Dodaj do ulubionych

Nie chce spac....

17.05.08, 11:27
Nadal karmie piersia ale tylko na wieczor. Mala zasypia przy mnie i wtedy sie zaczyna .Czesto zasypia z piersia w buzi jak probuje wstac ona natychmiast sie budzi.Jezeli usnie to tylko na 2-3 godzinki i placz bo chce piers .Probowalam dawac jej pic ale jak tylko poczuje ze to butelka odrazu wrzask .Wiecznie jestem nie wyspana maz jak ma isc do pracy spi w salonie a mi juz sie pomysly wyczerpaly .Macie jakies cudowne sposoby?
Obserwuj wątek
    • patrice7 Re: Nie chce spac.... 17.05.08, 11:29
      zaden cudowny sposob tylko moim zdaniem Twoj blad to taki ze karmisz na wieczor.
      Zmien karmienie piersia na rano, a wieczorem podaj butelke,albo nakarm kaszka
    • joasia83m Re: Nie chce spac.... 17.05.08, 11:40
      Dawid tez zasypia przy cycku, ale jak zasnie to spi ladnie z 3 godz. ale w nocy
      mam pobodki co 1,5- 1godz.:( i wtedy nie mam sily siedziec i karmic go, az
      zasnie porzadnie, tylko jak juz widze ze "odplywa", zabieram cycka i wkladam mu
      do buzi smoka, i odkladam do lozeczka.
      ale i tak jestem juz na skraju wyczerpania. wieczorem, z godzinke przed kapiela
      podaje kaszke, po kapieli cycek na uspienie. a rano od paru dni podaje mu mleko
      mod. w butli (wypija max 50ml). ale licze ze malutkimi kroczkami cos zdzialam...
      • ciakaciak Re: Nie chce spac.... 17.05.08, 12:06
        Pewnie nikogo nie pocieszę i może nawet zostanę skrytykowana, ale
        usypiam piersią. W nocy karmię 1-2 razy i po prostu to uwielbiam,
        tak się przytulić do ciepłej istotki. Karmię na leżąco, dlatego nie
        czuję się zmęczona. Jak mi to zacznie przeszkadzać, to znajdę jakiś
        sposób. Dodam tylko, że Tocha ma lekką niedowagę, więc jest to
        jeszcze jeden powód, dla którego nie chcę rezygnować z nocnego
        karmienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka