lilianak1 24.06.08, 07:33 Tak czekam i czekam na tą kawę, ale nikt nie stawia więc pora na mnie. Znikam na kilka dni z forum. Jedziemy do rodzinnego miasta gdzie obchodzić będziemy Oliwi urodzinki. Miłego tygodnia i weekendu życzę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Kawa dziś u mnie 24.06.08, 07:35 Ja też tak czekałam na kawę i się doczekałam ;-))) Miłego odpoczynku i baw się dobrze na urodzinkach :-))) Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Aurinko 24.06.08, 07:40 A wiesz myślę o tym żeby spotkać się z Wami w Trójmieście, tylko nie wiem czy na pewno zdołam dojechać bo akurat w weekend planujemy te urodziny (na dwa domy więc dwie imprezy). Ale zostawcie wiadomość na forum co do miejsca spotkania, może się uda. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aurinko Re: Aurinko 24.06.08, 07:45 Fajnie by było!!! Umawiamy się na 29 (niedziela) ale jeśli pasowałby Ci inny termin to pisz! Coś dodatkowo się zorganizuje. A gdzie dokładniej będziesz? Jakby dziewczyny nie mogły w dodatkowym terminie to może chociaż ze mną się spotkasz? Będziesz miała tam dostęp do netu? Odpowiedz Link
lilka.k Re: Aurinko 24.06.08, 07:57 Kawe wlasnie koncze, dzieciaki zaraz kLade znowu spac, nie ma odchylen od normy, bo potem świrują.. MIlego dnia wszystkim Odpowiedz Link
burdziaa herbatka :) 24.06.08, 08:28 z pysznym miodzikiem lipowym roztoczańskim, do tego babka mojej mamy- ah pojadłam, odpoczełam, krótko ale fajnie- najgorsza ta podróz przez cała Polske, remonty, objazdy objazdów, ruch wahadłowy- i znów musze sie odkopac z walizek i brudnych ciuchów- no lece bo stary zaraz wraca a drzwi sie nie otwierają takie zastawione :DDDD Fajnie być juz z Wami ! Odpowiedz Link