Gość: WERONIKA IP: *.mia.bellsouth.net 15.04.05, 20:41 CZZY KTOS MOZE WIE JAK MOGE SIE DODZWONIDZ Z POLSKI NA FLORYDE? CHODZI MI DOKLADNIE JAKIE CYFRY MUSZE WYBRAC PRZED DOCELOWYM NUMEREM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usuwanie.azbestu www.google.com - haslo : area code for Florida 15.04.05, 21:06 Kierunkowych na Floryde jest kilkanascie. W przyszlosci podawaj miasto. Miami i na dol do Key West ma kierunkowy 305. Reszte zobacz na googlu w temacie. I nie krzycz :). Uzywaj telefonu. Pozdrowionka. usuwanie a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERONIKA Re: www.google.com - haslo : area code for Florid IP: *.mia.bellsouth.net 15.04.05, 22:03 DZIEKUJE BARDZO. KRZYCZEC NIE BEDE:) DODAM TYLKO ZE CHODZI MI O WEST PALM BEACH I "OKOLICE" Odpowiedz Link Zgłoś
usuwanie.azbestu West Palm Beach - kierunkowy 561. 16.04.05, 00:38 Weroniko, "krzyczenie" dotyczy pisania duzymi literami. Zwroc uwage, ze wiekszosc pisze spokojnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: www.google.com - haslo : area code for Florid IP: *.flashnet.pl / *.atman.pl 16.04.05, 01:10 do West Palm Beach jest chyba (954) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERONIKA Re: KIERUNKOWY NA FLORYDE IP: *.mia.bellsouth.net 17.04.05, 02:13 Dziekuje bardzo. O to mi chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś