Dodaj do ulubionych

Adam z K10

22.12.09, 13:19
Kojarzycie Adama, ochroniarza z K10. Boga każdej sytuacji. Sądzę, że jest on
przykładem na to, że facet jak ma prawo do wyboru [niby selekcji, choć u nas
jakoś z Nią słabo] to uważa się za Bóg wie kogo i uważa, że może Bóg wie co.
Adam nie raz pobił mężczyznę, bo np. delikatnie kogoś szturchnął, bądź po
prostu mu nie pasuje. Nie patrzy na nic, tylko bierze typa za szmaty i leje go
jak psa. Kiedyś byłam w K10. Parę razy się zdarzyło, ale teraz omijam je
długim łukiem, bo czuję obrzydzenie do typa.
I nie piszę tego, bo mi coś zrobił, tylko po prostu nienawidzę takich ludzi.
Ciekawa jestem co Wy o tym myślicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Adam z K10 IP: *.chello.pl 22.12.09, 13:23
      a jak dla mnie to powinni wogole zamknac to cale k10, tylko sa tam caly czas
      same rozruby i nic wiecej (totalny syf !!!)
    • Gość: rolnik Re: Adam z K10 IP: *.chello.pl 22.12.09, 13:38
      idąc do obory czego się spodziewasz? lokajów i złotych zastaw?
      • Gość: k10 super Re: Adam z K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 13:47
        ja jestem kulturalnym człowiekiem, bawię się z kulturalnymi ludźmi, tańczę przy
        dobrej klubowej muzie, chodzę co 2 tyg, i jakoś nigdy nie widziałam by ochrona
        bez powodu na kogoś się rzucała
        • Gość: ęą Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 13:51
          dobra klubowa muzyka? hahaha jedno i to samo co tydzień, a z kulturalnymi ludźmi
          tam nie chodzisz bo tacy ludzie omijają ten burdel z daleka
        • Gość: xxx Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 23:16
          Dobra klubowa muzyka? :D gdybys uslyszala dobra klubowa muzyke to bys poszla do
          domu bo bys sie przy tym nie potrafila bawic bo "przeciez to nie leci w rmf maxx
          i radiu eska" :D:D:D Zenada.
    • Gość: 111 Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 13:50
      ten koleś to pie...ny napompowany burak
      • Gość: onnnn Re: Adam z K10 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.09, 14:00
        to prawda, normalny człowiek omija to miejsce szerokim łukiem. Miałem okazję być
        tam ze 3 - 4 razy. Porażka, puste szmaty i pojeb.ani ochroniarze :)
    • Gość: wee Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 14:18
      Nie dosc ze placisz prawie 20 zł za wstep to jeszcze dostaniesz za darmo od takie pustaka:P
      • Gość: k10 super Re: Adam z K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 19:55
        weźcie nie obrażajcie innych ćwoki - ja jestem kulturalny i znam wielu
        porządnych ludzi którzy tam chodzą nie znacie się, eh pojedziecie do wrocka,
        siedzicie w małej klitce i super bo wrocław, gdyby k10 było we wrocku to by
        furore niemałą robiło, klub jest w środku piękny, laserki, światła, i w ogóle
        wystrój mega
        • Gość: asss Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 20:01
          jaka ci..., to tylko świadczy o tym że nic na poziomie nie widziałeś, k10 w
          środku to wiocha, tańczy i śpiewa, tandeta dla takich przygłupów jak ty .
          • Gość: Do K10 super Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 20:15
            Nie wiem w jakiej klitce we Wrocku siedziales ? P1, Daytona, Bezsennosc, Metro,
            Senso, Olawska, Lemo, jak dla Ciebie to klitki.. i w wiekszosci tych klubow co
            wyminilem sa kulturalni ludzie gdzie ochrona tylko stoi przy bramce i szatni.. i
            nie trzeba zeby spacerowali po parkiecie by wylapac tepych ludzi co nie wiedza
            po co na dyskoteke przyszli...
            • Gość: Nemo Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 21:12
              byłem kiedyś w daytonie to ochrona za to że chcieliśmy ponegocjować
              co do wejścia tak nas zlała że przez miesiąC ŻEBRA I SZCZENA MNIE
              BOLAŁY,WIĘC NIE WYPISUJ TU FARMAZONÓW,a byłem całkowicie trzeżwy
              więc wyobrażam sobie co robią z pijanymi
              • Gość: pożądny Re: Adam z K10 IP: 188.33.141.* 22.12.09, 21:23
                wcale się nie dziwie że dostałeś wpier.dol bo idąc na imprezę odpłatną nie ma co
                negocjować. Pewno ochrona pomyślała, że jakieś buraki ze wsi się zjechali, to
                wpier.dol spuścili i było ok.
