patrice7 12.06.08, 20:18 W jednym z wrocławskich knajp na rynku:) Obecni: 1.mk_8 2.lilka.k 3.burdzia 4.ankas4 5.ja 6. lilki kolezanka Kto jeszce dolączy??? Szukamy chetnych na babska imptreze z tancami i drinkami! :)) maryjka?? iguana?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Wrocławska mafia jutro sie bawi :D 12.06.08, 20:26 Nie koleżanka, tylko męża siostra :), będę u niej spała..mąż zostaje z klonikami...niech zobaczy jak to się fajnie w nocy wstaje, bo już dawno nie wstawał ;) W sobotę o 11 muszę być rześka..ciekawe jak to zrobię.. Odpowiedz Link
burdziaa A to juz jutro??? 12.06.08, 20:46 o rany, a ja mleka nie mam- musze zaczac dzisiaj odciągac na jutro :) no i jasiek jeszcze o niczym nie wiem..ale postaram sie byc- najwczesniej ok 21- 21.15 jak uspie Julka. Odpowiedz Link
iguana781 Re: Wrocławska mafia jutro sie bawi :D 12.06.08, 21:26 Postaram się wpaść, napisz gdzie bedziecie:) Odpowiedz Link
patrice7 iguana 12.06.08, 21:36 nnie postaram sie wpasc tylko idziesz z nami?? Jesli tak to umawiaj sie z nami:) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Wrocławska mafia jutro sie bawi :D 12.06.08, 22:32 ja na pewno nie dam rady ;( buuuuuuuuuuuuuu, ale bardzo bym chciała, może następnym razem się uda, bawcie się dobrze i wypijcie za mnie Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Maryjka 12.06.08, 22:47 a wiesz jak ja żałuję? bardzo bym chciała wyjść na babską imprezę, nie mówiąc już o drineczkach :( Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Wrocławska mafia jutro sie bawi :D 12.06.08, 23:06 faaajnie macie. bardzo wam zazdroszcze. kiedys was zaskocze i sie przylacze. kto jest matka chrzestna tej mafii? patrice? Odpowiedz Link
burdziaa lipiec :) 12.06.08, 23:08 he :)))) dobre ! A Ty nie strasz, tylko wsiadaj rano w pociąg, odbierzemy Cie z dworca, spac bedziesz miała gdzie:)))) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: lipiec :) 12.06.08, 23:15 :) dzieki za zaproszenie, ale: 1. jeszcze nie pije alkoholu (a tak bym sie napila mojito albo margarite - <jek>) 2. olek wciaz pije mleko tylko z jednego naczynia i nie jest to butelka Odpowiedz Link
burdziaa postaram sie chociaz moze byc ciezko 13.06.08, 10:10 dzisiaj w nocy to jakis rekord mlekolitrów padł- boje sie,ze nie zdaze naciągnąc wystarczającej ilosci- ale pompuje....poza tym raniutko Jasio jedzie załatwiac jakies sprawy, ciekawe ja burda da rade :) Odpowiedz Link
patrice7 Re: postaram sie chociaz moze byc ciezko 13.06.08, 10:42 asia jak nie nasciahgasz tyle to dasz raz modyfikowane! nic sie nie stanie:) lipiec no koniecznie :) czekamy na Ciebie :) dobre o tym naczyniu:))) chmurcia moze jednak dolaczysz? Odpowiedz Link
chmurcia4 ech... :D 12.06.08, 23:22 tylko pozazdrościć, własnie dziś myślałąm o jakimś babskim wyjściu "do ludzi", ale u nas nie da rady tata dać "nene" ;) Odpowiedz Link
lilka.k Jestem chora :( 13.06.08, 15:23 Ja , mąż, dzieciaki...rano było jeszcze ok, jeżdziłam po urzędach, w południe myslalam, ze tylko mam katar, ale teraz juz miesnie mnie bolą i kaszlę... Dodupizm...nocka pewnie znowu będzie straszna... Odpowiedz Link
m_k8 Re: Jestem chora :( 13.06.08, 15:50 Sylwia, nie będzie Cię? :-( Zdrówka dla Waszej czwórki! Odpowiedz Link
burdziaa Dzięki Dziewczyny !!!! 14.06.08, 09:56 Wiem,ze Pati niepocieszona i nie wyszalana- a moze sie mylę? Mam nadzieje,ze skręciłas tak gdzie ci mówiłam na Grunwaldzie//:))))a i pewnie swawole w domu były :) dzieki super jestescie, a Ankas kierowca rajdowca po nocy pijaków rozwoził :) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: a gdzie foty??? 14.06.08, 09:58 poprosze krotkie streszczenie imprezki okraszone fotami pijanych lipcowek :) Odpowiedz Link
lilka.k No,opowiadajcie smarkatej.. 14.06.08, 10:04 W przerwach na kichanie sobie poczytam.. A czemu Pati niepocieszona? Za króko? Odpowiedz Link
burdziaa Re: No,opowiadajcie smarkatej.. 14.06.08, 10:07 Krótko to mało powiedziane ( jak dla Pati :)))) zdjec nie było- po co maja męzulki sie denerwowac :D chociaz szkoda, bo dziewczyny tak sliczne wygladały jak nie wiem co! Odpowiedz Link
olus-ia80 dobre drinki maja a wchodza ze hej 14.06.08, 10:49 nastepnym razem klub gdzie jest wiecej miejsca do tanczenia ale muzyka spoko Odpowiedz Link
patrice7 nie bedzie nastepnego razu... 14.06.08, 11:43 ...:) kobiety mnie rozczarowały na maxa ;) ledwo polnoc wybila a one ziewaja i chca spac! lilaaa Ty tez bys czmychnela o takiej godzinie??? buuuuuu Odpowiedz Link
lilka.k Re: nie bedzie nastepnego razu... 14.06.08, 11:44 Ja? A w życiu...ale o 2 zazwyczaj mam dość :) Ja tam się z tobą wybiore jak chcesz :) Odpowiedz Link
ankas4 atrycja, olcia,magda,burdzia bylyscie najlepsze! 14.06.08, 12:01 Super bylo a najfajniejszy byl powrot:), smialam sie sama do siebie jak przypominalam sobie teksty Patrycji, ze kiedy wejdzie do domu o tak wczesnej poze to Gniewko zapyta sie "a co sie stalo", i Burdzia mnie powalila namawiajac dziewczyny do wstapienia do kazdej napotkanej knajpki:), a wlasni Pati w sumie nie mamy pewnosci ,ze na ten grunwald nie wrocilas:)))))))))). Olcia najlepsza, czy nadal masz zielpne zeby od tych drinkow?:) no i czy maz czekal:)))))))))))))))), Magda wygladalas przeslicznie! wiadomo juz po kim Hanna taka piekna! No i malolaty :) szykujcie sie na nastepne wyjscie:) ja i Burdia porzadzimy do 3 przynajmniej:)))!!!!!!!!! To co moze za 2 tygodnie w piatek? Lila musisz byc na 1000% i moze juz bedzie nasza Blanka! i moze inne dziewczyny dolacza! Sciskam Was mocno , dawno sie tak nie ubawilam! Ankas4:) Ps a i chcialam przypomniec , ze kto zaczal pierwszy tanczyc...?:) no kto...?:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: atrycja, olcia,magda,burdzia bylyscie najleps 14.06.08, 12:15 hehe dobre usmialam sie oczywiscie gniewko zapytal co tak wczesnie hehehe u mnie to nienormalne :) olusia wlasnie jak tam:P maz czekal:PPPPPPPPP hahahah zabki swieca na zielono po drinkach?hiihih Magda dalasz rade z poranna kaszka??? :) asia a Julian o ktorej sie obudzil??? w koncu nigdzie nie wstapilam na grunwald :PPPPP Odpowiedz Link
lilka.k To ja chcę, ja chcę za 2 tygodnie! 14.06.08, 12:13 Nie pochoruję się, obiecuje..:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: To ja chcę, ja chcę za 2 tygodnie! 14.06.08, 12:16 hehe ja juz siedze w domu :P dliuzej mi malowanie i ukladanie wlosow zajelo niz to wyjscie :PPPP Odpowiedz Link
ankas4 Re: To ja chcę, ja chcę za 2 tygodnie! 14.06.08, 12:47 lilaaa musisz byc za 2 tygodnie1 ! a ja obiecuje auto zostawic w domu i wtedy bede sie mogla na rozkrecenie napic:):))) aa i wino wtedy przywioze na rozgrzewke;) Sciskam ps kurcze a kiedy ta nasza Blanka wraca? Odpowiedz Link
m_k8 Re: To ja chcę, ja chcę za 2 tygodnie! 14.06.08, 12:55 Hej dziewczyny! Olusia - jak nocka? I poranek? Pati - zmusiłam Wojtka żeby zrobił, ale nie było mi dane dłużej poleżeć po Hana postanowiła dziś sprawdzić jak mocno trzymają się głowy mamy włosy... Na za 2 tyg. również się piszę. Postaram się załatwić rezerwację w Kogucie to stolik będzie pewny. Odpowiedz Link
lilka.k Re: To ja chcę, ja chcę za 2 tygodnie! 14.06.08, 13:02 o, rezerwacja to jest dobra mysl..a gdzie ten kogut? Odpowiedz Link
lilka.k Re: To ja chcę, ja chcę za 2 tygodnie! 14.06.08, 12:59 Pati, już daj spokoj :), napewno za drugim razem będzie lepiej :), he he Ja przybędę, do dzieci w nocy nie bede musiala wracac, bo będę spala we Wrocławiu, wiec jak uda mi sie zdrzemnąć w dzien, to bede szalałą do rana..ha ha Odpowiedz Link
burdziaa ale sie rozochociłyscie :) 14.06.08, 18:07 juz Wam sie kolejne wyjscie marzy... ja juz wiem,ze pewnie o tej samej porze, jak nie wczesniej wyjde- ledwo weszłam na klatkę juz słyszałam Julka, w biegu tylko cyca wyciągałam i w butach na łózku karmiłam. Nie bardzo wypił z butelki, nie dał sie oszukac w nocy- a jak sie dorwał to mam dwie dziury teraz jak po wampirze ! Wiec dla karmiących takie wyjscie to jednak stres- chociaz usmiałam sie i zrelaksowałam z Wami wysmienicie. Dzieki-do Koguta na chwilke wpadne :) Odpowiedz Link
ankas4 moge ale w sobote 28, moze jednak sobota??? 15.06.08, 00:20 Dziewczyny co Wy na termin sobotni? 28 czerwca? kurcze nie moge w piatek:(, zastanowcie sie:) Sciskam Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: moge ale w sobote 28, moze jednak sobota??? 15.06.08, 08:39 MAZ NIE CZEKAL ODWROCIL SIE DUPA DO MNIE I TYLE MOJEGO ZEBY NIE SWIECILY BO ZA MALO WYPILAM JESZCZE RANO TANCZYLAM SUPER BYLO PO 11 LATACH WYJSC Z DOMU PISZE SIE NA NASTEPNE WYJSCIE W SOBOTE NIE MOGE TA IDE NA WESELE JESTEM SWIADKIEM A W PRZYSZLA SOBOTE MOJ MALZONEK GRA WIEC NIE MA KTO Z DZIECMI ALE ZAPISUJCIE MNIE OCZYWISCIE MOJ SYN NIE MOGL ZASNAC A POTEM SIE BUDZIL CZEKAL NA MAMUSIE Odpowiedz Link
patrice7 Re: moge ale w sobote 28, moze jednak sobota??? 15.06.08, 11:28 pasuje mi 27 w pt ,albo dopiero nastepna sobota Odpowiedz Link