zlota-puma 01.11.06, 16:21 Boże, dodaj mi sił. Daj mi siłę, by pozbyć się lęków,rozpaczy, niemocy. Daj Jemu siłę, by uwierzył w siebie. By się nie bał. By miał ufność w siebie, we mnie i w miłość. Że potrafi... Amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Modlitwa Polaka 02.11.06, 18:03 Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopie*dolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawisły i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego sku*wysyna. Mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDS, zabijaka, oto modlitwa Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Modlitwa Polaka 02.11.06, 18:23 O mnie: "Jeśli nie wiesz, jak się zachować, to na wszelki wypadek zachowuj się przyzwoicie" (Antoni Słonimski) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Modlitwa Polaka 02.11.06, 18:25 widziałam miałam napisac to samo, ale nie chciałam zaczynać, po co, kto to zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Modlitwa Polaka 02.11.06, 18:34 Hmmm, o ile sie nie myle te slowa slyszalam z ust Marka Kondrata w niejakim dziele "Dzien Swira"... Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Modlitwa Polaka 02.11.06, 18:43 Dokładnie :). Dlatego psizę, że to modlitwa świra ;p Odpowiedz Link Zgłoś