                • Gość: Do Nemo Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 21:43
                  Dokladnie jak moj przedmowca Ci powiedzial :) jestem stalym bywalcem Daytony od
                  ponad roku i co tydzien tam jestem i jeszcze nigdy nie widzialem chlopaku, aby
                  Ci ochroniarze kogos pobili, a powiem szczerze duzo razy bylem tam napruty i to
                  ladnie to z kulturka gadka na luzie jak i na poziomie z nimi, tak ze nie pisz
                  glupot na ta ochrone !! Hehehe nic dziwnego ze Cie obili za glupia rozmowe...
        • Gość: aaa Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 21:53
          Gość portalu: k10 super napisał(a):

>weźcie nie obrażajcie innych ćwoki - ja jestem kulturalny

Jesteś kulturalny jak cholera.
          • Gość: zosia Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.09, 20:44
            Adas jestes ok pozdrawiam klubowiczka i klubowicz
            • Gość: @ Re: Adam z K10 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.12.09, 21:06
              jeżeli rodzice nie wychowali to niestety inni muszą to robić i chwała
              im za to
              • sasanka_997 Re: Adam z K10 23.12.09, 21:59
                Widzę, że nie każdy rozumie o co mi chodzi. Chodzi więc o to, że K10 schodzi na
                dno ze swoją ochroną, Adam jest ich totalną porażka. Mam nadzieje, że ten klub
                się pogrąży i powstanie coś lepszego. Bo brakuje w Wałbrzychu miejsc dla młodych
                ludzi, gdzie mogą się dobrze pobawić.
                • Gość: tomek Re: Adam z K10 IP: *.chello.pl 24.12.09, 08:08
                  Ja jestem w k10 co tydzień i nie żeby ktoś byl tam bity a naj bardziej przez
                  adama bo on tylko kasuje bilety i nic wiecej nie robi bo ma pod soba kamery
                  nie ładnie kogos oczerniac a jak ktos nie umie sie sachowac to sam jest parapetem
                  • sasanka_997 Re: Adam z K10 24.12.09, 09:35
                    To mało widzisz, bo widocznie jego kamry nie interesują. Byłam w k10 parę razy i
                    koleś perfidnie nadużywa tego co może. I nie gadaj tu o kamerach, bo to jakiś
                    pic!! Jak jesteś co tydzień to widocznie i Ty jesteś jednym z "mądrych" którzy
                    nie mają gdzie się bawić, tylko w jakiejś melinie.
                    • Gość: EWA Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 10:40
                      chodzę do tego klubu 2 razy w miesiącu,a dlatego że jest tam
                      spokojnie i zawsze sie dobrze bawimy z przyjaciółmi,i dlatego jestem
                      bardzo zdziwiona tym co tu czytam czasami
                  • Gość: xxx Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 10:51
                    Kamery? o czym Ty piszesz? jak trzeba komus dac w morde to ida z boku gdzie
                    kamer nie ma i tam sprawa jest zalatwiana, wiec swoje kamery mozesz sobie z dupe
                    wsadzic.
                    • Gość: obserwator Re: Adam z K10 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.12.09, 11:09
                      do przeciwników tego klubu k10;albo te k10 jest tak mocne albo wy
                      jesteście tak słabi że tylko wam zostało zaśmiecanie forum swoimi
                      tematami paranoi na punkcie k10,dobrego psychologa życzę z okazji
                      świąt
                      • Gość: xxx Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 11:40
                        Ja nie jestem przeciwnikiem, bo miasto jakie jest kazdy widzi i wybor jaki jest
                        tez kazdy wie, albo ogladasz telewizje w sobote albo idzisz do k10 i tyle, wiec
                        z dwojga ch...owego wybieram k10.
