aussiemarcoll 10.04.07, 16:00 Mam pytanie odnosnie pracy dla Informatykow w Kanadzie. Dokladnie interesuje mnie dziedzina Business/System Analyst. Jak to wyglada w roznych stanach/miastach i jakie jest zapotrzebowanie na rynku w tej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kell99 Re: Praca dla Informatykow w Kanadzie 12.04.07, 15:46 Spore. Szczegolnie jak masz doswiadczenie w np SAP, to prace znalesc jest dosyc latwo (w wiekszych miastach). Wystarczy przejrzec ogloszenia o prace wiekszych firm, to z pewnoscia znajdziesz wiele interesujacych ogloszen. Odpowiedz Link Zgłoś
aussiemarcoll Re: Praca dla Informatykow w Kanadzie 12.04.07, 15:54 Dzieki KELL99. A jak to jest z zatrudnianiem obcokrajowcow? Czy sa na to chetni, czy robia wieksze problemy? Obecnie siedze w Australii ale planuje sie przeniesc do Kanady albo permanent`nie albo tez na working visa (sponsorowanie). Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Praca dla Informatykow w Kanadzie 12.04.07, 15:57 Tego akurat nie wiem. Trzeba sprobowac. Niektore firmy desperacko szukaja pracownikow, wiec moze warto sprobowac (o ile nie przeraza Ciebie snieg w kwietniu :) Odpowiedz Link Zgłoś