Dodaj do ulubionych

czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wcale??

22.06.07, 21:23
Nie mialam przy pierwszym dziecku, kupilam specerowke od razu -z mozliwoscia
nalozenia fotelika na wozek, tam lezala mloda. Po kilku spacerach znudzil mi
sie ten fotelik, bo wagi wozkowi dodawal, rozlozylam na plasko spacerowke,
poscielilam pieluszke i dziecko przejezdzilo w ten sposob pol roku.
Teraz wykonuje manewr podobny, mianowicie mam porzadna spacerowka peg perego
pliko 3 po Gabrysi, dokupilam mini gondolke, ktora mocuje sie na rozlozonej
na plasko w spacerowce, przeklada bude, zeby dziecko widziec i wio koniku...
Jednak to wersja wozkowa dla dziadzia, ja kupuje chuste dla siebie i w niej
planuje malutka nosic od poczatku.
Czy jestesmy jedyni bez typowego wozka z gondola na tym forum?
pzdr
Obserwuj wątek
    • monikaj21 Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 22.06.07, 21:41
      My też nie mamy
      May Graco + nosidło do środka lub możliwość zamontowania fotelika ale nie
      jestem zwolenniczką tej wersji na spacery. Brak gondoli wynika raczej z
      względów praktycznych niż ideologicznych - gdybym miała duuuże mieszkanie i
      samochód a w bloku windę i nie musiała czasem jeździć komunikacją miejską i do
      tego zamierzała spędzać z dzeckiem całe dnie na spacerach to bym kupiła gondolę.
    • aga_n20 Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 22.06.07, 22:00
      ja tez nie zamierzam mieć wózka z gondolą bo takie dużo miejsca zajmują i pewnie
      bym do auta takiego nie wsadziła. kupuję wózek spacerowy z możliwością
      przebudowy go na wozek dla niemowlaka w jakims wątku dawalam link do zdjęcia.
      dla mnie wózek musi byc lekki i mały no i taki znalałam no i wprzystępnej cenie
      • babajagaa Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 08:14
        ja nie kupuje,bede miala taki z wkladanym nosidelkiem deltima
    • asia19813 Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 08:45
      ja planowałam kupić mikado, tak mi się podobał, oczywiście gondola, bo
      spacerówka taka sobie. No i po długim zastanowieniu, postanowilismy odkupic
      wózek od siostry męża, wózek kupiiny w listopadzie 2005, używany kilka
      miesięcy, bo małej nie trzeba było bujać, na spacery tez z nim nie chodzili,
      więc odkupujemy za 250zł, on kosztował 600zł. A na wiosnę kupimy lepszą
      spacerówke, składana w parasolkę.
    • asia19813 Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 08:46
      a do miasta będe miała fotelik i w nim będę nosić dziecko, myślę tez o torbie
      do noszenia dziecka, ale to za jakis czas
    • gismol77 Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 08:52
      ja bede miala wozek z gondola, duzą i wygodna, sprawdzila mi sie przy corce
      teraz tez mam nadzieje, ze tak bedzie. miejsca w mieszkaniu mam duzo, wiec to
      nie problem, problemem moze byc wysokie 2pietro ale gondola latwo sie wypina
      wiec w razie czego obroce dwa razy, raz z gondola raz z kolami.
      ale mam pytanie badowimo jaką chuste kupujesz bo ja sie tez bardzo napalilam ale
      nie bardzo umiem wybrac, kierujac sie tylko opisami i zdjeciami no i cenami z
      netu. niestety nikt ze znajomych nie stosowal, zatem zostane prekursorem. choc
      poki co nie wiem na co sie zdecydowac
      • badowimo Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 09:21
        na poczatek kupuje bebelulu, wlasnie nagrywam sobie zakup przez net. Jak mi sie
        bedzie dziecko dobrze nosic, bede chciala pojsc dalej i kupic wiazana z
        www.chustomania.pl,
        Kolezanka forumowa, z ktora mam tez realny kontakt urodzila drugie swoje male i
        wlasnie ma te chuste ( bebelulu), bo rekami pcha spacerowe z mlodym dwulatkiem.
        Bardzo zadowolona.
        Ja juz od miesiaca laze po stronach chustowych i w koncu postanowilam zakupic,
        te o ktorej pisze. Mam nadzieje, ze sie sprawdzi.
        Pozdrawiam.
        • gismol77 badowimo 23.06.07, 10:20
          bebelu ma kilka rodzajow, moglabys podac link do tej ktorą kupujesz? i w jakiej
          cenie kupujesz?
          mi podobają sie i jakoś przemawiają do mnie te wiazane ale boje sie że jako
          antytalent manualny nie poradze sobie z wiązaniem
    • meniaaa Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 09:22
      ja kupilam niebieskiego coneco galaxy, gondolka +spacerowka, choc bardziej ze
      wskazaniem na spacerowke, podoba mi sie. Argumentem ktory nas przekonal byl
      fakt ze po zlozeniu-jak parasolka-miesci sie nam w bagazniku:-)))chyba jako
      jeden z niewielu...No i byl w promocji. Od wczoraj mam juz tez fotelik - coneco
      pioneer plus, sliczny:-))
      • edzia.79 Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 10:02
        U nas starszak mial rozkladana na plaska pozadna spacerowke,wszystko z jego pleckami ok.Po ok 2-3mies jak nie spal to nie chcial lezec na plsko wiec gondola w jego wypadku by sie nie sprawdzila.
        • blanka0 Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 10:22
          ja kupiłam teutonie ze sztywną gondolą
          jest extra i duzo w niej miejsca
          mam nadzieje ze zda egzamin
          • i-ka Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 13:58
            Ja tez nie. Zakupilam tak jak Ty PP Pliko P3 plus do tego PP siodelko, ktore
            mozna wczepic. Mam tez nosidlo, ktorego zamierzam cuzo uzywac do noszenia
            MAlutkiego:)
    • batuni Re: czy ktoras nie kupuje "gondolastego" wozka wc 23.06.07, 15:26
      Ja mam po pierwszym dziecku spacerówkę z wkladem/nosidłem. Sprawdziło się
      doskonale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka