Dodaj do ulubionych

Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - polecam!

10.05.12, 11:53
Klasycznie opróżniam szafę :)
Wszystkie ubrania moje, niektóre nowe, z metkami, niektóre nowe bez metek, a te używane w stanie bardzo dobrym lub idealnym: picasaweb.google.com/105250832869351208824/Ubrania?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKvl8srTyLnipQE&feat=directlink

Na zdjęciach nie ma torebki, którą również mam do sprzedania. Mogę ją sfotografować popołudniu, ale chodzi dokładnie o taką: www.polyvore.com/br%C4%85zowa_torebka_zara_wiosna_lato/thing?id=37521003
Duża, mieści A4, zakładana przez ramię na ukos.

Ceny do negocjacji :)

Obserwuj wątek
    • spodnica_w_kratke Re: Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - pole 10.05.12, 12:58
      zaklep proszę dla mnie tę bluzkę z Promodu z kwaitem(z lejącej bawełny;)) i szarą sukienkę (bodajże druga w kolejności). Pomierzę się wieczorem i dam znac.
      • cui Re: Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - pole 10.05.12, 13:17
        Ależ uprzejmie proszę :)
    • badowimo Re: Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - pole 10.05.12, 15:23
      Iwonka, torebke moge wstepnie zarezerwowac, tylko podaj cene, prosze:)
      Autograf Karpiela -Bułecki czeka na Ciebie, pamietaj:)
      • cui Re: Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - pole 10.05.12, 15:39
        Heh :)
        Pamiętam, pamiętam :) Zapraszam do mnie na wieś :)
        A fotki cyknę wieczorkiem i wrzucę na picasę ;)
    • spodnica_w_kratke Re: Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - pole 11.05.12, 10:14
      ciu, pomierzyłam się i wychodzi, że te dwie sukienki jednak nie dla mnie, nie tym razem, a szkoda, bo bardzo mi sie podobają:) zwalniam zatem rezerwacje. dziękuję:).
      • cui Re: Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - pole 11.05.12, 11:30
        Spódnica - nie ma sprawy :)
        Monia - nie dałam rady zrobić wczoraj zdjęć. Padłam jak mucha. Ty chyba widziałaś tą torebkę na żywo "na mnie", ale fotki będą :)
        • badowimo Re: Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - pole 12.05.12, 08:40
          mnie te sukienki tez sie bardzo podobaja, ale moge o nich tylko pomarzyc- tak sie zapuscilam:(
          ale znowu wyruszam do walki bo moja amerykanska siostra ( po 4 latach niewidzenia) w czerwcu mnie nie pozna.
          Torebke oczywiscie kojarze i w sumie nie czekam na zdjecia tylko zaproponowanie ceny:)
          Iwonka z uwagi na cd brak posiadania prawka ( w czerwcu podchodze 1x do egzaminu) mozemy Was nawiedzic weekendowa pora, sob/niedziele ale wtedy juz cala zgraja:)
          Dowieziemy jakies miesiowo, mam nadzieje ze grilla macie i sie powymieniamy gadzetami, co ty na to?
          Przyszly weekend odpada, bo Pawel na zagle jedzie, ale ew. kolejny, co Ty na to?

ps. na Pradniku tez jest fajnie wiec w razie niedogodnosci organizacyjnych zapraszam do nas:)
          pzdr
    • borowka78 Re: Sukienki, spódniczki, bluzeczki - LATO - pole 11.05.12, 14:25
      Kochana, daj znac, czy wyslalaś. Nie mogę sie doczekać ;)
    • cui Borówko, Badowimo! 13.05.12, 20:35
      Dziewczynki - wróciłam dopiero z wesela, z dalekich stron. Od piątku poza domem - padam.
      Przepraszam Was za opóźnienia - w wysyłce, zdjęciach, odpowiedziach...

Asia - jutro wysyłam priorytetem.

Monia - odezwę się jutro, umówimy się i na pewno spotkamy (my za dwa tyg. odpadamy, w sb. wyjeżdżamy a w niedzielę mój start w Interrunie - zapraszam do kibicowania :)).

A teraz idę spać ;)
      • badowimo Re: Borówko, Badowimo! 13.05.12, 22:30
        no to pieknie, juz wszystko jasne dlaczego sukienki na Pania za male:)
        trzymam kciuki zatem!!!!
        ps. czekam na kontakt w takim razie

ps.2 pomylilam weekendy, Pawła nie bedzie za 2tyg, przyszly poki co wolny...:)
        pozdrowionka
      • borowka78 Re: Borówko, Badowimo! 14.05.12, 05:48
        Czekam cierpliwie :-)
        • cui Badowimo! 18.05.12, 09:52
          Wybacz, że się nie odzywam. Maraton mam - ale w życiu :)
          Ten weekend odpada, niestety :( Za tydzień Wy nie możecie... Więc może po prostu za dwa się uda (oby). A jak nie to w tygodniu jakoś, może my do Was podjedziemy (swoją drogą - Mikołaj byłby przeszczęśliwy odwiedzając stare kąty, czyli Dworek).
          Będziemy w kontakcie, ok?
          • badowimo Re: Badowimo! 18.05.12, 16:41
            ok:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka