Dodaj do ulubionych

Wrocławianki

22.04.12, 11:42
Do jakiego gin chodzicie we Wrocłaiu?
Kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: Wrocławianki 22.04.12, 11:48
      Ale szukasz prywatnego lekarza czy refundowanego?
      Jesli chodzi o prywanego to blisko masz www.corfamed.pl/ , ja chodziłam do mediconceptu, ale to daleko jest niesttey i też niestety prywatnie ,ale mogę polecić tam: Dr.Halamę.

Państwowo nie wiem:( może dziewczyny coś zaproponują.
      • alcea3 Re: Wrocławianki 22.04.12, 11:52
        I to i to. Potrzebuje na cito, ale kogos dobrego:) Niewazne gdzie , mam samochod dojadę, Wrocław z samochodem mały jest ;)
        • ankas4 Re: Wrocławianki 22.04.12, 18:25
          No to ja polecam Halamę:www.mediconcept.pl/pl/nasi_lekarze.html Jak tam klikniesz w Jego nazwisko to rozwinie Ci się list kiedy dokładnie przyjmuje.
          Fajne jest tam to ,ze masz od razu laboratorium, jeśli potrzeba zrobić wyniki.
          Poza tym no nie jest za tanio, ale Halamę polecam ,był ordynatorem w Trzebnicy w szpitalu i np u mnie podczas ciązy z Tymkiem wychwycił zapalenie , od razu wiedział co robić, skierował na zrobienie Crp, no i pozniej antybiotyk, tak więc ja mu ufam i wierzę. Ale wiesz jak jest z ginekologiem, jak z kazdym innym lekarzem... jednemu podejdzie innemu nie, dla mnie był ok!
          Co do rejestracji jeśli zdecydujesz sie u niego, to podpowiem tylko abyś spróbowała umówic sie jako pierwsza czy druga w kolejce,,, bo tam są mega opoznienia i kiedys jak on przyjmował od 15 , a ja byłam zarejestrowana na 17 to weszłam po 18 dopiero, dlatego teraz zawsze staram się rejestrowac jako pierwsza pacjentka ,,lub druga, masz pewność,że nie bedziesz tam siedziała za długo...
    • azi81 Re: Wrocławianki 22.04.12, 23:36
      A ja polecam Corfamed na Kluczborskiej i doktor Kotkowską.
      Chodzę tam od zawsze prowadziła obie moje ciąże. Poza tym jest bardzo miła uśmiechnięta i słucha :) Jest bardzo dobrym lekarzem chodze do niej od zawsze i nie wyobrażam sobie chodzić do kogoś innego.
      Poza tym na miejscu masz labolatorium.
      www.corfamed.pl/
      • ankas4 Re: Wrocławianki 23.04.12, 01:38
        No i corfamed Alcea ma blisko siebie, a mediconcept na końcu świata:), ja gdybym miała szukac teraz specjalisty to chyba wlasnie do corfamedu zaczęłabym jeżdzić, mediconcept mnie wykańczał pod względem odległości.

• agaikuba Re: Wrocławianki 23.04.12, 10:50
          Ja chodziłam długo do dr. Fuchsa, ale wyprowadził się na Rajską więc jest mi za daleko, ale jako z lekarza byłam bardzo zadowolona. Chodziłam też do mediconceptu do dr. Jarosza i też był bardzo w porządku, ale tu znów te opóźnienia.
          • blanka0 Re: Wrocławianki 23.04.12, 14:46
            Pati obok siebie masz dr Sender, z kamienskiego
            Sender Jolanta, dr nauk med. Gabinet ginekologiczno - położniczy
            Plac Grunwaldzki 17, Wrocław
            71 328 58 55 ‎
            kiedys do niej chodzilam
            • alcea3 Re: Wrocławianki 23.04.12, 20:12
              Dzięki dziewczyny :)

Blanka, fajna? Zle wspominam każdą kobietę ginekolog ..
              • ankas4 Re: Wrocławianki 23.04.12, 21:08
                Ja niestety też...pewnie to zbieg okoliczności ,ale jednak.,..baby jakoś mi zaszły za skórę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka