 21.08.09, 10:13 Naprawde swietny! Widac, ze kilku profesjonalistów jeszcze na Woro zostało, szkoda,że tak ich niewielu! Odpowiedz Link Zgłoś