azi81 02.01.09, 23:47 Kochane co powiecie na to zeby wasze dzieciaki znalazly sie w kalendarzu dla WOŚP??Jak jestescie za to prosze o kontakt na gg 7528050.Oczywiscie kalendarz dostaniecie w prezencie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.09, 10:14 up:) Napisałam na gg, jestem chętna:) Odpowiedz Link
chanastel Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.09, 10:21 My też zhętne tylko zależy kiedy i gdzie się trzeba stawiź bo to mąż już by musiał wziąsź na siebie:) Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.09, 10:29 Ja tez na gg napisalam, ze chetnie. Byle tylko Gut zdazyl wyzdrowiec. Odpowiedz Link
burdziaa Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.09, 14:34 Azi napisz wiecej szczegółow, ja np nie mam gg wiec tylko ty moge sie dowiedzieć- bo skoro tyle chetnych dziewczyn z forum to miło bedzie sie przy okazji spotkac- napisz kiedy , gdzie, na jakiej zasadzie- chyba,ze nie chcesz na forum to na maila gazetowego. Odpowiedz Link
azi81 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.09, 18:23 Burdzia kalendarz robi wroclawski sztab wosp.To znajomi moji sa i potrzebuja dzieciaki do tego kalendarza.Wyslij mi na mojego maila max trzy fotki swojego dzieciecia a w temacie wpisz jego imie i swoj nick :) czekam do wieczora.Chodzi mi o dzieciaki wroclawskie bo kalendarz robi wroclawski sztab.A fotki takie kotre wam sie podobaja czyli z tych ktore macie.Nie trzeba nigdzie jezdzic itp. Moj mail. azi1981@gmail.com Odpowiedz Link