Dodaj do ulubionych

do ridibunda

28.09.07, 21:45
Bardzo chętnie się z Tobą spotkam:)) Wracasz do pracy po macierzyńskim?
Obserwuj wątek
    • a.l.a.s.k.a77 Re: do ridibunda 03.10.07, 10:00
      Coś długo Cię nie ma na forum:)) Może jednak zobaczysz moj wątek:))
    • ridibunda Re: do ridibunda 03.10.07, 22:06
      Cześć:)
      Dopiero dziś weszłam na to forum i zobaczyłam Twój wątek.
      Ja wracam do pracy po macierzyńskim, ale odbieram jeszcze zaległy urlop, a ze
      uczę w szkole to potem są jeszcze ferie i wrócę dopiero w końcu stycznia, tak ze
      na razie nie będę w Dębicy codziennie.
      Kurcze, bardzo chciałabym się umówić, brakuje mi strasznie kontaktów
      międzyludzkich na tym macierzyńskim, w dodatku ja siedzę w domu już od lutego bo
      miałam kłopoty z ciążą, ale nie wiem czy mi się teraz uda wyrwać, bo oprócz
      Emilki jest jeszcze starszy synek i jemu tez muszę poświęcić trochę czasu. Ale
      może jakby była ładna pogoda i mąż w domu to udałoby mi sie wyskoczyć z małą na
      spotkanie.
      A Ty wracasz do pracy? Jak z czasem u Ciebie i kiedy ewentualnie mogłabyś się
      spotkać?
      A tak w ogóle to Jolka jestem:)
      • a.l.a.s.k.a77 Re: do ridibunda 04.10.07, 19:43
        Cześć:) Ja nie mieszkam dokładnie w Dębicy tylko w Grabinach (jedna stacja
        pociągiem za Dębicą). Właściwie to mam codziennie czas bo mąż w pracy do 16. Tak
        sobie myślę, że spotkać się w Dębicy gdzieś w parku to tylko na chwilkę pewnie
        bo dzieci trzeba karmić a ja jakoś w miejscach publicznych nie lubię tego
        robić:)) Ale może przyjedziecie do mnie i spokojnie sobie porozmawiamy. Możemy
        też pójść na spacer do lasu.
        Do pracy nie wracam, biorę urlop wychowawczy. Pozdrawiam.Ania
    • ridibunda Re: do ridibunda 04.10.07, 21:52
      Super, dzięki za zaproszenie:0 Bardzo chcę sie z Tobą spotkać, przyjechałabym
      pociągiem, tylko muszę poczekać aż dojdzie kupione n alegro nosidełko bo z
      wózkiem nie dam rady pociągiem a auto mężowi potrzebne. Umówiłybyśmy sie wtedy
      na konkretny termin, najlepiej kiedy mój mąż będzie znał czas pracy i będzie
      mógł zostać w domu ze starszym, bo z dwójka to się boję wybierać. Oczywiście też
      tak, żeby Tobie pasowało. Na lipcóweczkach są moje prywatne namiary, telefon i
      gg, może podasz swoje i umówimy się poza netem. Pozdrawiam serdecznie i już się
      cieszę na spotkanie:)
      • a.l.a.s.k.a77 Re: do ridibunda 04.10.07, 23:36
        ok,poszukam Twoich namiarów i sie odezwę może jutro:)) Też sie ciesze na nasze
        spotkanie:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka