Dodaj do ulubionych

Środowe napoje:)

11.09.13, 08:08
Dzień dobry i zmykam choć ciepło się witam. Pędzę i pędzę...ale to początek roku pełno spraw szkolnych...wiem, że potem będzie spokojniej, bo przecież studia zaczynam od października, nie?;)
Miłego dnia Kochane:)
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 08:53
      Dziś zebranie w pierwszej klasie, jutro w gimnazjum, pojutrze w piątej i szóstej. A poza tym- ziew i ogólny dołek. Czemu ja jestem taka wycięta?- nawet pracy nie zaczęłam na dobre jeszcze, dopiero od października grupy mi startują, a teraz tylko pojedynczych delikwentów mam...
      No nic.

Herbata i do boju.

Miłego!
      • lilka.k Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 09:32
        Lucy, sniłaś mi sie z cała rodziną. Wydaje mi sie jakby ten sen trwał wieki, duzo sie działo ale wszystko w waszym drewnianym domu. Było bardzo fajnie, muzycznie, pysznie :)
        • lucy_cu Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 21:28
          :) No proszę, jaki mamy PR w Twoim mózgu. ;)
          • lilka.k Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 21:32
            ja zawsze wpadam tam, gdzie milo ;)))
            • lucy_cu Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 21:41
              :)
    • aurinko Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 09:07
      Kawa wypita w ciszy i spokoju :) Dwójka w szkole, jedno w żłobku, mogę na luzie zabrać się do pracy :) 3 zebrania w placówkach zaliczone, ogólny szok bo nigdzie żadnych zastrzeżeń nie mamy :) Muszę jeszcze zorganizować małemu terapię WWR i na ten miesiąc będę miała wszystko załatwione. Szkoda tylko, że za oknem ponuro i mży.
      Mam nadzieję, że u Was trochę słoneczka jest :)
    • klarysa007 Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 10:30
      Kawke dopijam i biegnę z Martą do szkoły. Kiepski ma ten plan, jak dla mnie, bo prawie każdego dnia w innych godzinach się uczy :/ Ale najważniejsze, że jest zadowolona.
      Miłego dnia mimo szarości za oknem!
      • uczula Re: Środowe napoje:) 11.09.13, 12:17
        deszczowo u nas bardzo
        szaro i smetnie, dzisiaj zebranie w przedszkolu dla rodzicow dzieci integracyjnych (wreszcie! pierwszy raz od 2 lat....)
        ciekawe co nam powiedza.
        Ogolny tez dolek, zwlaszcza finansowy
        No i w tle katarkowy Michalek :( echhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka