zabka11 11.09.13, 08:08 Dzień dobry i zmykam choć ciepło się witam. Pędzę i pędzę...ale to początek roku pełno spraw szkolnych...wiem, że potem będzie spokojniej, bo przecież studia zaczynam od października, nie?;) Miłego dnia Kochane:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 08:53 Dziś zebranie w pierwszej klasie, jutro w gimnazjum, pojutrze w piątej i szóstej. A poza tym- ziew i ogólny dołek. Czemu ja jestem taka wycięta?- nawet pracy nie zaczęłam na dobre jeszcze, dopiero od października grupy mi startują, a teraz tylko pojedynczych delikwentów mam... No nic. Herbata i do boju. Miłego! Odpowiedz Link
lilka.k Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 09:32 Lucy, sniłaś mi sie z cała rodziną. Wydaje mi sie jakby ten sen trwał wieki, duzo sie działo ale wszystko w waszym drewnianym domu. Było bardzo fajnie, muzycznie, pysznie :) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 21:28 :) No proszę, jaki mamy PR w Twoim mózgu. ;) Odpowiedz Link
aurinko Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 09:07 Kawa wypita w ciszy i spokoju :) Dwójka w szkole, jedno w żłobku, mogę na luzie zabrać się do pracy :) 3 zebrania w placówkach zaliczone, ogólny szok bo nigdzie żadnych zastrzeżeń nie mamy :) Muszę jeszcze zorganizować małemu terapię WWR i na ten miesiąc będę miała wszystko załatwione. Szkoda tylko, że za oknem ponuro i mży. Mam nadzieję, że u Was trochę słoneczka jest :) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 10:30 Kawke dopijam i biegnę z Martą do szkoły. Kiepski ma ten plan, jak dla mnie, bo prawie każdego dnia w innych godzinach się uczy :/ Ale najważniejsze, że jest zadowolona. Miłego dnia mimo szarości za oknem! Odpowiedz Link
uczula Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 12:17 deszczowo u nas bardzo szaro i smetnie, dzisiaj zebranie w przedszkolu dla rodzicow dzieci integracyjnych (wreszcie! pierwszy raz od 2 lat....) ciekawe co nam powiedza. Ogolny tez dolek, zwlaszcza finansowy No i w tle katarkowy Michalek :( echhh Odpowiedz Link