                        • Gość: obserwator Re: Adam z K10 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.12.09, 14:32
                          dałeś sam sobie odpowiedz;jacy ludzie taka atmosfera w miescie i w
                          klubie i.t.d,a ludzie u nas zawistni sa strasznie,a kilku letni
                          temat-obsesja k10 bardzo to uwidacznia,nie chodze od bardzo wielu
                          lat po zadnych klubach i nie jest to moja sprawa ale jak czytam na
                          forum co tydzien od kilku lat te wasze posty to wogóle sie nie
                          dziwie ze k10 nie ma na swojej stronie forum.Te forum pokazuje jacy
                          poczesci sa wałbrzyszanie,czytam i mam nadzieje że ta
                          małostkowosc,zawisc, chora zazdrośc zmenia się na optymiz i
                          kreatywnosc,wtedy wszystkim milej zapewne bedzie sie
                          życ,wiary,nadziei i miłości wszystkim życzę
    • Gość: hahahaaaaaaaa Re: Adam z K10 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.12.09, 10:33
      K10 hahahahhahahaaaa
      • Gość: B.P Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.09, 17:39
        tyle tu piszecie a nikt nic nie mówi że już jest zaprejektowany nowy
        klub k10,oczywiście powstanie pod koniec 2010 ale nie u nas w
        miescie
        • Gość: :P Re: Adam z K10 IP: *.16.82.lan.e-wab.pl 25.12.09, 22:26
          A gdzie ;d
          • Gość: gregory Re: Adam z K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 23:49
            k10 jest naprawdę dobrym klubem, a tutaj piszą ludzie którzy jak wejdą do niego,
            czują się gorsi, słabsi, źle się czują, bo nie potrafią się tak dobrze wczuć jak
            prawdziwi klubowicze,wolą wrócić na chatę i popisać na forum, tyle.
            • Gość: klubowicz Re: Adam z K10 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.09, 22:38
              k10 jest najlepsza rzecza jaka kiedykolwiek powstala w tym zalosnym
              miescie. a konkurencja nie moze tego przezyc wiec wciaz wypisuje
              brednie. kazdy normalny czlowiek juz dawno poznal prawde o tym
              fajnym miejscu a desperaci wciaz swoje. dajcie juz spokoj bo
              traficie do wariatkowa. a klub bedzie coraz lepszy dla swoich
              klubowiczow i wam na zlosc. pozdrawiam wszystkich klubowiczow i
              dziekuje za to ze dzieki temu klubowi moge pochwalic sie czyms czego
              inni tak wsciekle nam zazdroszcza.
              • Gość: Zelo Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 13:05
                nic dodać to co napisał klubowicz to fakt,Tradeus&JohnyLee i DJ
                Sebastian dzisiaj w nocy zrobili taką zajeb.... impreze w k 10 że
                nie zaponmne tych świąt,kto chce to cześć tej nocy w klubie może
                zobaczyć forum.gazeta.pl/forum/03,168,104702328.html?
                t=1&a=104825442&rep=1,a to co zagrał Tradeus po 3 rano to wielki
                szacunek,Twoje sety w k10 sa cudowne
                • Gość: Zelo Re: Adam z K1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 13:07
                  lokalik.tv/ oczywiście tutaj możesz posłuchać cudownej muzy z
                  k10
                  • Gość: OMG!!! Re: Adam z K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 14:25
                    naukowo udowodniono że jeśli uznajemy kogoś za beznadzieję, nigdy nie
                    poświęcilibyśmy nawet sekundy czasu by na tego kogoś nagadać bo po co? to wg nas
                    jest beznadziejne i koniec, to nie wymaga dyskusji. Najwięcej gadamy i bluzgamy
                    na tych, kogo sukces nas wkur..., nie możemy się z nim pogodzić, kto coraz
                    bardziej się wybija, o kim się coraZ więcej mówi - takie jest wasze myślenie
                    "ojej póki się jeszcze tak bardzo nie wybiła, to może jeśli pojedziemy z nią na
                    tym forum, inni zmienią o niej zdanie i się w końcu skończy ta cała edytka"
                    NIESTSTY takie są fakty - poczytajcie. Co do bycia przy kasie czy nie bycia - to
                    chyba nie ma znaczenia,ale ona jest i to bardzo ( wielki dom na obrzeżach miasta
                    + sportowy citroen+ jakieś terenowe autko + clio osobówka) i to przesympatyczna
                    dziewczyna :) a osoby które temu zaprzeczą - po prostu jej zazdroszczą
                    • Gość: Zelo Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 16:46
                      mało kto wie że rezydent k10 Tradeus wydaje muze od kilku lat na
                      beatport jest do zakupienia jego produkcje K10 Music Club Athen,On
                      Night K10 Club i.t.d ttp://www.myspace.com/tradeus,label Tentramade-
                      www.myspace.com/tentramade to jego najnowsze dzieło wydał 3
                      płyty w audiojelly i junodownoload
                      www.youtube.com/user/Tentramade ta muza jest słuchana przez
                      wszedzie w świecie,i czegoś takiego napewno nie było w Wałbrzychu,a
                      to mogło się tylko zdarzyć dlatego że powstał klub K10
                      • Gość: Samogon Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 16:56
                        Juz tak nie zachwalaj te K10 Tedi :) napewno i bez tego klubu by wydawal swoje
                        produkcje :) wielu mlodych ludzi ma niezle epki i kawalki ktore sa widoczne w
                        swiecie, a tylko w pokoju siedzi i tworzy :). Tak ze K10 to druga sprawa tutaj,
                        osobiscie do kejten nic nie mam bo tam nie chodze.. a i nie ublizam ludziom
                        bawiacym sie tam, bo jakim prawem mam komus jezdzic za to ze chodzi do k10 ? nie
                        bawia sie za moje nie pija za moje przynajmniej maja mlodzi co robic weekendami
                        Pozdrawiam i Peace.
                        • Gość: Zelo Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 18:39
                          tu masz całkowitą racje że bez k10 Tradeus by wydawał muze,ale czy
                          bez k10 tak szybko otworzył label tentramade zapytaj go,moze to tez
                          byc motywacja by zostac świetnym producentem i DJ a nie tylko
                          producentem,może ma swój widoczny cel i do tego potrzebne mu jest k10
                    • Gość: * Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 17:24
                      Jestem hetero z Ka Jeden Zero

:)
                    • Gość: obserwator Re: Adam z K10 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.09, 18:44
                      TEN KOLES CHYBA PISZE O NAWROCKIEJ?????WĄTEK POMYLIŁ.HAHA
                      • Gość: Edyta Re: Adam z K10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 19:57
                        autografy rozdaje od poniedziałku do piątku pa
              • Gość: Mała Czarna Re: Adam z K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:59
                Ludzie dajcie spokój już z tą zawiścią. Kazy może mieć własne zdanie na temat
                tego klubu. Nie pasuje Wam okej - ale za bardzo wyolbrzymiacie pewne sprawy i to
                pewnie dlatego że nie możecie wczuć sie w klimat i nie rozumiem po co zaraz
                jakieś takie obelgi tu wypisujecie.
                Ja chodzę do K10 od dłuższego czasu średnio co tydzień lub dwa. Jest to jedyny
                KLUB u nas w mieście gdzie można pobawić się przy prawdziwej klubowej muzie.
                To, że zdarza się że lecą tam kawałki które wszyscy doskonale znamy to się
                zgodzę, ale powiedzcie sami-przy takich się najlepiej bawimy. Mi wogóle nie
                odpowiadają klimaty TYCH PODKLUBÓW w W-chu, jedynym prawdziwym KLUBEM na
                poziomie jest tu K10. Oczywiście czekam również żeby pojawiły się równie fajny
                KLUB u nas jak K10 by możnabyło wybierać, bo teraz póki co to jest tylko KejTen
                i chwała za to bo przynajmniej jest gdzie spędzić przyejmnie czas ;)

Pozdrawiam Klubowiczów oraz Załogę K10 ;)
    • Gość: co za czlowiek Re: Adam z K10 trzeba to zalatwic IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 20:53
      no jesli on tak wszystkich trzaska to trzeba to zglosic w
      odpowiednie miejsce i wyleci z pracy bo po pierwsze ochrona nie
      moze stosowac przemocy wobec innych a nawet policja a co dopiero
      ochroniarz ciekawe czy w ogole ma uprawnienia do tego zeby pracowac
      jako ochroniarz
      • Gość: gregory Re: Adam z K10 trzeba to zalatwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 22:05
        zjebje!!! nie podpisuj się za edytę bo ona nie wchodzi na te wasze poryte fora
        nie zniża się do tego poziomu!! wali ją opinia osób które nie mają gdzie japy
        otworzyć tylko krzyczą w takich miejscach. moderatorzy jak się dowiedzieli co tu
        wałbrzyskie zawistne bydło wyczynia musieli usunąć stąd temat poświęcony jej
        który i tak za długo się utrzymywał, zawistne bydło. Nie poruszajcie tu więcej
        jej tematu bo nic nie wskóracie. Fakt że pozostaje wam tylko o niej pisać - ona
        diała wy piszecie, więc w sumie róbcie co chcecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka