Gość: Gość IP: *.fv.ks.cox.net 22.05.07, 06:00 Poszukuję namiarów na jakiś sensowny apartament. W sieci jest tego multum, jednak być może ktoś tam przebywa(ł) i może podzieli się informacjami, których dzielnic unikać a gdzie warto szukać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cynta Re: Denton (Dallas), Tx - ktoś tam mieszka(ł) 24.05.07, 06:00 Napisz czy masz rodzine, czy samotny i co cie interesuje, chcesz byc blisko zycia studenckiego czy daleko itp. Tam jest troche Polakow wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
joe_sixpack Strachy na lachy. 24.05.07, 07:48 cynta napisała: "Tam jest troche Polakow wiesz?" Cynta, nie strasz rodaka :). Od Polakow w Stanach nalezy z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Denton (Dallas), Tx - ktoś tam mieszka(ł) IP: 129.130.115.* 25.05.07, 02:49 Najlepiej gdyby mieszkanie bylo blisko UNT (tzw. walking distance), oprocz mnie bedzie jeszcze jedna osoba, najlepiej bylaby kwalerka lub 1-bedroom. W czerwcu moze uda mi sie wygospodarowac dwa dni na wyskok do Denton, ale gdyby ktos mial namiary na cos sprawdzonego to bylbym wdzieczny. Dysponuje adresami dzialajacych tam firm posredniczacych w wynajmie, ale bede wdzieczny za kazda pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Denton (Dallas), Tx - ktoś tam mieszka(ł) 25.05.07, 03:44 Zapytam tych co tam mieszkali i dam znac. Ja nie strasze to raczej zeby powiedziec ze mozna liczyc na jakas pomoc. A mozna wiedziec w jakiej dziedzinie studia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Denton (Dallas), Tx - ktoś tam mieszka(ł) IP: 129.130.115.* 26.05.07, 23:02 Z gory wielkie dzieki za pomoc. Studia (Ph.D.) - biochemia. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
maja1234 Re: Denton (Dallas), Tx - ktoś tam mieszka(ł) 05.06.07, 06:27 mieszkam w troche innej czesci DFW wiec konretnie rad ci nie udziele na temat Denton, ale zajrzyj na www.dallas.pl moze tam ktos mieszka w tej okolicy. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynta Re: Denton (Dallas), Tx - ktoś tam mieszka(ł) IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 06.06.07, 01:54 Zbajde odpowiedz na twoje pytanie ale musze pamietac jak znajomi sa wokolo. Ta biochemia interesujaca, mozna wiedziec u kogo? i czy moze w kierunku syntezy lekow? my tu wlasnie biolodzy, chemicy jestesmy... Odpowiedz Link Zgłoś